بسمالله الرحمن الرحیم🌸
بیمارستان در سکوت🏥
اثر ریحانه اسفندیاری👱
عنوان👇
عنوان رمان شما بیمارستان در سکوت است، که از اول رمان شما به بیمارستانی که در سکوت قرار دارد و موجب بیحوصله و افسردگی میشود اشاره کردید.
بیمارستان در سکوت معنی خاصی ندارد.
این نام برای رمان شما نام خوبی میتواند باشد.
مهم تر از همه اینکه شما با کلماتی که تنها هیچ معنی خاصی برای نام رمان نداشتند یک نام درست کردید که کلیشهای نمیباشد.
ژانر👇
ژانر رمان هم ژانر، تراژدی است، که از اول هم این ژانر حس میشود.
در تک تک لحظات رمان ناراحتی رو میشد حس کرد همانند؛ تنهایی داریم و بیماری که داد اورا از پا میاندازد یا بیماری آلمای کوچک که بسیار درد آورتر از بیماری رادین است.
↩پیشنهاد میکنم از ژانر اجتماعی استفاده کنید.
زیرا مسائل مالی، مشکلات بیماریها و... همه به اجتماع مربوط میشود، مخصوصاً بیماری سرطان↪
جلد👇
جلد رمان شما مردی که سایهاش معلوم است و زیر نور ماه ایستاده است را نشان میدهد.
این جلد نه ژانر رمان و نه به اسم این رمان مربوط نمیباشد.
↩پیشنهاد برای جلد رمانتون که بخواید به اسم هم نزدیک باشد میتونید از مردی در کنار بیمارستان یا تابلویی که پرستاری دست بر روی دهان میگذارد به معنی سکوت استفاده کنید↪
خلاصه👇
خلاصهای خوب تحویل دادید که تا حدودی شما را با رمان آشنا میکند و تمام چیز ها از جمله خط و... مشکلی ندارند.
مقدمه👇
رمان شما مقدمه ندارد. اگر مقرمه داشته باشد قبل خواندن رمان مقدمه کمک میکند تا آن حسی که در رمان وجود دارد را بهنر درک کنید.
↩پیشنهاد میکنم یک مقدمه خوب برای رمانتون انتخاب کنید↪
ساختار👇
شروع👇
ر شروع راستا به خوبی عمل کردید و مارا با دل دوست و بیماری و مکان و... کلاً در اول داستان تمام ابهامات را حل کردید و مارا با شخصیت رادین آشنا ساختید.
میانه👇
میانههم که اوج بیماری رادین بود و فهمیدن آلما از بیماری که احتمال خوب شدنش کم است میباشد که باز هم به خوبی عمل کردید.
دیالوگ👇
توجه داشته باشید همیشه دیالوگ باید از مونولوگ کمتر باشد.
در ضمن در دیالوگها تنها برای شخصیت اول از - استباده میشود.
برای برقیه اشخاص از اسمشون استفاده کنید.
مثال:
ساشا: وای چرا زودتر نگفتی؟
مونولوگ👇
توجه داشته باشید همیشه مونولوگ باید از دیالوگ بیشتر باشد.
درضمن مونولوگ یعنی صحبهای ذهن شخص پس بابد به هم چسبیده باید و فاصلههای طولانی نداشته باشد.
مثال:
نگاه غمانگیزی به چهره شاد دخترک انداختم؛
ینی سرنوشت دخترک چی میشه؟درمان میشه یا مثه من جوری میشه که حتی خدا هم ناامیدش کرده.
بیرمق چشم دوختم به انتهای پله ها دستی به صورتم کشیدم ، راه افتادم سمت پایین..
به در اتاق پسری رسیدم که حدودا نوزده سالشه و مشکل قلبی داره؛
خیلی ناامیده دائم یه گوشه بیحرف زل میزنه به اطراف.
اشتباهه👆
نگاه غمانگیزی به چهره شاد دخترک انداختم؛ ینی سرنوشت دخترک چی میشه؟درمان میشه یا مثه من جوری میشه که حتی خدا هم ناامیدش کرده. بیرمق چشم دوختم به انتهای پله ها دستی به صورتم کشیدم ، راه افتادم سمت پایین. به در اتاق پسری رسیدم که حدودا نوزده سالشه و مشکل قلبی داره؛ خیلی ناامیده دائم یه گوشه بیحرف زل میزنه به اطراف.
درسته👆
احساسات👇
در مورد احساسات بسیار خوب عمل کردید و خواننده میتواند به راحتی احساسات را درک کند.
مکان👇
در این مورد کوتاهی کردید مثلاً از فضای سبز یا با ورود و خروج بیمارستام به خوبی توضیح ندادید تا ما آن مکان ها را برای خودمان تجسم کنیم.
کاراکتر👇
در این مورد بهتر عمل کردید و اگر کمی بیشتر کار کنید بهتر هم میشود.
شخصیت👇
شخصیتهای رمان کلیشهای نبود و بسیار کمیاب بوده. مثل شخصیا داریم که در کمتر رمانهایی وجود دارد.
نگاه از نظر یک منتقد👇
به نکاتی که گفته میشه عمل کنید.
نگاه از نظر یک خواننده👇
رمان خوب و کم سابقهایه.
برای من به شخصه که این نوع رمانها رو کمتر خواندم.
پیام رمان👇
خوب این رمان پیام های زیادی دارا هستند. یکی از آنها تسلیم نشدن در برابر سختیهاست. اینکه ناامید باشی خودش میشه یک نوع مرگ ولی امبد داشته باشه حتی لب خط مرگ هم باشی میتونی بازم زندگی بکنی.
اشکالات درست نویسی👇
در این مورد مشکلی زیادی نداشتید.
یه نمونه از مشکلتون
ینی این غلطه❌
یعنی این درسته✔
اشکالات نگارشی👇
حروفها رو نباید بکشید یا تکرار کنید.
نیمفاصلهها رو رعایت کنید.
و بین مونولوگها فاصله نذارید.
اشکالات پارت و پارگراف👇
در این مورد باید رمان شما بین ۴۰ تا ۸۰ خط باشد.
سخن آخر👇
ریحانه جون رمان خیلی خوبی داری. فقط اشکالاتی که گفتم رو برسی و رفع کنید.
موفق باشید💜
@Reyhaneh1385