جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

روانشناسی بالینی نشخوار فکری چیست ؟ چرا افراد نشخوار می‌کنند؟!

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی توسط Adhava با نام نشخوار فکری چیست ؟ چرا افراد نشخوار می‌کنند؟! ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 615 بازدید, 14 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی
نام موضوع نشخوار فکری چیست ؟ چرا افراد نشخوار می‌کنند؟!
نویسنده موضوع Adhava
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Adhava
موضوع نویسنده

Adhava

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
302
2,914
مدال‌ها
2
همچنین نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهند که باورهای فراشناختی مثبت و منفی دربارۀ نشخوار ذهنی به صورت معناداری بیماران دچار افسردگی اساسی عودکننده را از بیماران دچار حملۀ هراس با گذر هراسی و ترس اجتماعی متمایز می‌کنند (پاپاجورجیو و ولز، ۲۰۰۱ الف، مطالعه ۵). اگر فردی با باورهای مثبت دربارۀ نشخوار فکری، خلق افسرده را تجربه کند، قادر است نشخوار فکری را به عنوان راهبرد مقابله‌ای به منظور تنظیم خلق، به کار بگیرد. با این حال احتمالاً نشخوار فکری شامل اطلاعات کمی است که می‌تواند تجارب عاطفی منفی را بهبود بخشد. به علاوه، زمانی که باورهای منفی در فرد فعال شدند، همانگونه که نشخوار ذهنی به عنوان راهبرد مقابلۀ مسلط کاهش می‌یابد، حس ناامیدی در فرد افزایش می‌یابد. بنابراین باورهای فراشناختی مثبت و منفی و یا تعامل آن‌ها، ممکن است در دوره‌های افسردگی سهیم باشند

موضوع نویسنده

Adhava

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
302
2,914
مدال‌ها
2
علی‌رغم اثرات منفی نشخوار
با توجه به نقش باورهای فراشناختی در راه اندازی و تداوم نشخوار ذهنی به عنوان نوعی راهبرد خودتنظیمی، شناسایی باورها در مورد نشخوار فکری ممکن است سهم بسزایی در فهم عملکرد نشخوار فکری در بافت مدل پردازش اطلاعات داشته باشد.
فکری بر افسردگی و پیامدهای شناختی، رفتاری، انگیزشی و درمانی مرتبط با آن، اطلاعات اندکی در مورد عواملی که ممکن است زمینه‌ساز نشخوار ذهنی باشند، وجود دارد. درک این عوامل می‌تواند در فهم مکانیزم‌های زیربنایی دخیل در فراوانی و شدت تفکر نشخواری و علایم افسردگی بسیار مفید باشد. افزون بر این، تغییر این عوامل می‌تواند به کاهش آسیب پذیری برای نشخوار فکری و افسردگی کمک کرده و اثر درمان‌های شناختی رفتاری را افزایش دهد (پاپاجورجیو و ولز، ۲۰۰۱

موضوع نویسنده

Adhava

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
302
2,914
مدال‌ها
2
با توجه به نقش باورهای فراشناختی در راه اندازی و تداوم نشخوار ذهنی به عنوان نوعی راهبرد خودتنظیمی، شناسایی باورها در مورد نشخوار فکری ممکن است سهم بسزایی در فهم عملکرد نشخوار فکری در بافت مدل پردازش اطلاعات داشته باشد. به همین دلیل پاپاجوجیو و ولز (۲۰۰۱) مقیاس باورهای مثبت دربارۀ نشخوار ذهنی (PBRS) و مقیاس باورهای منفی دربارۀ نشخوار ذهنی (NBRS) را برای ارزیابی باورهای فراشناختی مرتبط با نشخوار ذهنی طراحی کرده‌اند (پاپاجورجیو و ولز، ۲۰۰۱).

موضوع نویسنده

Adhava

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
302
2,914
مدال‌ها
2
محتوای باورهای مثبت، موضوعات مرتبط با نشخوار فکری را به عنوان راهبرد مقابله منعکس می‌کنند (مثلاً «من نیاز دارم در مورد مشکلاتم نشخوار فکری کنم تا پاسخ‌هایی برای افسردگی‌ام بیابم»، «نشخوار ذهنی در مورد گذشته به من کمک می‌کند تا از اشتباهات و شکست‌های آینده جلوگیری کنم») در مقابل محتوای باورهای منفی موضوعات مرتبط با غیرقابل کنترل بودن و آسیب و پیامد‌های اجتماعی و بین فردی را منعکس می‌کند (مثلاً «نشخوار فکری دربارۀ مشکلاتم غیرقابل کنترل است»، «نشخوار فکری دربارۀ افسردگی‌ام ممکن است باعث شود خود را بکشم»، «اگر نشخوار فکری کنم دیگران مرا طرد می‌کنند»، «اگر دیگران می‌دانستند چقدر دربارۀ خودم نشخوار فکری می‌کنم، مرا طرد می‌کردند»).

موضوع نویسنده

Adhava

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
302
2,914
مدال‌ها
2
بررسی مقدماتی پاپاجوجیو و ولی (۲۰۰۱) از ساختار دو عاملی مقیاس باورهای منفی درباره نشخوار ذهنی (غیرقابل کنترل و آسیب‌زا بودن نشخوار ذهنی و پیامدهای اجتماعی و بین فردی نشخوار ذهنی و ساختار تک عاملی مقیاس باورهای مثبت حمایت کرده‌اند.

بالا پایین