جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران نقد رمان (قرار آنجاست)| اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط دردانه با نام نقد رمان (قرار آنجاست)| اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 5,388 بازدید, 37 پاسخ و 7 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع نقد رمان (قرار آنجاست)| اثر (دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک
نویسنده موضوع دردانه
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط دردانه
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,930
35,490
مدال‌ها
3
سلام به دردانه‌ی قشنگم که ماشالله دست به قلمش عالیه. هر چند از دستت دلگیرم بابت کشتن علی اما به آینده امیدوارم اگه نزنی سارینا رو بکشی. خیلی خوب و روان کلمات رو بیان می‌کنی. اصلا خیلی فرقه بین رمان اول و این. من خودمم تو رمانام هر چی پیش میرم تفاوت رو احساس می‌کنم. این نشون میده یک نویسنده هستی و خوب بلدی هر چیزی رو به جای خودش بذاری. البته رو راست بگم چیناچین اول و ماهی توفان دوم و سوم این رمانت رو دوست دارم🌺🌺ولی درکل عاشق نوشت‌هاتم خوشگلم و به داشتن دوستی به هنرمندی تو به خودم می‌بالم🌺
سلام عاطفه جان😍
ممنونم از لطفی که به من داری❤️
درمورد علی، من بی‌تقصیرم سرنوشت اینجوری میخواست
خوشحالم از اینکه میگی نویسندگی ام تغییر کرده چون درحال آموزشم و خوبه که بتونم بهتر بنویسم
جالبه که وقتی میخواستم چیناچین رو شروع کنم هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر علاقه‌مند داشته باشه برعکس فکر میکردم همه مخالفش باشن
من هم از داشتن دوستی مثل تو خوشحالم عزیز😘

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
835
24,041
مدال‌ها
3
سلام عاطفه جان😍
ممنونم از لطفی که به من داری❤️
درمورد علی، من بی‌تقصیرم سرنوشت اینجوری میخواست
خوشحالم از اینکه میگی نویسندگی ام تغییر کرده چون درحال آموزشم و خوبه که بتونم بهتر بنویسم
جالبه که وقتی میخواستم چیناچین رو شروع کنم هیچ وقت فکر نمیکردم اینقدر علاقه‌مند داشته باشه برعکس فکر میکردم همه مخالفش باشن
من هم از داشتن دوستی مثل تو خوشحالم عزیز😘
ماها همه رفته‌رفته سطح قلممون تغییر می‌کنه و این طبیعیه چون اینجا کار بچه‌ها رو می‌خونیم و قطعا از هرکدوم یک چیزی یاد می‌گیریم. وییی چیناچین خیلی ایده‌ی توپی بوده😍 مشتاقم برای خوندنش. قلمت مانا عزیزم😍

؛Raha

سطح
0

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Aug
562
4,418
مدال‌ها
2
سلام به دردانه عزیزم
خب واضحه که قشنگ می‌نویسی و بلدی یه داستان رو روان و جذاب جلو ببری
هرچی داستان روبه جلو می‌ره شخصیت ها کامل تر میشن و ارتباط خواننده قوی تر
امیدوارم همیشه همینطور موفق باشی 🌹

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
663
13,434
مدال‌ها
2
سلام دردانه جان، مهربون دوست داشتنی.
عزیزم قلم شما اعتیادآوره و من ناخودآگاه میام تو انجمن دنبال سارینا می‌گردم. جلد اول که تموم شد حال و حوصله‌ام رفت چون واقعاً به این رمان عادت کرده بودم و حالا هم همون
حال و هوا با جادوی قلم شما برقراره. انشاالله که همچنان بمونی برامون نازنین.🧿🧿🧿❤️

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,930
35,490
مدال‌ها
3
سلام به دردانه عزیزم
خب واضحه که قشنگ می‌نویسی و بلدی یه داستان رو روان و جذاب جلو ببری
هرچی داستان روبه جلو می‌ره شخصیت ها کامل تر میشن و ارتباط خواننده قوی تر
امیدوارم همیشه همینطور موفق باشی 🌹
سلام😊
ممنونم از لطفت😘
خوشحالم که تونستی با شخصیتها ارتباط بگیری
باز هم متشکرم که رمان رو میخونی❤️

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,930
35,490
مدال‌ها
3
سلام دردانه جان، مهربون دوست داشتنی.
عزیزم قلم شما اعتیادآوره و من ناخودآگاه میام تو انجمن دنبال سارینا می‌گردم. جلد اول که تموم شد حال و حوصله‌ام رفت چون واقعاً به این رمان عادت کرده بودم و حالا هم همون
حال و هوا با جادوی قلم شما برقراره. انشاالله که همچنان بمونی برامون نازنین.🧿🧿🧿❤️
سلام سانازجان😍
این واقعا اقبال منه که شما به من لطف داری
خیلی خوشحالم🥰
و ممنونم ازت
امیدوارم بتونم تا پایان این لطف رو نگهدارم😇

مدیر تالار سرگرمی
پرسنل مدیریت
مدیر تالار سرگرمی
منتقد ادبیات
ناظر تایید
Oct
889