جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد ادبی نقد ادبی این روزها | دلبر:)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط DELVAN. با نام نقد ادبی این روزها | دلبر:) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 198 بازدید, 1 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد ادبی این روزها | دلبر:)
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ᴺᴵᴸᴼᶠᴬᴿ
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
4,117
24,755
مدال‌ها
6
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
@دلبر :)
منتقد شما: @NILOFAR
به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار ادبیات | @دلربا :)

معاون اجرایی بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Dec
2,592
12,272
مدال‌ها
14
به آن آن‌که اگر حکم کند همه محکومیم

عنوان:
عنوان دلنوشته این روزه‌ها بود که به سه قسمت تقسیم میشه.
این+روز+ها
در دلنوشته "این" به عنوان فاعل قرار گرفته که روز هم نقش مفعول گرفته و ها پسوند روز قرار گرفته است.
از لحاظ معنایی فقط روز قابل معنا است که زمانی که از طلوع آفتاب آغاز و به غروب آفتاب ختم شود، نهار. مق شب ، لیل معنا می‌شود.
در لحاظ استاندارد کلمات کلمه‌ی عنوانی کلیشه‌ای بود و کمی هم چون افعال کوتاه بودند باعث این شده بود که عنوان دلنوشته‌ی شما کاملاً کلیشه‌ای به نظر بیاید.

ژانر:
ژانر شما عاشقانه بود که کاملاً در بر گرفته دلنوشته باید باشد که این موضوع حل شده و کاملاً دلنوشته به صورت عاشقانه بیان شده بود.

خلاصه:
خلاصه‌ی جذابی داشتید ولی ایرادات نگارشی باعث این شده بود که خواننده غلط‌های املایی و نگارشی رو کاملاً حس کنه و این یه ضعف خیلی بزرگ بود که به راحتی مشهود بود.

انسجام:
انسجام پارت‌هاتون اصلاً خوب نبود!
مثلاً دوپارت اولیه رو مقایسه کنید!
پارت اول:
ساعت صفر است و تنها خیال توست که این روزها در من غوغا می‌کند
*
پارت دوم:
میدانی! دیگر برایت اشک نمیریزم.
لبخندهایم هم دیگر کودکانه و از ته دل نیست.
من حالا بزرگ شدم، و شور و اشتیاق‌های بچگانه برایم چندان اهمیتی ندارد.
این روزها تنها به دنبال آرامشم و از تو کوله باری از نسیمِ مهرورزی میخواهم نه تَبِ تندِ عشق!
*
این‌طوری انسجام پارت‌هاتون به هم ریخته من دوبار دلنوشته رو خوندم و پارت‌ اول رو باری که اول خوندم ندیدم!

نگارش:
نگارش مشکلات زیادی داشتید از جمله نیم‌فاصله، ویرایش و... .
مثلا ویرایش این پارت رو نگاه کنید!
شاید اگر بودی حال و هوای این روز ها
کمی بهتر میشد. دیگر نیاز نبود با فنجان های قهوه ام درد و دل کنم.یا بنشینم و بنویسم و بنویسم
با اینکه می‌دانم "تو" هیچگاه قرار نیست بخوانی.
ولی گفتن از این روزهای در انتظار تو زیباست!
بعد ویرایش:
شاید اگر بودی حال و هوای این روزها
کمی بهتر می‌شد. دیگر نیاز نبود با فنجان های قهوه‌ام درد و دل کنم. یا بنشینم و بنویسم و بنویسم
با این‌که می‌دانم "تو" هیچ‌گاه قرار نیست بخوانی.
ولی گفتن از این روزهای در انتظار تو زیباست!

هدف:
هدف‌های فرعی نشان دادن علاقه و مهر و محبت به سوم‌شخص مذکور بود.
و هدف اصلی بیان احساساتی و دلتنگی شما به آن فرد درحالی که سوم شخص خبری ندارد.

سخن منتقد:
در کل از دلنوشته‌ی شما لذت بردم، به امید موفقیت‌های روزافزون.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین