جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد شورا نقد شورا رمان اهریمن جاودانه

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط RASOLY با نام نقد شورا رمان اهریمن جاودانه ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 188 بازدید, 4 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا رمان اهریمن جاودانه
نویسنده موضوع RASOLY
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ♡ریحانه♡
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

RASOLY

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
391
2,890
مدال‌ها
4
نام رمان: اهریمن جاودانه
نام نویسنده: nahal
ژانر: فانتزی، عاشقانه، ترسناک
منتقد همراه: @YAGAMI
ناظر: @N.KH
خلاصه:
من نه آغاز بودم...
نه پایان بودم...
من تمام بودم. خیلی وقت بود که تمام شده بودم. خیلی وقت بود که روحی نداشتم. از لحاظ فیزیکی زنده بودم ولی از لحاظ شرعی روحی در بدنم نبود. من شیطان نبودم. اسمم روز تولد خورشید بود ولی روحم طلوعِ ماه. مادرم این اسم را روی من گذاشت به معنای بهشت. اما نمی‌دانست دخترش حاکم بر جهنم خود ساخته‌اش خواهد شد... حالا من هیلدا هستم. دختری نیرومند و قوی. در تمام عمرم پشت سایه‌ها مخفی شدم... ریسک کردم. ریسک بزرگ. من یه خون آشامم!

موضوع نویسنده

RASOLY

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
391
2,890
مدال‌ها
4
IMG_۲۰۲۱۱۰۰۴_۱۵۱۴۰۷_۵۹۹.jpg
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
منتقد رمان شما: @♡ریحانه♡
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تایپک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار نقد| @Mr.Rasoly

♡ریحانه♡

سطح
1

کاربر محروم شده
کاربر محروم شده
Jul
1,550
8,070
مدال‌ها
4

«بسمِ الله الرحمنِ الرحیم»

نقد رمان "اهریمن جاودانه"

عنوان:
عنوان کلیشه‌ای و تکراری نیست‌، با ژانر ترسناک داستان مرتبط هست.
در جذب مخاطب موفق عمل کرده، با محتوا مرتبط هست.
ژانر:
رمان متشکل از سه ژانر هست، سه ژانر برای یک رمان مناسب هست.
در متون تا انتهای پارت ارسالی ژانر عاشقانه به‌چشم نیومد.
ژانر فانتزی و ترسناک به خوبی بر رمان قالب شده بودند.
خلاصه:
خلاصه دارای ابهام مناسبی بود، خواننده را به خود جذب می‌کرد کمی کلیشه‌ای بنظر می‌رسید و طولانی بود.
مقدمه:
مقدمه بسیار زیبا متناسبی برای رمان انتخاب شده، با محتوا مرتبط بود. اندازه مناسبی دارد، با عنوان در ارتباط هست.
شروع:
شروع کلیشه‌ای و تکراری نبود، اما چندان در جذب مخاطب موفق نیست. در شروع ابهامی وجود دارد که خواننده را مشتاق می‌کند تا به خواندن ادامه دهد.
دیالوگ و مونولوگ:
مونولوگ ها اندازه مناسبی دارند اما پیشنهاد می‌کنم توضیحات بیشتری را در مونولوگ شرح بدهید.
دیالوگ ها کوتاه هستند و اندازه مناسبی ندارند.
سیر رمان:
سیر و پیشرفت رمان کاملا مناسب هست و خواننده را از خواندن خسته نمی‌کند اتفاقات به‌صورت دقیق اما در اندازه و توضیحات مناسبی شرح داده شده به‌طوری که باعث کند شدن یا تند شدن روند رمان نمی‌شود.
کشمکش‌ها:
کشمکش در رمان بسیار کم هست، با توجه به ژانر رمان توصیه می‌شود از کشمکش جنجال بین شخصیت‌ها بیشتر استفاده کنید.
فضاسازی و شخصیت سازی:
نویسنده در این دو رکن کم کاری کرده وخواننده به‌طور عادی نمی‌تواند احساسات یا مکان ها رو تجسم و تصور کند.
چهره پردازی و توصیف حالات:
برعکس دو رکن بالا نویسنده در این دورکن به خوبی عمل کرده و خواننده به راحتی می‌تواند چهره ها و ژست ها را تصور کند.
بافت داستان:
داستان منسجم و یک پارچه هست خواننده در خواندن و درک متون به مشکل برنمی‌خورد، این توانایی نویسنده را گویا می‌باشد.
گفتار رمان:
گفتار رمان پرش نداشت، و تمامی متون با یک نوع لحن نوشته شده بود.
باور پذیری و اطلاعات:
با توجه به ژانر و نوع محتوا، باور پذیر بودن متون و اطلاعات نیاز به صحت ندارد.
پر و بال رمان:
رمان در حین پیشروی پروبال بیشتری می‌گیرد و جزئیات بیشتری به متون اضافه می‌شود.
جذابیت رمان:
رمان جذابیت مختص به خودش را دارد و محتوا و متون جدیدی که دارا هست باعث جذب خواننده های بیشتری می‌شود.

سخن منتقد:

هیچ متن و نوشته‌ای بدون عیب و نقص نیست!
و هیچ عیب و نقصی نیز بدون تکرار و تمرین از بین نمی‌رود!
از خواندن رمان زیبای شما بسیار لذت بردم.

موفق باشید.🌺
@نهال رادان

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,388
مدال‌ها
7
ممنون از نقد و نکات زیباتون. حتما نکات گفته شده رو رعایت میکنم💜❤️😊

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین