جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

ترکی مکالمات روزمره ترکی استانبولی به فارسی با تلفظ

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته یادگیری زبان ها توسط آوا... با نام مکالمات روزمره ترکی استانبولی به فارسی با تلفظ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 82 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته یادگیری زبان ها
نام موضوع مکالمات روزمره ترکی استانبولی به فارسی با تلفظ
نویسنده موضوع آوا...
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آوا...
موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
برای مکالمه فارسی به ترکی باید اول با جملات معمول مکالمه آشنا باشیم. جملاتی که در طول روز استفاده می‌کنیم، همان چیزی است که نیاز داریم تا به ترکی هم بلد باشیم.

موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
سلام حالت چطوره؟ خوب هستی؟ خوبم ممنونMerhaba nasılsın? İyi misin? Merhaba teşekkürlerمرحبا ناسیلسن؟ ایی میسین؟

موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
اسم من الیزابت است. اسم تو چیه؟ اسم من هم آنا است.Benim adım Elizabeth. Adın ne? Benim adım Annaبنیم آدیم الیزابت. ادن نه؟ بنیم آدیم آنا

موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
من معلم هستم تو چکاره‌ای؟ من هم فروشنده هستم.ben öğretmenim sen ne yapıyorsun Ben de bir satıcıyımبن اورتمنیم سن نه یاپیورسون؟ بن ده بیر ساتیجییم
چند سال داری؟ من 30 سال دارم تو چطور؟Kaç yaşındasınız? 30 yaşındayım, peki ya senکاچ یاشینداسینیز؟ اُتوز یاشنداییم، پکی یا سن

موضوع نویسنده

آوا...

سطح
3

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Nov
1,144
4,697
مدال‌ها
8
اهل کجا هستی؟ من اهل ایرانم.nerelisin? Ben İranlıyımنرلیسین؟ بن ایرانلیم
خانه شما در کدام خیابان است؟ ما در خیابان آزادی زندگی می کنیم.Eviniz hangi sokakta? Azadi Caddesi’nde oturuyoruzاوینیز هانکی سوکاکتا؟ آزادی جادی سینده اوتوریوروز

بالا پایین