جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران نقد رمان (قرار آنجاست)| اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط دردانه با نام نقد رمان (قرار آنجاست)| اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 6,653 بازدید, 37 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع نقد رمان (قرار آنجاست)| اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک
نویسنده موضوع دردانه
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط دردانه
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,054
38,089
مدال‌ها
3
نام: قرار آن‌جاست
نویسنده: دردانه عوض‌زاده
ژانر: تراژدی، عاشقانه

خلاصه:
این رمان در ادامه‌ی رمان «راهی جز او نیست» می‌باشد. ماجرای زندگی سارینا را با یک وقفه‌ی پنج‌ساله نشان می‌دهد. خلاصه‌ی داستان رمان تلاش سارینا برای رسیدن به آرامشی است که نبود علی آن را از زندگی‌اش برده.

آسایش

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Sep
300
2,552
مدال‌ها
2
سلام دردانه جان
رمانت خیلی عالی با این‌که توی فصل اول رمانت باهات همراه نبودم ولی به‌خاطر قلم روونی و خوبی که داره تقریباً تونستم بفهمم چه شده و این فقط‌فقط به‌خاطر ذوق هنری و استعداد یه نویسنده‌ست که بتونه خواننده رو با خودش همراه کنه.
داستان و ایده خاصه و نمیشه ایرادات نگارشی پیدا کرد که این باعث شده عالی‌تر بشه.
همین‌طور عالی برو جلو نویسنده خوش قلم انجمن
☘️☘️موفق و قلمت پایدار باشه بانو☘️☘️

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,054
38,089
مدال‌ها
3
سلام دردانه جان
رمانت خیلی عالی با این‌که توی فصل اول رمانت باهات همراه نبودم ولی به‌خاطر قلم روونی و خوبی که داره تقریباً تونستم بفهمم چه شده و این فقط‌فقط به‌خاطر ذوق هنری و استعداد یه نویسنده‌ست که بتونه خواننده رو با خودش همراه کنه.
داستان و ایده خاصه و نمیشه ایرادات نگارشی پیدا کرد که این باعث شده عالی‌تر بشه.
همین‌طور عالی برو جلو نویسنده خوش قلم انجمن
☘️☘️موفق و قلمت پایدار باشه بانو☘️☘️
سلام عزیزم🤩
ممنونم از لطفی که به من داری و رمانمو میخونی🥰
خوشحالم که رمانم تونسته نظرتو جلب کنه😍
امیدوارم تا انتها بتونم راضی نگهت دارم🙂

.AikA.

سطح
4

- مدیر تالار زبان
پرسنل مدیریت
مدیر تالار زبان
ناظر تایید
Jun
3,346
12,307
مدال‌ها
3
سلام دردانهِ عزیزم
نقدی نیست ولی نظرم رو میگم ؛)
همونظور که انتظار داشتم فصل دوم هم به خوبی فصل اول پیش می‌ره؛ قلمی روان، جذب کننده و با توصیفات عالی..
میدونم که این رمان رو هم به‌خوبی به پایان میرسونی..
همیشه موفق و قلم پایداری داشته باشید 🌹🧡

Tahi

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
161
2,399
مدال‌ها
2
سلام دردانه جان

این رمان هم مثل رمان‌های دیگه‌تون زیبا با یه قلم قوی و قدرتمنده✨

منم فصل اول رمان کامل نخوندم اما فصل دوم تون هم که ادامه قصه‌‌ست تونسته نظر خواننده رو جلب کنه، امیدوارم که همین طور بدرخشی و توی این حیطه موفق باشی🌹

