جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد شورا نقد شورا خطای تو سزای من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط DELVAN. با نام نقد شورا خطای تو سزای من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 419 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا خطای تو سزای من
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MARYM.F
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,958
24,796
مدال‌ها
6
رمان: خطای تو سزای من
نویسنده : هوراماه
ژانر :عاشقانه، اجتماعی
عضو گپ نظارت: S.O.W(7)
خلاصه :
سایه شوم مرگ، روشنایی جان عزیزانش رو به یک باره بلعیده بود و این مسئله تاثیرش رو در زندگی دخترک هم به وضوح گذاشته بود! اما سیاه ترین شبها هم 24 ساعت بیش‌تر طول نمی‌کشن؛و با آمدن نور امیدی از جنس عشق جاشون رو با خوشی عوض می‌کنند. صد البته همون قدر که غم ماندگار نیست خوشی‌ها هم عمرشون کوتاهه...

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: MARYM.F
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,958
24,796
مدال‌ها
6
Negar_۲۰۲۳۰۱۰۴_۱۲۲۱۵۸.png

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
منتقد رمان شما: @مریم فواضلی
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تاپیک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تاپیک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️
تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار نقد| @DELVIN.

• تایید

MARYM.F

سطح
0

مترجم انجمن
کاربر ممتاز
Sep
2,642
7,354
مدال‌ها
2
{ بنام خالق قلم}

عنوان رمان: خطای تو سزای من.

عنوان رمان از دسته سوم تشکیل شده است از یک جمله است عنوان آشکار کننده نباشد یا مبهم و گنگ باشد عنوان رمان صریح و واضح باشد عنوان بایو جذابیت وکنجکاوگی لازم برای خواننده داشته باشد.
خطای+تو+ سزای+من
چهار تا کلمه استاندارد و غیر تکراریست و دور از کلیشه ایی است.
عنوان رمان با ژانر عاشقانه و اجتماعی مرتبطی ندارد و هنگامی که خواننده عنوان را مشاهده می کند بیشتر فکرش به عنوان ژانر تراژدی سوی می برد.

ژانر: عاشقانه و اجتماعی است.ژانر رمان در عنوان و خلاصه مشاهده نشده و کم بوی ژانر عاشقانه در خلاصه مشاهده شده است و بهتر است ژانر های منتخب شده با عنوان وخلاصه بدنه دیده بشود

خلاصه:
خلاصه رمان باید اندازه مناسبی داشته باشد بین سه تا نه خط باشدخلاصه باید دور از کلیشه ایی و مبهم بودن باشد یعنی کل داستان را لو ندهد.
خلاصه استاندارد است خلاصه می تواند کل رمان را لوبدهد درباره دخترکی که خانواده اش را از دست داده و کلی سختی کشیده ولی بعد از این همه تحمل و سختی ها کسی وارد زندگی اش می شود و امید و نور به زندگی اش وارد می شود.
اشاره کوچکی به ژانر عاشقانه دارد اما کامل ژانر عاشقانه یا اجتماعی در آن دیده نشده
و خواننده می تواند با خواندن خلاصه کل اتفاقات رمان را لو بدهد خلاصه ایی کلیشه ایی و تکراریست (نویسنده عزیز لطفا خلاصه را ویرایش کنید)

جلد و تکست رمان: جلد نشان دهنده یک دختر در تنهایی است و در حال کشیدن زجر و داغونه و جلد سیاه وسفید است و بیشتر با ژانر تراژدی مرتبط است و با ژانر عاشقانه و اجتماعی مرتبط نیست( نویسنده عزیز جلد رمانتون در اسرع وقت تعویض کرده و جلد باید با ژانر های منتخب شده مرتبط باشد) تکست رمان،درباره ژانر تراژدی هست ومانند جلد است و با ژانر های منتخب شده مرتبط نیست.
"نویسنده عزیز جلد و تکست در اسرع وقت عوض کنید"

مقدمه:
مقدمه رمان باید اندازه مناسبی داشته باشد بین سه تا نه خط باشد و با بدنه و ژانر ارتباط داشته باشد مقدمه بعد از خلاصه دومین عاملی است که موجب جذب و تشویق خواننده برای خواندن رمان است.
مقدمه خیلی جذابی بود و مقدمه با هر دو ژانر مرتبط بوده است.
خواننده با خواندن مقدمه،آن را برای خواندن کل رمان تشویق می کند.

