جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

طب میزان قند میوه ها؛ کدام میوه‌ها کمترین و بیشترین میزان قند را دارند؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته طب توسط توکـیو با نام میزان قند میوه ها؛ کدام میوه‌ها کمترین و بیشترین میزان قند را دارند؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 339 بازدید, 13 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته طب
نام موضوع میزان قند میوه ها؛ کدام میوه‌ها کمترین و بیشترین میزان قند را دارند؟
نویسنده موضوع توکـیو
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط توکـیو
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11

قند طبیعی در میوه​

غالباً میوه‌ها به دلیل داشتن فیبر و همچنین به این دلیل که بیشتر قند آن‌ها از نوع فروکتوز است، شاخص گلیسمی (GI) پایینی دارند. هر چقدر GI یک غذا کمتر باشد، آن غذا تأثیر کمتری روی قند خون دارد. به‌طور کلی، می‌توان قند میوه ها را از کمترین تا بیشترین میزان قند به شکل زیر دسته‌بندی کرد:
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
  • توت‌ها: قند کمی دارند، اما حاوی مقدار زیادی فیبر، آنتی اکسیدان و سایر مواد مغذی هستند.
  • میوه‌های تابستانی: هلو، آلو، شلیل و زردآلو هم به‌تنهایی قابل خوردن هستند و هم می‌توان از آن‌ها برای تهیه‌ی سالاد میوه استفاده کرد.
  • میوه‌های زمستانی: سیب، گلابی و مرکبات (مانند پرتقال) قند متوسطی دارند.
  • میوه‌های گرمسیری: آناناس، انار، انبه، موز و انجیر تازه قند بالایی دارند، اما میزان قند گواوا و پاپایا کمی پایین‌تر است.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
  • میوه‌های خشک: خرما، کشمش، برگه‌ی زردآلو، آلوی خشک، انجیر خشک و… سرشار از قند هستند. بلوبری و کرن‌بری خشک حاوی قند کمتری هستند، اما ممکن است به دلیل طعم ترشی که دارند به آن‌ها قند اضافه شده باشد. معمولاً از میوه‌های خشک برای تهیه‌ی گرانولا و غلات صبحانه استفاده می‌شود که دارای کربوهیدرات زیادی هستند.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11

قند میوه ها (از کم به زیاد)​

میزان قند میوه ها
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
  • لیموترش سبز کوچک (۱/۱ گرم قند، ۷ گرم کربوهیدرات، و ۱/۹ گرم فیبر در یک عدد میوه) و لیموترش زرد بزرگ (۱/۵ گرم قند، ۵/۴ گرم کربوهیدرات و ۱/۶ گرم فیبر در یک عدد میوه): معمولاً از لیموترش برای طعم‌دار کردن آب و سایر غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود.
  • زردآلو (۳/۲ گرم قند، ۳/۸ گرم کربوهیدرات و ۰/۷ گرم فیبر در یک عدد زردآلوی کوچک): شما می‌توانید از زردآلو در بهار و اوایل تابستان به‌صورت تازه استفاده کنید. اما مراقب میزان مصرف برگه‌ی زردآلو باشید، چون قند بیشتری دارد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
  • تمشک (۵/۴ گرم قند، ۱۴/۷ گرم کربوهیدرات و ۸ گرم فیبر در هر لیوان): تمشک یک میوه‌ی کم‌قند است که می‌توان از آن به‌تنهایی یا برای تهیه‌ و تزیین سایر غذاها استفاده کرد. تمشک در تابستان به شکل تازه و در بقیه‌ی فصول سال به صورت منجمد در دسترس است.
  • کیوی (۶/۲ گرم قند، ۱۰/۱ گرم کربوهیدرات و ۲/۱ گرم فیبر در یک عدد میوه): کیوی طعم ملایمی دارد، اما رنگ دلپذیری به سالاد میوه می‌دهد.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
  • انجیر تازه (۶/۵ گرم قند، ۷/۷ گرم کربوهیدرات و ۱/۲ گرم فیبر در یک عدد انجیر کوچک): میزان قند انجیر خشک بالاتر بوده و از ۵ تا ۱۲ گرم به ازای هر عدد انجیر متغیر است.
  • توت سیاه (۷ گرم قند، ۱۳/۸ گرم کربوهیدرات و ۷/۶ گرم فیبر در هر لیوان) و توت‌فرنگی (۷/۴ گرم قند، ۱۱/۷ گرم کربوهیدرات و ۳ گرم فیبر در هر لیوان): اگرچه قند این دو میوه از تمشک کمی بیشتر است، اما همچنان انتخاب‌های خوبی محسوب می‌شوند.
  • نارنگی (۸ گرم قند، ۱۰/۱ گرم کربوهیدرات و ۱/۳ گرم فیبر در یک عدد نارنگی متوسط): نارنگی نسبت به پرتقال قند کمتری دارد. علاوه بر این، به دلیل کوچک بودن به‌راحتی حمل می‌شود.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
  • گریپ‌فروت (۸/۵ گرم قند، ۱۳ گرم کربوهیدرات و ۲ گرم فیبر به ازای هر نصف گریپ‌فروت تازه): شما می‌توانید از این میوه به‌تنهایی یا همراه با سایر میوه‌ها به شکل سالاد استفاده کنید.
  • هندوانه (۹/۵ گرم قند، ۱۱/۶ گرم کربوهیدرات و ۰/۶ گرم فیبر در هر لیوان): هیچ چیز مانند یک برش هندوانه‌ی خنک در یک روز گرم تابستانی لذت‌بخش نیست، اما میزان قند آن در مقایسه با سایر میوه‌ها کمی زیاد است. با این حال، مقدار زیادی آب دارد و به همین دلیل می‌تواند سیرکننده باشد.
  • شلیل (۱۱ گرم قند، ۱۵ گرم کربوهیدرات و ۲/۴ گرم فیبر در یک عدد میوه‌ی متوسط): شلیل منبع خوب فیبر است و وقتی کاملاً رسیده باشد، خوشمزه‌تر است.
 
موضوع نویسنده

توکـیو

سطح
6
 
ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ممتاز
Jan
6,426
11,371
مدال‌ها
11
  • هلو (۱۱ گرم قند، ۱۲ گرم کربوهیدرات و ۲ گرم فیبر در یک عدد میوه‌ی کوچک): این میوه را هم می‌توانید به‌تنهایی بخورید و هم می‌توانید از آن برای تهیه‌ی انواع دسر، اسموتی و… استفاده کنید.
  • گرمک (۱۲ گرم قند، ۱۳ گرم کربوهیدرات و ۱ گرم فیبر در هر لیوان): از این میوه‌‌ی خوش‌طعم می‌توان به‌تنهایی یا به شکل سالاد میوه استفاده کرد.
  • پرتقال (۱۲/۲ گرم قند، ۱۵/۴ گرم کربوهیدرات و ۳/۱ گرم فیبر در یک عدد میوه‌ی متوسط): این میوه پوست سفتی دارد که به شما اجازه می‌دهد آن را به‌راحتی با خود حمل کرده و هر زمان که خواستید به‌عنوان میان وعده بخورید.
 
بالا پایین