جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

متفرقه نقاب

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط عماد اصلی با نام نقاب ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 181 بازدید, 0 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع نقاب
نویسنده موضوع عماد اصلی
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط عماد اصلی
موضوع نویسنده

عماد اصلی

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Aug
8
47
مدال‌ها
2
نقابت را بردار. جهان پر از نقابداران ترسناکیست، که از آشکار شدن آنچه پشت نقاب نهفته است؛ بیمناکند.

نقابت را بردار. آدمی در طول زمان، تعریفی از شکستهای پیاپی است، که واقعا او را تعریف نمیکنند.

نقابت را بردار. میدانم، درون ات چه میگذرد، میدانم که از اعتماد کردن ترسیده ای.

نقابت را بردار. زخم های گذشته ات را، مبنای ترس و بی اعتمادی قرار نده. من تو را دیده ام. از من نترس. به من بگو، پشت آن نقاب دلربا، چه پنهان کرده ای. چهره دلرباتر ات را نشانم بده.

نقابی را بردار، که دلیل بقایت بوده است. نقابی که، تو را از دوباره زخمی شدن، محافظت کرده است. خواسته زیادی است، میدانم. اما چه زیباست، وقتی آن را برمیداری. در دنیایی که، همه نقاب به چهره زده اند.

نقاب تو، زیباست. چون نقاب توست. اما، من آمده ام تا تو را دوست داشته باشم؛ نه نقاب را. هراسان نباش، وقتی که از زیر نقابت چیزی نمایان میشود. من راز دار خوبی هستم. به کسی نمیگویم. رفتارم عوض نمیشود. خودم میمانم. من آمده ام تا دوستت داشته باشم.

نقابت را بردار …

بالا پایین