جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

انشاء ناخنان دست

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته قفسه انشاء توسط SPEED با نام ناخنان دست ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 66 بازدید, 5 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته قفسه انشاء
نام موضوع ناخنان دست
نویسنده موضوع SPEED
تاریخ شروع
پاسخ‌ها 0
بازدیدها 0
اولین پسند نوشته 0
آخرین ارسال توسط SPEED
موضوع نویسنده

SPEED

سطح
0

● همیار کتاب ○
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Oct
1,059
2,814
مدال‌ها
2
انشاء با موضوع ناخن

موضوع نویسنده

SPEED

سطح
0

● همیار کتاب ○
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Oct
1,059
2,814
مدال‌ها
2
ناخن یکی از اعضای بدن انسان است که روی انگشت های دست و پا شکل می گیرد که تغذیه ی عمده ی آن از بدن از طریق ویتامین و کلسیم می باشد.

همان طور که گفته شد ناخن یکی از اعضای بدن انسان است که روی انگشت قرار می گیرد و انگشتان توسط ناخن اجسام و وسیله ها را می توانند جابه جا کنند و از آنجایی که در سلول به سلول بدن ما تدبیر و تفکر شده، ناخن نیز عضوی است که در صورت نبودن آن کار و استفاده از انگشت سخت و یا غیرممکن می شود. اما همواره باید از ناخن های خود مراقب کنیم و نظافت لازم را انجام دهیم. زیرا انگشت و ناخن اعضایی هستند که مستقیما با دهان ارتباط دارند و هنگام خوردن غذا همه ی میکروب های روی دست و زیر ناخن ها همراه غذا وارد بدن ما می شود . بسیاری از بیماری ها از طریق ناخن وارد بدن می شود. بنابراین نظافت لازم باید انجام شود و هفتگی ناخن ها گرفته شود و قبل از خوردن غذا نیز خوب دست ها شسته شود. ناخن علاوه بر این کاربرد موجب زیبایی انگشتان دست می شود و این امر نشان دهنده دقت بسیار ریزبین پروردگار می باشد. بنابراین برای داشتن ناخنی بهتر و زیباتر باید علاوه بر نظافت از شیر و لبینات استفاده کنیم.

ناخن وسیله ای برای راحت تر انجام دادن کارها است و حتما باید نظافت و پاکیزگی آن را رعایت کرد زیرا ناخن کثیف یکی از رایج ترین و آشکارترین ناقل ویروس ها و میکروب ها در بدن و ایجاد مریضی می باشد.

موضوع نویسنده

SPEED

سطح
0

● همیار کتاب ○
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Oct
1,059
2,814
مدال‌ها
2
انشا دوم :

ناخن یکی از اجزای بدن انسان است که متصل به انگشت های دست می باشد و وظیفه های مختلفی دارد مثل محافظت از انگشت یا کمک به انگشتان برای انجام کار های روزمره … ما بدون ناخن نمی توانیم از دست های خود استفاده کنیم .

همه اجزای بدن ما از کوچک به بزرگ همه متصل به همدیگرهستند وهر یک نباشند کار دیگری لنگ می ماند ناخن ها علاوه بر کمک به ما باید از آن مراقبت کنیم با انجام بهداشت فردی و گرفتن هفتگی ناخن ها و شنستشوی مکرر آن.

ناخن ها علاوه بر همه وظایف خود باعث زیبایی انگشت های دست هم می شوند که با رسیدگی و تمیز نگه داشتن آن بر زیباییش اضافی می شود اما اگر با نشستن و نگرفتن ناخن ها سیاه و چرک شدن ناخن باعث زشت شدن دست وجمع شدن میکرب ودر نهایت موجب مریضی می شود .

معلمان ما هفته گی یک بار در مدرسه با نگاه کردن ناخن و موی سر دانش اموزان از همان کوچکی به ما بهداشت و پاکیزگی را آموزش می دهند و من نیز همیشه تلاش می کنم از ناخن های خود مراقبت کنیم تا فرزند و دانش آموز بهتری برای پدر و مادر و معلمانم خود باشیم .

موضوع نویسنده

SPEED

سطح
0

● همیار کتاب ○
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Oct
1,059
2,814
مدال‌ها
2
گاهی وقت ها ناخن ها می توانند علائم وجود بیماری در بدن را نشان دهند.

ناخن سالم نشانه سلامت بدن و از همه مهمتر وضعیت تغذیه انسان است.

شکل، رنگ و مقاومت ناخن می تواند ما را از وضعیت جسمانی مان مطلع سازد، ناخن هایی که شکننده هستند نشان از این دارند که بدن مواد غذایی مورد نیاز را به خوبی دریافت نکرده است.

تغذیه ناخن ها از ویتامین و کلسیم بدن است، ناخن در کنار زیبایی که به دست می بخشد از انگشتانمان محافظت می کند تا بتوانیم جسمی را بلند کنیم.

در کنار همه اینها اگر از ناخن ها مراقبت نکنیم ممکن است دچار بیماری هایی شویم چون آلودگی از طریق دست به مواد غذایی منتقل و باعث بیمار شدن ما میشود.

برای اینکه به بیماری مبتلا نشویم، باید خود مراقبتی انجام بدهیم و همیشه نظافت مان را رعایت کنیم.

