جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی من مارتین لوتر کینگ هستم!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط TKY با نام من مارتین لوتر کینگ هستم! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 114 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع من مارتین لوتر کینگ هستم!
نویسنده موضوع TKY
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط TKY
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11

معرفی کتاب من مارتین لوتر کینگ هستم!​

کتاب من مارتین لوتر کینگ هستم! داستان مصور زیبا و آموزنده‌ای از برد ملتزر است که مخاطبین خردسال را با یکی از بزرگ‌ترین شخصیت‌های تاریخ معاصر آمریکا آشنا می‌کند: کشیشی به نام مارتین لوتر کینگ که به واسطه‌ی رهبری جنبش مدنی سیاه‌پوستان آمریکایی شناخته می‌شود. گفتنی است که اثر پیش رو یکی از عناوین مجموعه‌ی «آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند» به شمار می‌رود.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: Minosa
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11

درباره‌ی کتاب من مارتین لوتر کینگ هستم!​

تا به حال به این فکر کرده‌اید که میان مردان و زنانی که ما انسان‌های مدرن و متمدن «قهرمان» می‌خوانیم، با قهرمانان مردم جوامع ماقبل مدرن، چقدر تفاوت وجود دارد؟ به نظر می‌رسد برداشت انسان‌ها از مفهوم قهرمان و قهرمانی بسیار تغییر کرده است. سابقاً رسم بر این بود که به پهلوانان و جهان‌گشایانی قهرمان گفته شود که بیش از هر چیز از موهبت بی‌رحمی و سنگدلی برخوردار بودند.

• تایید
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11
مردانی نظیر اسکندر، آتیلا، تیمور لنگ، نرون و... . قهرمانان دنیای قدیم، حتی اگر مردانی بزرگ با انگیزه‌های نیک بودند، در مجموع نه به واسطه‌ی نیکی‌ها و انگیزه‌های خوبشان، بلکه به واسطه‌ی اعمال بزرگی که به انجام می‌رساندند، قهرمان تلقی می‌شدند. و این اعمال بزرگ در اغلب مواقع چیزی بود در مایه‌های فتح یک سرزمین یا شکست دادن یک ارتش یا تسخیر یک قلعه! در دنیای ما اما، قهرمان به انسانی گفته می‌شود که منفعتی به عموم مردم برساند و نامی نیک از خود به یادگار بگذارد و اگر چنین کرد، حتی اگر بازوی بزرگ، هوش سرشار یا شخصیتی کاریزماتیک هم نداشت، خیلی اشکالی ندارد.

• تایید
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11
مارتین لوتر کینگ بی‌شک یکی از قهرمانان بزرگ تاریخ معاصر است. در کتاب من مارتین لوتر کینگ هستم! (I Am Martin Luther King, Jr.) از برد ملتزر (Brad Meltzer) به خوبی با افکار و سرگذشت این شخصیت برجسته آشنا خواهید شد.

مارتین لوتر کینگ در 15 ژانویه‌ی سال 1929 در خانواده‌ای معمولی با گرایشات پررنگ مذهبی به دنیا آمد. او دومین فرزند از سه فرزند خانواده بود. چنان‌که زندگینامه‌نویسان مارتین لوتر کینگ نقل کرده‌اند، پدر او مردی سختگیر و خشن با روحیه‌ای نظامی‌وار بود و از تنبیه بدنی فرزندان خود ابا نداشت. سوای این، والدین مارتین لوتر کینگ کمابیش با اجبار او را به مطالعه‌ی متون دینی سوق می‌دادند. اتفاقی که البته تأثیری مثبت بر روح و روان مارتین لوتر کینگ گذاشت و پاره‌ای از شخصیت او را شکل داد.

• تایید
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,128
مدال‌ها
11

کتاب من مارتین لوتر کینگ هستم برای چه کسانی مناسب است؟​

عناوین مجموعه‌ی آدم‌های معمولی دنیا را تغییر می‌دهند، از جمله کتاب من مارتین لوتر کینگ هستم!، برای کودکان و نوجوانان به نگارش درآمده‌اند.

در بخشی از کتاب من مارتین لوتر کینگ هستم! می‌خوانیم​

اما پدر و مادرم گفتند که باید برعکس رفتار کنم: بااینکه دوستم ناراحتم کرده باید همچنان دوستش داشته باشم. آن‌ها به من یاد دادند که بهتر است در زندگی بیشتر عشق بورزیم تا نفرت. بعد مادرم مهم‌ترین درس زندگی‌ام را به من داد.

تو به اندازه‌ی دیگران خوب هستی.
هیچ‌وقت نباید احساس کنی از دیگران کم‌تر یا پایین‌تری.

• تایید
بالا پایین