جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری مورد عجیب ترامپ/ گزارشی که بعد از قوت گرفتن نام هریس منتشر شد!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار بین‌الملل توسط آریادخت با نام مورد عجیب ترامپ\/ گزارشی که بعد از قوت گرفتن نام هریس منتشر شد! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 121 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار بین‌الملل
نام موضوع مورد عجیب ترامپ\/ گزارشی که بعد از قوت گرفتن نام هریس منتشر شد!
نویسنده موضوع آریادخت
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آریادخت
موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
پس از کناره‌گیری جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا از نامزدی انتخابات ریاست جمهوری ماه نوامبر، گزارشی درباره کمک مالی دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه به کامالا هریس، معاون بایدن و جایگزین احتمالی وی در کارزار انتخاباتی در سال ۲۰۱۱ حکایت دارد!

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
براساس داده‌های موجود روی خروجی تارنمای وزیر ایالت کالیفرنیا، بنیاد ترامپ در سال ۲۰۱۱ هنگامی که هریس به‌دنبال انتخاب مجدد به عنوان دادستان کل این ایالت بود، پنج هزار و در سال ۲۰۱۳ معادل یک هزار دلار به ستاد معاون کنونی رئیس جمهور آمریکا کمک کرده بود؛ همچنین ایوانکا ترامپ، دختر ترامپ نیز یک سال بعد، ۲ هزار دلار به ستاد هریس اعانه داد!

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
معاون رئیس جمهور آمریکا مدعی شده است که نامزدی حزب دموکرات را برای رسیدن به دفتر کاخ سفید به دست خواهد آورد و برنده انتخابات می‌شود. ترامپ در جریان کارزار انتخاباتی سال ۲۰۱۶، اذعان کرد که هم به دموکرات‌ها و هم به جمهوری‌خواهان اعانه داده است که هیلاری کلینتون، رقیب وی در آن انتخابات را نیز شامل می‌شود. ترامپ مدعی است که سیاستمداران را می‌توان خرید!

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
ترامپ در آن مقطع گفت: این سیاستمدارها آدم‌های درستی نیستند. باید به آنها(اعانه) بدهم چون وقتی چیزی بخواهم، آن را به دست می‌آورم. وقتی تماس می‌گیرم، می‌گویند «برو به جهنم!» می‌دانید، خیلی جالب است، به رقبای انتخاباتی‌ام که نگاه می‌کنم، می‌بینم که به همه آنها کمک کرده‌ام، باور می‌کنید؟ به همه آنها کمک کردم و یکی از آنها گفت که «فکر نمی‌کنم به من کمک کرده باشی» و بعد متوجه شد که این کار را کرده‌ام. به دموکرات‌ها هم پول داده‌ام. به هیلاری کمک کردم. به همه کمک کردم چون کارم کمک کردن است!

موضوع نویسنده

آریادخت

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
5,152
7,975
مدال‌ها
3
براساس داده‌های تارنمای «اوپن‌سیکرتس»( گروه تحقیقاتی پیشتاز در ردگیری پول‌های جابه‌جاشده در سیاست آمریکا)، ترامپ در سال ۲۰۰۱ به ستاد انتخاباتی بایدن که در آن روزها سناتور بود، یک هزار دلار کمک کرد و حد فاصل سال‌های ۲۰۰۶ تا ۲۰۰۷، چندین فقره کمک مالی به ستاد هیلاری کلینتون شامل یک فقره کمک ۱۰۰ هزار دلار به بنیاد کلینتون نیز در بین این اعانه‌ها دیده می‌شود.

بالا پایین