آغاز رمان:
آغاز باید کنجکاو کننده باشد و به دو از کلیشه ایی باشد ومبهم بودن اغاز باید اطلاعات را به طور ناگهانی به خواننده منتقل ندهد تا باعث گیجی خواننده بشود.
آغاز رمان از اول شخص بود از زبان تانیا که شخصیت اصلی رمان بوده
درباره دختری به نام تانیا آغاز را طوری شروع کرده که درباره روز های تکراری و روتین کسل کننده اش و کم کم خیلی قشنگ شروع کرده درباره خانواده اتفاقاتی که درباره اش از گذشته رخ داده توضیح می دهد و درباره شخصیت اصلی که همان تانیا گفته که دخترکی چند سال پیش شر و شیطون بوده اما الان به دختری گوش گیر تبدیل شده است.
آغازی جذاب بوده وخواننده رابرای خواندن رمان تشویق می کند.

سیر رمان: سیر رمان متعادل بوده و اتفاقات را به طور مستقیم کم کم را به خواننده منتقل کرده و اتفاقات را ان گونه توضیح می دهد که موجب خستگی و گیج خواننده نشود این مورد باعث جذابیت بیشتر خواننده برای خواندن رمان شود

میانه رمان:
میانه رمان دور از کلیشه ایی باشد و شخصیت ها و اطلاعات را به صورت ناگهانی به خواننده منتقل نکند.
میانه رمان شخصیت ها شخصیت اصلی را به طور مستقیم توصیف کرده که بهتر بود توصیف شخصیت و ظاهر افراد به طور غیر مستقیم باشد این طور جذابیت رمانتان را بیشتر خواهد کرد.
میانه درباره تانیا که با یک پسری تصادف میکند و باهم کل کل می کند و ان پسرک برادر زاده اونیا هست و ناگهانی وارد زندگی تانیا می شود.برگشت خانواده عمو تانیا به ایران است و وارد شدن شخصیت ماکان به رمان است که خواننده سوالات در ذهن او تداعی می شود و باعث کنجکاوگی بیشتر رمان می شود و ژانر اجتماعی در ان مشاهده نشده وتنها ژانر عاشقانه کم در ان دیده شده

نقطه اوج: در رمان اوج زیادی است
مانند آیا ماکان عاشق تانیاس؟ و تانیا بین ماکان و امیرسام کدام را عاشق می شود؟ ....و غیره

دیالوگ و مونولوگ ها:
برای درک فهم وبهتر دیالوگ ها ومونولوگ ها باید از علائم نگارشی مناسب استفاده وبا حالت ونوع بیان جمله استفاده کنیم همچنین دیالوگ هر شخصیت ها باید با یکدیگر متفاوت باشد
دیالوگ ها ومونولوگ ها به صورت محاوره ایی بودند و بیشتر دیالوگ های محاوره ایی در رمان دیده می شود

علائم نگارشی:
علائم نگارشی در جمله بندی ها مشاهده و رعایت شده است و بیشتر در مونولوگ ها به وضوح دیده شده است در آغاز تا پایان رعایت شده.

زوایه دید: زوایه دید از زبان اول شخص است و از زبان شخصیت اصلی تانیا از اول تا پایان رمان عوض نشده است.

توصیف مکان
توصیف مکان به درک بهتر موقعیت وحالت شخصیت ها کمک میکند کم بود آن باعث کم تر شدن درک تصور خواننده از شخصیت است
توصیف مکان بهتر است به صورت غیرمستقیم باشد و نویسنده بهتر است از آغاز رمان و در میانه به طور غیر مستقیم توصیف دهد و توصیفی در رمان مشاهده نشده است لطفا در اسرع وقت ویرایش دهید.

توصیف صدا و آواها
توصیف صدا برای فهم تصور بهتر خواننده تاثیر دارد مانند...بم‌ صدا...تن صدا...زیر...بم ...صدا
اواهای موجود در محیط مانند...خش خش برگ ها...صدای پرندگان...حالت ترس...خشم...
بهتر است در آغاز میانه و پایان و همیشه در رمان به صورت غیر مستقیم توصیف کرده که متاسفانه کمتر در رمان مشاهده شده است و نویسنده عزیزدر اسرع وقت ویرایش کرده

