جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی نسیمه غلامی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط DELVAN. با نام نسیمه غلامی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 301 بازدید, 2 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع نسیمه غلامی
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط DELVAN.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
4,118
24,756
مدال‌ها
6
نسیمه غلامی متولد 27 تیر 1364 در تهران، فوتسالیست است

فارغل‌ تحصیل لیسانس رشته حسابداری می باشد، در بین دوستانش به مسی معروف است و طرفدار تیم بارسلنا نیز می باشد، او یکی از دختران فوتسالیست تیم ملی ایران می باشد

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
4,118
24,756
مدال‌ها
6
آشنایی با فوتبال
کوچکتر که بودم با برادر وپدرم فوتبال بازی می کردم و پدرم وقتی دید که استعداد فوتبال دارم ،‌حمایتم کرد و فوتبال را به من یاد داد. خاطرم هست یک تابستان در باشگاه ثبت نام کردم تا فوتبال بازی کنم
از فوتبال تا فوتسال
از سال 85 فوتبال بازی می کنم زمانی که تیم ملی فوتسال تشکیل شد به این تیم دعوت شدم و چند سالی است که عضو تیم باشگاه صنعت نفت آبادان هستم

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
4,118
24,756
مدال‌ها
6
خوشبختانه پدر و مادرم حمایتم می کنند به خصوص مادرم، او دوست دارد بازی کنم و در مسابقه گل بزنم گاهی اوقات که می گویم دیگر نمی خواهم فوتبال بازی کنم می نشیند و گریه می کند و می گوید که نه تو باید بازی کنی
مادرم گفته بود اگر امسال خانم گل شوی برایم گوشی آی فون می گیرد من هم تلاش زیادی کردم اما با سه گل کمتر نتوانستم بهترین گلزن شوم

بالا پایین