جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی کتاب من ماه هستم: بهترین دوست زمین

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کتب نشر توسط DLNZ با نام من ماه هستم: بهترین دوست زمین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 89 بازدید, 0 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کتب نشر
نام موضوع من ماه هستم: بهترین دوست زمین
نویسنده موضوع DLNZ
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DLNZ
موضوع نویسنده

DLNZ

سطح
7

🝢ارشد بازنشسته🝢
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
May
3,428
13,043
مدال‌ها
17
1711902247744646.jpg
معرفی کتاب من ماه هستم: بهترین دوست زمین

تا حالا با دقت به ماه نگاه کرده‌اید؟ استیسی مک آنلتی در کتاب من ماه هستم: بهترین دوست زمین شما را از زمین جدا می‌کند و به آسمان می‌برد! این کتاب مصور، اطلاعات بی‌نظیری را درباره‌ی ماه و ویژگی‌های منحصربه‌فرد آن در اختیار شما قرار می‌دهد.

درباره‌ی کتاب من ماه هستم: بهترین دوست زمین

ملاقات با ماه! آسمان و دنیای بالاتر از زمینی که ما روی آن زندگی می‌کنیم، همیشه جذاب، تماشایی و البته اعجاب‌انگیز است. دنیایی ناشناخته با میلیاردها ستاره و سیاره و قمر. اگر شب‌ها از پنجره‌ی اتاق یا بالای پشت‌بام خانه‌تان به آسمان نگاه کنید، یک گوی نقره‌ای‌رنگ را می‌بینید که در سیاهی شب خودنمایی می‌کند. بله او ماه است؛ بهترین دوست زمین!

همه‌ی کودکان تشنه‌ی یادگیری هستند و از خواندن و شنیدن عجایب و حقایقی که در دنیای پیرامونشان وجود دارد لذت می‌برند. به‌همین دلیل بسیاری از نویسندگان حوزه‌ی کودک آثار علمی خودشان را با داستان و تصویرسازی‌های خلاقانه و زیبا درآمیخته‌اند و با این کار بسیاری از کودکان را بیش‌ از‌ پیش علاقه‌مند به یادگیری کرده‌اند. استیسی مک آنلتی (Stacy McAnulty) از جمله همین نویسندگان است که با خلق و روایت داستان‌های علمی، کودکان را با انواع سیارات، اقیانوس و ... آشنا می‌کند. استیسی مک‌ آنلتی این بار در کتاب من ماه هستم: بهترین دوست زمین (Moon! Earth's Best Friend) به سراغ ماه رفته و درباره‌ی ویژگی‌ها و خصوصیات ویژه‌ی آن صحبت می‌کند. طنز جذاب و کودکانه‌ای که او در خلق کتاب من ماه هستم: بهترین دوست زمین به‌کار گرفته،‌ این اثر را تبدیل به یک کتاب خواندنی و محبوب برای بچه‌ها کرده است. زبان این کتاب اول شخص است و ماه از زبان خودش به معرفی خود می‌پردازد. این ویژگی کمک می‌کند که خوانندگان جوان کتاب به‌راحتی به تخیل مشغول شوند و هر آنچه را باید، به‌سرعت یاد بگیرند. قلم توانای استیسی مک آنلتی همراه با تصورگری‌های هنرمندانه‌ی استیوی لوئیس، کتاب من ماه هستم: بهترین دوست زمین را به یک انتخاب برتر برای کوکان عاشق یادگیری تبدیل کرده است.

مشخصات کتاب الکترونیک​

نام کتابکتاب من ماه هستم: بهترین دوست زمین
نویسندهاستیسی مک آنلتی
مترجمآناهیتا حضرتی کیاوندانی
ناشر چاپیانتشارات پرتقال
سال انتشار۱۳۹۸
فرمت کتابPDF
تعداد صفحات37
زبانفارسی
شابک978-600-462851-8
موضوع کتابکتاب علمی و آموزشی کودک

بالا پایین