- May
- 3,428
- 13,043
- مدالها
- 17
معرفی کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم
کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم، پنجمین جلد از مجموعهی «من جوکم» است. جیمز پترسون و کریس گربنستاین بار دیگر، داستان مصوری پر از خنده و طنز را آفریدهاند که هر خوانندهای را بر جا میخکوب میکند! جیمی گریمِ بلندپرواز قصهی ما، دوباره شانس خودش را برای تبدیل شدن به بزرگترین استندآپ کمدین دنیا امتحان میکند و این بار مدرسهی راهنماییاش را برای این کار انتخاب کرده است!دربارهی کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم
کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم (I funny: School of laughs)، نوشتهی جیمز پترسون (James Patterson) و کریس گربنستاین (Chris Grabenstein) است که قصهی پسر نوجوانی به اسم جیمی گریم را روایت میکند. پسربچهای خاص با استعدادی عجیب در طنز که توانسته بر خیلی از ناملایمات زندگی از جمله ناتوانی در راه رفتن غلبه کند.جیمی گریم یک پسر بامزه است که علاقهی زیادی به جمعآوری جوکها و مطالب خندهدار دارد. او آثار تمام کمدینهای برتر را مطالعه کرده و شوخیهایشان را با همه امتحان میکند، چه همکلاسیهایش چه مشتریان رستوران عمو فرانکی! جیمی حسابی امیدوار است که به این وسیله در مسابقهی طنز بچههای سیاره شرکت کند، اما دلیل این اشتیاق بیمثال جیمی به طنز چیست؟ پاسخ این است که شوخطبعی برای جیمی وسیلهای برای بقاست! او دوست ندارد در مورد اتفاقات زندگیاش بگوید... مثلاً این که چرا مجبور شده به یک شهر جدید و خانهی اسمایلیها، عمه و عموی بسیار خندهدارش نقلمکان کند.
مشخصات کتاب الکترونیک
نام کتاب | کتاب من حتی توی مدرسه هم جوکم |
نویسنده | جیمز پترسون، کریس گرابنستاین |
مترجم | امیرحسین دانشورکیان |
ناشر چاپی | انتشارات پرتقال |
سال انتشار | ۱۴۰۲ |
فرمت کتاب | |
تعداد صفحات | 296 |
زبان | فارسی |
شابک | 978-622-274-536-3 |
موضوع کتاب | کتاب داستان و رمان نوجوان |