موضوع نویسنده

SPEED

سطح
0

● همیار کتاب ○
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Oct
1,059
2,814
مدال‌ها
2
ناخن یکی از مهمترین اعضای بدن هم برای انسان و هم برای حیوانات است.

ناخن ها برای رشد، از ویتامین ها و کلسیم موجود در بدن استفاده می کنند.

ناخن عضوی از بدن است که بر روی انگشتان دست و پا قرار می گیرد.

شاید در نگاه اول به نظر برسد که ناخن اهمیت چندانی برای انسان ندارد و فقط برای زیبایی انگشتان خلق شده است.

ساختمان بدن ما توسط خداوند حکیم خلق شده است و تک تک اعضای بدن وظیفه ای بر عهده دارند.

ناخن هم یکی از این اعضاست که در صورت نبود آن کار کردن با دست بسیار سخت و غیر ممکن می ش.

ناخن نیز همانند سایر اعضای بدن به نظافت و مراقبت نیاز دارد، شاید بپرسید پرا؟

دلیل آن است است که ناخن همواره با دهان در ارتباط است و در هنگام غذا خوردن میکروب های روی دست و زیر ناخن به بدن منتقل می شود.

بنابر این باید به تمیزی و سلامتی ناخن ها اهمیت دهیم.

ناخن وسیله ای برای بهتر انجام دادن کارها است و ما باید به نظافت و پاکیزگی آن اهمیت بدهیم.

چون ناخن کثیف ناقل ویروس ها، باکتری ها و میکروب ها در بدن است .

موضوع نویسنده

SPEED

سطح
0

● همیار کتاب ○
پرسنل مدیریت
همیار سرپرست کتاب
ویراستار انجمن
ناظر کتاب
ناظر تایید
گوینده آزمایشی
مولف تیم روزنامه
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Oct
1,059
2,814
مدال‌ها
2
(ن) مثل ناخن!
امروز صبح که از خواب بيدار شدم و مي رفتم تا دست و صورتم را بشويم، يک دفعه يک چيز تيز رفت توي پام!

- آخ مامان!

اين صداي من بود. تازه يک کمي هم اشک توي چشم هاي جمع شده بود. نشستم روي زمين تا ببينم پام چي شده که ديدم يک ناخن گنده رفته توي پوست پام و داره مي خنده.

منم با عصبانيت کشيدمش بيرون و گفتم: اي بد جنس! حالا که انداختمت توي سطل آشغال مي فهمي که نبايد اين کار را با من مي کردي.»

اما ناخن اصلا نترسيد و تازه زد و زير خنده و گفت:« خب بنداز، من چه تقصيري دارم؟ آقاي پدر ديروز ناخن هايش را گرفت، وقتي داشت مي رفت تا ما را بندازه تو سطل آشغال، من از لاي دستمال افتادم بيرون!

حسابي عصباني بودم و يک کمي هم پام مي سوخت. همون جوري نشستم و با عصبانيت نگاهش کردم. ناخن هم من را نگاه مي کرد که يک دفعه زد زير خنده و گفت: «اوه! ناخن هاش را نگاه کن چه بلند و زشته!» مي خواستم برم بندازمش توي سطل که ديدم راست مي گه. ناخن هاي من حسابي بلند شده اند و تازه لاي آن ها هم کلي آشغال جمع شده!

شروع کردم به کج و معوج کردن ناخن ها تا بشکنمشون. داشتم با دندان هام حسابشان را مي رسيدم که مامان مسواک به دست آمد بالاي سرم و گفت: «عرفان چه کار مي کني؟»

براي مامان تعريف کردم چه اتفاقي افتاده. مامان هم دست هاي من را توي دست هاش گرفت و گفت: «آفرين که مي خواستي ناخن هات را بگيري چون ناخن دراز مثل يک دست کثيف، مي تونه ما رو مريض کنه، اما نبايد با دندان اين کار را انجام بدي. اين طوري همه کثيفي ها به دهنت مي ره و انگشت هات هم زخم مي شه. مامان رفت و با يک ناخن گير آمد و ناخن هاي من را گرفت.

دست هام حسابي خوشگل شدن! مي خواستم ناخن گير را از مامان بگيرم و ناخن هاي پام را هم کوتاه کنم که ماماني گفت: « نه، شما الان نمي توني و ممکنه پاهات رو زخم کني. اگر يک کم صبر داشته باشي، وقتي بزرگ تر شدي، خودت مي توني ناخن هات را بگيري.»

بعد هم با ماماني رفتيم و ناخني که روي زمين افتاده بود، انداختيم توي سطل آشغال.

دست هام را هم حسابي شستم و لاي ناخن هام را هم تميز کردم. ماماني باز هم برام درباره تميزي ناخن ها گفت. اگه گفتي ماماني به من درباره ناخن ها چي گفت؟!

۱- ناخن ها از انگشت هاي ما مواظبت مي کنند.

۲- ناخن هاي بلند ممکنه به ديگران آسيب بزنند.

۳- زير ناخن هاي بلند کثيفي جمع مي شود.

۴- ناخن را اصلا نبايد با دندان گرفت.

۵- وقتي ناخن هايت را مي گيري، حتماً آن ها را بندازي دور، چون ممکنه بره توي دست و پاي کسي!

بالا پایین