جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

آموزشی نحوه کنترل صدا، احساسات و فن بیان صدا در مجلس خواستگاری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته آموزشات و تمرین گویندگی توسط ASHOB با نام نحوه کنترل صدا، احساسات و فن بیان صدا در مجلس خواستگاری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 245 بازدید, 22 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته آموزشات و تمرین گویندگی
نام موضوع نحوه کنترل صدا، احساسات و فن بیان صدا در مجلس خواستگاری
نویسنده موضوع ASHOB
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHOB
موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6
با وجود اینکه زمانه تغییر کرده و طبیعتاً مدل خواستگاری کردن هم عوض شده، اما هنوز هم بسیاری از خانواده‌ها، به رسم و رسومات پایبند مانده و خواستگاری را به شکل سنتی آن برگزار می‌کنند. در این مقاله، تمرکز ما نه روی خود خواستگاری، بلکه روی فن بیان و نکات مربوط به آن در خواستگاری است. البته گریزی به موضوعات دیگر هم زده‌ایم! همچنین تلاش می‌کنیم نکاتی راجع به خواستگاری به شما یاد بدهیم که احتمال موفقیت و سربلندی‌تان را بیشتر می‌کند.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6
آقای بهرام پور که خود اکنون جز مدرسین شناخته شده و درجه یک ایران است، در مورد تجربه خواستگاری خود (که البته در سن نسبتاً پایینی هم انجام شده بود) نکات جالبی مطرح کرده که شندنشان خالی از یادگیری نیست!!

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6
اول باید بگویم پدر و مادر من، تحصیلات ویژه‌ای ندارند و یک پدر و مادر دلسوز و معمولی هستند. کسی که می‌خواستم به خواستگاری او بروم (که اکنون همسر من است و حدود 6 سال از من بزرگ‌تر) در ابتدای امر پدرش از ما خواسته بود که اگر می‌خواهیم، به‌جای خواستگاری یکی دوباری به بیرون برویم و صحبت‌هایمان را به‌جای منزل، در بیرون انجام دهیم.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6
مادرم (از سر دلسوزی و شاید کمی ناآگاهی) صحبت‌هایی را مطرح کردند که چندان به مذاق جمع خوش نیامد و شاید بهتر بود مطرح نشود. چون مربوط به حریم شخصی خانواده همسرم بود. همسرم از این صحبت‌ها کمی نگران شده بود که نکند به دیدارهای آینده لطمه وارد کند. از پدر و مادرم خواهش کردم که دفعه بعدی اجازه دهند بیشتر خودم صحبت کنم تا ببینند که چطور مسیر خواستگاری را به‌جاهای خوبی هدایت می‌کنم.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6
بحث خواستگاری، بحث پیچیده‌ای است و فرهنگ‌های مختلف و نوع تربیت خانوادگی هر شخص به دلیل تفاوت‌هایی که دارد، ممکن است دست درازی‌هایی ایجاد کند

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6
مثلاً فرض کنید قاشق در چای گذاشتن در یک فرهنگ خوب است و در یک فرهنگ دیگر ممکن است کار خوبی محسوب نشود. به‌طورکلی بحث فرهنگ‌های متفاوت بسیار مهم است و باید به‌خوبی ابتدا از فرهنگ خانوادگی همدیگر، باخبر و آگاه شوید؛ اما چگونه؟

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6

برای داشتن فن بیان قوی در خواستگاری، این نکات پراهمیت را رعایت کنید!

اینکه خواستگاری موفقی داشته باشید یا نه، بستگی زیادی به نوع صحبت‌هایتان در این مراسم هیجان‌انگیز دارد. نکات زیر را رعایت کنید و یاد بگیرید چگونه فن بیان قدرتمندی در جلسه خواستگاری از خود نمایش دهید!

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6

1- بداهه‌سرایی را حتماً یاد بگیرید! جملات خواستگاری؟!

بداهه گویی این نیست که ناگهان هرچه به ذهنتان رسید بگویید. اتفاقاً برای بداهه گویی باید از قبل آماده شوید. مثلاً برای این کار بروید به دنبال سؤالات متداولی که در مراسم خواستگاری زیاد استفاده می‌شود.

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6
مهم‌ترین موضوع متداول و ابتدایی این است: «آقا داماد خودتون رو معرفی کنید». شما باید برای این سؤال از قبل آماده ‌باشید تا بتوانید خیلی خوب خودتان را معرفی کنید. یادتان نرود. جلسات اول، معرفی اول و از این قبیل مسائل خیلی مهم و سرنوشت‌ساز است. همچنین شغل، برنامه‌های آینده و اینکه از کجا باهم آشنا شدید؟

موضوع نویسنده

ASHOB

سطح
5

˶⁠کاربر ویژه انجمن˶⁠
کاربر ویژه انجمن
May
2,069
6,791
مدال‌ها
6
اما باید حواستان باشد که در مورد آشنایی‌تان یک داستان معقولانه و صادقانه را تعریف کنید. چون خانواده‌ها بر مبنای همین چیزهاست که تصمیم‌گیری می‌کنند. پیشنهاد می‌شود یکی از فایل‌های صوتی من به اسم «دروغ گفتن در گفتگو که با هوش ها کمتر دروغ می گن یا بیشتر» را حتماً گوش کنید. حالا تصمیم داریم به شما مسیری نشان دهیم که فن بیانتان قدم به قدم بهتر شود.

بالا پایین