منتقد کتاب آزمایشی
منتقد کتاب آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
683
15,126
مدال‌ها
2
سلام دردانه عزیزم
من به شخصه به قلم زیبای شما اعتیاد پیدا کردم و واقعا ازخوندن اثار شما لذت می‌برم. اما تو این رمان یه جورایی فقدان علی عزیز رو حس می‌کنم و با یه غمی می‌خونمش.
یه نکته که توجهم رو جلب کرد خلاصه این رمان. گلم فرض کنید کسی قسمت اول راهی جز او نیست رو نخونده به نظرم خلاصه این قسمت نباید یه وصله به اون قسمت اول باشه. باید یه توضیحی از روند رمان با ایجاد کشش و گنگی برای خواننده ایجاد کنه. یا حتی توضیحی از شخصیت محکم سارینا بعد از اوار درد و غمی که به دوش می‌کشه.
مثل همیشه احوالیات و توصیفات عالیند. اما بازم یه جورایی حس می‌کنم دیالوگ‌ها خیلی سریع شدند یعنی احوالیات کمرنگ‌تر شده. انگار شما این رمان رو فقط برای اونایی می‌نویسین که سارینا رو از قسمت اول می‌شناسند. اما به عقیده من این می‌تونه یه رمان مجزا باشه و خواننده‌های خودش و جذب کنه نباید زیاد وابسته قسمت اول باشه.
البته شما با ذهن خلاق و قلم زیباتون قطعا بهتر می‌تونید خواننده‌های مشتاق رو راضی کنید.
عالی هستی گلی‌.
قلمت مانا.🌹

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,054
38,089
مدال‌ها
3
سلام دردانهِ عزیزم
نقدی نیست ولی نظرم رو میگم ؛)
همونظور که انتظار داشتم فصل دوم هم به خوبی فصل اول پیش می‌ره؛ قلمی روان، جذب کننده و با توصیفات عالی..
میدونم که این رمان رو هم به‌خوبی به پایان میرسونی..
همیشه موفق و قلم پایداری داشته باشید 🌹🧡
سلام عزیز😘
متشکرم که وقت گذاشتی و پیام نوشتی🥰
و ممنونم که رمانمو میخونی🙂

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,054
38,089
مدال‌ها
3
سلام دردانه جان

این رمان هم مثل رمان‌های دیگه‌تون زیبا با یه قلم قوی و قدرتمنده✨

منم فصل اول رمان کامل نخوندم اما فصل دوم تون هم که ادامه قصه‌‌ست تونسته نظر خواننده رو جلب کنه، امیدوارم که همین طور بدرخشی و توی این حیطه موفق باشی🌹
سلام
ممنونم عزیزم که رمان رو میخونی😇
خوشحالم که تونسته نظرتو جلب کنه😊

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
2,054
38,089
مدال‌ها
3
سلام دردانه عزیزم
من به شخصه به قلم زیبای شما اعتیاد پیدا کردم و واقعا ازخوندن اثار شما لذت می‌برم. اما تو این رمان یه جورایی فقدان علی عزیز رو حس می‌کنم و با یه غمی می‌خونمش.
یه نکته که توجهم رو جلب کرد خلاصه این رمان. گلم فرض کنید کسی قسمت اول راهی جز او نیست رو نخونده به نظرم خلاصه این قسمت نباید یه وصله به اون قسمت اول باشه. باید یه توضیحی از روند رمان با ایجاد کشش و گنگی برای خواننده ایجاد کنه. یا حتی توضیحی از شخصیت محکم سارینا بعد از اوار درد و غمی که به دوش می‌کشه.
مثل همیشه احوالیات و توصیفات عالیند. اما بازم یه جورایی حس می‌کنم دیالوگ‌ها خیلی سریع شدند یعنی احوالیات کمرنگ‌تر شده. انگار شما این رمان رو فقط برای اونایی می‌نویسین که سارینا رو از قسمت اول می‌شناسند. اما به عقیده من این می‌تونه یه رمان مجزا باشه و خواننده‌های خودش و جذب کنه نباید زیاد وابسته قسمت اول باشه.
البته شما با ذهن خلاق و قلم زیباتون قطعا بهتر می‌تونید خواننده‌های مشتاق رو راضی کنید.
عالی هستی گلی‌.
قلمت مانا.🌹
سلام سانازجان☺️
خیلی خیلی ممنونم که نقایص کارمو مشخص کردی ❤️من خودم متوجه این امر نشده بودم خصوصا در مورد احوالیات و سرعت دیالوگ، حتما بیشتر دقت میکنم
خلاصه رو هم عوض میکنم یا چند خط بهش اضافه میکنم تا رمان یه حالت مستقلی بگیره فقط یه خورده باید روش فکر کنم
بازم ازت ممنونم و خوشحال میشم بازم اشتباهاتمو گوشزد کنی🧡

بالا پایین