جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام من حتی توی مدرسه هم جوکم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 89 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع من حتی توی مدرسه هم جوکم
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17

6117463783234202.jpg

معرفی کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم​

کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم، پنجمین جلد از مجموعه‌ی «من جوکم» است. جیمز پترسون و کریس گربنستاین بار دیگر، داستان مصوری پر از خنده و طنز را آفریده‌اند که هر خواننده‌ای را بر جا میخکوب می‌کند! جیمی گریمِ بلندپرواز قصه‌ی ما، دوباره شانس خودش را برای تبدیل شدن به بزرگ‌ترین استندآپ کمدین دنیا امتحان می‌کند و این بار مدرسه‌ی راهنمایی‌اش را برای این کار انتخاب کرده است!

درباره‌ی کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم​

کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم (I funny: School of laughs)، نوشته‌ی جیمز پترسون (James Patterson) و کریس گربنستاین (Chris Grabenstein) است که قصه‌ی پسر نوجوانی به اسم جیمی گریم را روایت می‌کند. پسربچه‌ای خاص با استعدادی عجیب در طنز که توانسته بر خیلی از ناملایمات زندگی از جمله ناتوانی در راه رفتن غلبه کند.

جیمی گریم یک پسر بامزه است که علاقه‌ی زیادی به جمع‌آوری جوک‌ها و مطالب خنده‌دار دارد. او آثار تمام کمدین‌های برتر را مطالعه کرده و شوخی‌هایشان را با همه امتحان می‌کند، چه همکلاسی‌هایش چه مشتریان رستوران عمو فرانکی! جیمی حسابی امیدوار است که به این وسیله در مسابقه‌ی طنز بچه‌های سیاره شرکت کند، اما دلیل این اشتیاق بی‌مثال جیمی به طنز چیست؟ پاسخ این است که شوخ‌طبعی برای جیمی وسیله‌ای برای بقاست! او دوست ندارد در مورد اتفاقات زندگی‌اش بگوید... مثلاً این که چرا مجبور شده به یک شهر جدید و خانه‌ی اسمایلی‌ها، عمه و عموی بسیار خنده‌دارش نقل‌مکان کند.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم
نویسندهجیمز پترسون، کریس گرابنستاین
مترجمامیرحسین دانشورکیان
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۴۰۲
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات296
زبانفارسی
شابک978-622-274-536-3
موضوع کتابکتاب داستان و رمان نوجوان

بالا پایین