جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی مهدی طارمی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط Munster با نام مهدی طارمی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 46 بازدید, 5 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع مهدی طارمی
نویسنده موضوع Munster
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Munster
موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار بیوگرافی و تکنولوژی
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
Feb
561
1,180
مدال‌ها
2
به نام خدا

موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
Feb
561
1,180
مدال‌ها
2
بیوگرافی مهدی طارمی
مهدی طارمی متولد ۲۷ تیر ۱۳۷۱ در بوشهر، بازیکن ملی پوش فوتبال است
تا دیپلم بیشتر درس نخوانده اما از ۶ سالگی فوتبال را زیر نظر پدرش شروع کرد سپس به پرسپولیس رسید و حالا در قامت مهاجم در تیم ملی می درخشد
او با ۱۸۷ سانتی متر قد و ۷۹ کیلوگرم وزن، راست پا می باشد اما توانایی بازی با پای چپ را هم دارد

موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
Feb
561
1,180
مدال‌ها
2
خانواده و اصالت
مهدی طارمی در محله صیادان بوشهر بنام «شغاب» به دنیا آمد است، پدرش «علیشاه طارمی» از بازیکنان حرفه ای فوتبال و مادرش نیز خانه دار می باشد
فرزند آخر است و برادرش بنام محمد (بازیکن فوتبال) و یک خواهر هم دارد

موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
Feb
561
1,180
مدال‌ها
2
فوتبال با تشویق پدرم
پدرم یک بازیکن دفاع وسط بود که هم دوره هایش از بازی های خوب او تمجید می کنند و من با تشویق ایشان به سمت فوتبال رفتم
در آن سال ها که هم سن و سالهای من سوار بر لنح و به صیادی می رفتند، من در هوای گرم بوشهر در زمین های خاکی فوتبال تمرین می کردم !

موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
Feb
561
1,180
مدال‌ها
2
حرفه ای از ۶ سالگی
مهدی فوتبال را بصورت جدی از سال ۱۳۷۷ وقتی ۶ ساله بود زیر نظر پدرش در مدرسه فوتبال صدا و سیما شروع کرد و در سال ۱۳۸۱ وارد تیم جوانان «برق بوشهر» شد
سپس در تیم «حیات بوشهر» بازی کرد و در سال ۱۳۸۴ به جوانان «باشگاه ایرانجوان» پیوست و سال ۱۳۸۷ وارد رده بزرگسالان این تیم شد

موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
ناظر تایید
Feb
561
1,180
مدال‌ها
2
محبوبیت در پرسپولیس
مهدی طارمی در فروردین ۱۳۹۴ با تک گلی که از نقطه پنالتی مقابل النصر عربستات در لیگ قهرمانان آسیا زد به شدت محبوب پرسپولیسی ها شد
او در مدت سه فصل خود در پرسپولیس ۱۱۲ بازی به میدان رفت و ۵۵ گل بثمر رساند و بعنوان بهترین گلزن تاریخ باشگاه نیز لقب گرفت

بالا پایین