کشمکش ها و تعلیق ها:
کشمکش ها به صورت درونی است و ولی بیرونی لحظه ایی که حمله امیرسام در مهمونی به تانیا است..تعلیق هایی زیادی در رمان و سوالات بیشتری در ذهن خواننده بوجود می اید که باعث کنجکاوگی خواننده می شود جذابیت رمان را بیشتر کرده

توصیف ظاهر:
توصیف شخصیت ها و ظاهر انها در رمان کمتر خیلی کم دیده شده است و افراد را به صورت مستقیم توضیح داده و بهتر است افراد ظاهر انها را به صورت غیر مستقیم توصیف کرده باشد نویسنده عزیز در اسرع وقت رمان را ویرایش کنید

ایده و پیرینگ در واقع اسکلت داستان است
ایده خوب و پردازش خوب

ایده رمان:
خوب بوده است،ایده غیر تکراری است اما بعضی جاها کلیشه ایی دیده شده است
ایده رمان درباره دختری که از بیماری رنج می برد و یتیم است که خانواده عموش به ایران اومدند.بخاطر اوج نقاط زیاد رمان را جذاب کرده است ولی خلاصه رمان هنگامی خواننده خلاصه را مشاهده می کند قبل از خواندن می توانست تشخیص دهد اتفاقات اتی را.در میانه ژانر اجتماعی مشاهده نشده ولی کم ژانر عاشقانه مشاهده شده است

قوت ها:
ایده رمان...مقدمه...آغاز رمان نقاط اوج ..رعایت علائم‌نگارشی.....

ضعف ها:
خلاصه...ژانرها ...جلد و تکست..عنوان رمان...توصیف ها..

"سخن منتقد با نویسنده🍀✨"

سلام و خسته نباشید نویسنده عزیز
از خواندن اثرتون خیلی لذت برده ام و منتظر آثارهای بعدیتون هستم
جاهایی که گفتم را ویرایش دهید رمانتان بسیار جذاب است 💕🦋قلمتون ماندنی
سوالی بود در خدمتم^_^

@Hooramah

Hooramah

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
253
377
مدال‌ها
3
ممنونم از تحلیل درست و به جاتون در اسرع وقت تغییرات رو اعمال میکنم.. فقط یه سوال تکست روی جلد به ژانر تراژدی نمیخوره یعنی؟ که اگه بخوام بعد از ویرایش کردن قسمت ژانر و تغییر عکس جلد تکست رو همون قبلی بگذارم؟

• تایید

MARYM.F

سطح
0

مترجم انجمن
کاربر ممتاز
Sep
2,642
7,354
مدال‌ها
2
خواهش میکنم حتی اگر ژانر تون اضافه میکنید به تراژدی باز باید در تکست و جلد ژانر های منتخب شده دیده بشه محسوس بشه

Hooramah

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
253
377
مدال‌ها
3
آخه فکر میکنم در انتخاب ژانر اشتباه کردم با توجه با دو سوم محتوای رمان بیشتر به سمت تراژدی و کمی عاشقانه و در آخر اجتماعی کشیده میشه

• تایید

MARYM.F

سطح
0

مترجم انجمن
کاربر ممتاز
Sep
2,642
7,354
مدال‌ها
2
آخه فکر میکنم در انتخاب ژانر اشتباه کردم با توجه با دو سوم محتوای رمان بیشتر به سمت تراژدی و کمی عاشقانه و در آخر اجتماعی کشیده میشه
می توانید ویرایش کنید

Hooramah

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
253
377
مدال‌ها
3
اونو ویرایش کنم دیگه نیاز نیست جلد رو عوض کنم؟

Hooramah

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Nov
253
377
مدال‌ها
3
میگم که ژانر تراژدی رو بردم اول ژانر های دیگه
فکر نمیکنم با اون ویرایش جزئی نیازی به تغییر جلد و تکست یا عنوان رمان باشه نه؟

MARYM.F

سطح
0

مترجم انجمن
کاربر ممتاز
Sep
2,642
7,354
مدال‌ها
2
عزیزم
هر ژانری رو‌انتخاب میکنید باید با جلد تکست مرتبط‌باشه
و عنوان همینطور
بدنه رمانتان
اگر ژانر تراژدی باشه
رمانتان نیمی‌از آن‌عاشقانه چطور ممکنه فقط ی ژانر تراژدی باشه؟
اگر نیاز به کمک بیشتر وسوالاتی دارید با من خصوصی بزنید رهنمایی اتون‌میکنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین