جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی من ماری کوری هستم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط TKY با نام من ماری کوری هستم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 97 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع من ماری کوری هستم
نویسنده موضوع TKY
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط TKY
موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,130
مدال‌ها
11
ماری کوری کسی بود که در دنیای مردانه و نابرابر، تسلیم نشد و به رویایی که در سر داشت، تحقق بخشید. کتاب این منم ماری کوری داستانی تأثرانگیز و انگیزشی از برد ملتزر، نویسنده‌ی پرفروش نیویورک تایمز است که کودکان را تشویق می‌کند رویاهای بزرگ داشته باشند و برای رسیدن به آن‌ها بارها و بارها تلاش کنند.

موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,130
مدال‌ها
11
درباره‌ی کتاب این منم ماری کوری

ماری کوری، اولین زنِ برنده‌ی جایزه‌ی نوبل، قهرمان کتاب این منم ماری کوری (I am Marie Curie) نوشته‌ی برد ملتزر (Brad Meltzer) است. این کتاب در قالب زندگی‌نامه از زبان خود قهرمان با لحنی صمیمانه روایت می‌شود. داستان به ویژگی‌هایی قهرمانانه درمورد ماری کوری اشاره میکند که کودکان با خواندن آن آرزو می‌کنند آن ویژگی‌ها را در خودشان پرورش دهند.

موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,130
مدال‌ها
11
ماری کوری در لهستان به دنیا آمد، پدر او معلم علوم بود و ماری از این طریق به علم علاقه‌مند شد. اما لهستان جایی نبود که زنان اجازه‌ی کسب علم را در آن داشته باشند. در آن زمان تنها از پسران انتظار می‌رفت درس بخوانند و کارهای بزرگ انجام دهند، اما ماری افکار خودش را داشت و می‌خواست هرطور شده آن‌ها را عملی کند. او رویای رفتن به دانشگاه سوربن فرانسه و دانشمند شدن را در سر داشت. همین‌طور هم شد! با وجود تمام فقر و سختی‌هایی که مانع او برای رسیدن به اهدافش بودند، او یکی از دو دختری بود که در دانشگاه سوربن فیزیک خواند و چند سال بعد عنصر رادیوم و پولونیوم و اشعه‌ی رادیواکتیویته را کشف کرد و به‌عنوان اولین نفر در دو رشته‌ی علمی جایزه‌ی نوبل را دریافت کرد.

موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,130
مدال‌ها
11
روایت داستان زندگی ماری کوری از تولد تا مرگ و شرح شکست‌ها و موفقیت‌های قهرمانی مثل او، کودک را با این داستان غیرتخیلی همراه می‌کند. در پایانِ کتاب سال‌شماری از اتفاقات مهم زندگی ماری کوری آورده شده که عکس‌های مستند و صحبت دیگر آدم‌ها و دانشمندان راجع‌به او آن را تکمیل می‌کند.

موضوع نویسنده

TKY

سطح
6

[ ارشد بخش عمومی ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
سرپرست فرهنگ و هنر
Jan
6,410
11,130
مدال‌ها