به نام آنکه اگر حکم کند همه محکومیم.
عنوان:
عنوان انتخابی شما بینهایتهای من برای تو عنوان انتخابی شما از نظر دسته بندی به سه قسمت تقسیم میشود
بینهایتهای+ من+ برای+ تو
بینهایت: به معنای غیر قابل شمارش
در کل معنای عنوان شما عددی غیرقابل شمارش برای فرد غایب بوده است.
از لحاظ کلیشهای عنوان، کلیشهای و تکراری نبوده ولی از حد استاندارد گذشته و طولانی شده بود و همین باعث کلیشهای شدن از نگاه مخاطب بود.
در عنوان انتخابیتون که باید بدون نقص و ایراد کارهای لازمه رو از جانب ایرادات نگارشی حل کنید این مشکل جدی حل نشده بود.
بی نهایت های من برای تو❌
بینهایتهای من برای تو✔
باید دقت داشته باشید که اینکار باعث پایین آمدن سطح قلم شما میشود.
ژانر:
ژانر شما عاشقانه بود که به نظرم ۵۰درصد دلنوشته رو در بر گرفته بود علت این ماجرا اضافه شدن ژانر تراژدی زیاد در هر پارت منظوره بود برای مثال از همان اولین پارت شروع کنیم:
سکوت تو خنجری زهرآلود بود بر قلب زخمی من! تو رفته بودی... فریادهای من بیصدا ماند! تابیدم... همچو خورشید بر قلب یخزده و تنهای تو! آتشزدی مرا، جوریکه حتی خاکستر قلب من در این شهر گمشد... از چه بگویم؟ وقتی سکوت تنها سنگر من بود... .
در واقع سکوت از تنهایی ریشه گرفته و تنهایی خود معلل یک ژانر تراژدی است.
یا کلمهی خاکستر در این مورد خاکستر یعنی سیاه و تاریک که ریشهای این کلمه هم به تراژدی و غمگین برمیگردد؛ پس در کل بهتر بود در کنار معرفهی دلنوشتهتون ژانر عاشقانه و تراژدی بود که این عملکرد تراژدی را بهتر جلوه میداد.
آرایههای ادبی:
آرایههای ادبی مشکل خاصی نداشت اکثرا از تشبیه استفاده شده بود که رکنهای تشبیه کاملا رعایت شده بود.
مشبه+ مشبه به+ ادات تشبیه+ وجه شبه
این موارد به طور کلی هم دیده میشد هم کاملا رعایت شده بود.
انسجام:
انسجام از لحاظ پارتها به نوعی رعایت نشده بود مثلا این دو پارت را مقایسه کنید:
از من هیچچیز باقی نماند بر قلب تو!
از تو ولی هزاران چیز بر قلب من ماند که نفهمیدی!
نفسهای من بند تو بود، تو نیز پاره کردی بند بند وجود مرا چنان که هیچوقت متصل نمیگردد نفسهای من به تو!
دل من! خستهترین مسافر شهر... !
قلب من! آواره شدهی تویی که در هوای عاشقی مرا از هرچه که بود دور کرد.
ای هممسیر غمهای دل من،
ای نسیم سرد صبحگاهی، قلب آشفتهی من اسیر هزارتا دروغ شده!
کو حقیقت برای باور قلبم سرد من!؟
علائم نگارشی:
علائم نگارشی باز هم نیمفاصله رویت شده بود و اشکالات فراوانی در این باره دیده میشد که چندتایی را برسی خواهیم کرد.
مرا نوازش نکن! نمی خواهم اثر انگشتان تو به یادگار بماند روی صورتم !❌
مرا نوازش نکن! نمیخواهن اثر انگشتان تو به یادگار بماند روی صورتم! ✔
یا یک مورد دیگر را برسی کنیم:
دوری، اما با خود نگفتی که این زن! تنها پناهگاه امنش شانههای بی وفای من است؟❌
دوری، اما با خود نگفتی که این زن؛ تنها پناهگاه امنش شانههای بیوفای من است؟✔
از این قبل اشکالات رویت میشد.
هدف:
هدف فرعی: ابراز دلتنگی از دروی غایب دلنوشتهی بینهایتهای من برای تو
هدف اصلی: در واقع نشان دادن ترک غایب دلنوشته و همچنین نشان دادن احساسات خود در مقابل کار غایب.
سخن منتقد:
از دلنوشتهی شما لذت بردم راهتان پر از موفقیت!