جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد ادبی نقد ادبی دلنوشته من نمی‌ترسم | دختر پرتقالی کاربر انجمن رمان بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط آرام با نام نقد ادبی دلنوشته من نمی‌ترسم | دختر پرتقالی کاربر انجمن رمان بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 360 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد ادبی دلنوشته من نمی‌ترسم | دختر پرتقالی کاربر انجمن رمان بوک
نویسنده موضوع آرام
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط آرام
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

آرام

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
748
4,609
مدال‌ها
6
PicsArt Premium_07-01-05.41.26.png
نام دلنوشته: من نمی‌ترسم
نام نویسنده: یوتاب لطیفی
ژانر: انگیزشی
مقدمه: من نمی‌ترسم از هیچ کدام‌ چیزهای بدی که در این دنیا هست، به جز خود ترس!
برای مطالعه دلنوشته کلیک کنید

موضوع نویسنده

آرام

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
748
4,609
مدال‌ها
6
Negar_۲۰۲۱۰۴۰۸_۰۱۳۲۰۶ (2).png
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
منتقد دلنوشته شما: @آرام
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تایپک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️
تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار نقد

موضوع نویسنده

آرام

سطح
4

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Feb
748
4,609
مدال‌ها
6
●به نام خالق قلم●
نام دلنوشته: من نمی‌ترسم
منتقد دلنوشته: @آرام
تاریخ: ۲۶ تیر ۱۴۰۰

■عنوان دلنوشته■
نام یک اثر در اصل شناسنامه‌ای برای هویت آن است که باید روی انتخاب آن حساسیت و خلاقیت به خرج داد.
عنوانتان (من نمی‌ترسم) بود که ترکیبی کلیشه‌ای را به وجود آورده است.
با شنیدن این اسم، انسان به قوی بودن شخصیت دلنوشته پی‌ می‌برد. این‌که از هیچ چیز بیم و هراسی ندارد.
قبل از انتخاب اسم می‌توانید با مراجعه به گوگل از کلیشه‌ای نبودن و تکرار آن مطمئن شوید.

■مقدمه دلنوشته■
با توجه به عنوان دلنوشته‌تان با این نوع مقدمه سازگار بود.
مقدمه‌تان خیلی کوتاه و مختصر بود، شما می‌توانستید با اضافه کردن کمی جملاتی که از ترس و... سررشته می‌گیرد به دلنوشته‌تان کمک کنید.
مقدمه در اصل توضیحاتی پر از مجهولات است که خواننده با خواندن آن مجذوب دلنوشته شود و کنجکاو در جست‌و‌جوی پارت‌های بعدی باشد.

■توصیفات دلنوشته■
دلنوشته‌تان به خوبی حالت انگیزشی را حفظ کرده بود!
اما کاش کمی از جملات و کلمات جدید و بهتر در دلنوشته استفاده می‌کردید تا حالت نداشتن هیچ ترسی در برابر این جهان را به رخ بکشد.
بهتر است بگویم جملاتتان ساده بود، شما می‌توانید با واژگانی جدید دلنوشته‌تان را از سادگی در بیاورید.

■بهره‌گیری از آرایه‌ها■
با توجه به محتوا شما بیشتر از آرایه تکرار استفاده کردید که موجب خستگی هر چه بیشتر خواننده می‌شود.
تکرار‌هایی همانند من نمی‌ترسم.
درست است که موضوع اصلی دلنوشته، ترس است اما تکرار برای زیباسازی یک متن است ولی در دلنوشته شما باید بگویم که پوئن منفی ایجاد کرده.
پیشنهاد می‌شوید از آرایه‌هایی همچون حس آمیزی یا تضاد استفاده کنید.

■ایرادات نگارشی■
(درست‌نویسی)
پارت ۷
که✔️ ک❌
پارت ۸
این‌که✔️ اینکه❌
راجب✔️ راجع به❌

■سخن منتقد■
دلنوشته‌تان خوب بود که با به کار گیری نکاتی که گفتم بهتر هم خواهد شد.
امیدوارم نقد بنده شما را آزرده خاطر نکرده باشد.
به امید موفقیت‌های بی‌کران.
تایپک ‌نقد دو روز باز خواهد بود و پس از ثبت نظر شما قفل خواهد شد!
*دلنوشته شما تحت نظارت منتقدتان قرار خواهد گرفت، بلافاصله پس از مطالعه نقد درصورتی که نکات منتقد را اصلاح نکنید، دیگر از شما نقدی پذیرفته نخواهد شد!
*تا پایان اثر خود می‌توانید با منتقد خود در گفتگوی‌ خصوصی در ارتباط باشید و در صورت بروز سوالی از ایشان مشورت بگیرید!
موفق باشید
یا حق
@دختر پرتقالی

Kim_tehgook

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
فعال انجمن
Jun
1,301
7,717
مدال‌ها
3
ممنون از نقد ارزشمند شما🌷

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: آرام
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین