جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد شورا نقد شورا رمان با تو بودن را ترجیح میدهم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط نهال رادان با نام نقد شورا رمان با تو بودن را ترجیح میدهم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 153 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا رمان با تو بودن را ترجیح میدهم
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نهال رادان
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,388
مدال‌ها
7
کد رمان: 00290
نام رمان : بودن با تو ترجیح میدهم
نویسنده : Queenie♕
ژانر : طنز . عاشقانه . معمایی .انتقامی
ناظر: @ترنج
منتقد همراه: @MHP
حتما شنیده اید که می گویند دنیا دو روز است. آری... اما همین دو روز روزگار بر خلاف عمر کوتاهش پستی و بلندی های بسیاری دارد این داستان روایتگر آیسانی که خود را از پوششی شاد و خوشحال پوشانده، اما او در دلش غوغا و ناراحتی هست، دختر داستان ما با بودن این همه دشواری و سختی عاشق میشود، امّا تا زمانی که کل فکر آیسان درگیر انتقام هست این عشق نمی‌تواند پایدار بماند... .

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,388
مدال‌ها
7
IMG_۲۰۲۱۱۰۰۴_۱۵۱۴۰۷_۵۹۹.jpg

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
منتقد رمان شما: @♤ترنج♤
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تایپک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار نقد| @نهال رادان

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,419
مدال‌ها
5
@Queenie♕

🌹به نام خداوند بخشایشگر🌹
🌺نقد شورای رمان با تو بودن را ترجیح می‌دهم🌺
🤍اثر مهسا جمالی🤍
منتقد: سیده فاطمه موسوی (ترنج)

🔮عنوان:
عنوان رمان شما، ((با تو بودن را ترجیح می‌دهم))
این نام، با این‌که طولانی بود، اما به دور از کلیشه و بسیار زیبا بود که به‌نظر، نمره موفقیت‌آمیزی، در جذب مخاطب داشت‌‌.
بیشتر به ژانر عاشقانه مربوط می‌شد
من واقعا از انتخاب این نام و عنوان پسندید و زیبا، لذت بردم

🔮ژانر:
ژانرهای رمان شما، متشکل از: طنز، عاشقانه، معمایی‌ و انتقامی بود!
باید بگویم که انتقامی اصلا ژانر نیست!
تا اینجا، ما فقط شاهد ژانر طنز،(آن هم به مفدار بسیار کم) بودیم!
هیچکدام از ژانرها تا اینجای کار، به نمایش گذاشته نشده بودند.

🔮خلاصه:
خلاصه شما، تقریبا طولانی بود و یه کمی هم گنگ. اگر کمی بازتر نوشته می‌شد بهتر بود. خلاصه با تمامی ژانر‌ها و نام همخوانی داشت و با کلماتی زیبا آمیخته شده بود. در خلاصه، نشانی از کلیشه دیده نمی‌شد‌.

🔮مقدمه:
مقدمه رمان شما، کوتاه و زیبا بود.
به‌کار بردن کلمات زیبا در مقدمه، خواننده را برای خواندن رمان مصمم‌تر می‌‌کند چرا که مقدمه یکی از چهارچوب‌های رمان خوب است.
مقدمه، با ژانر عاشقانه در ارتباط بود‌.
در مقدمه رمان شما، کلیشه‌ای دیده نمی‌شد.

🔮آغاز:
متاسفانه، آعاز رمان شما، بسیار کلیشه‌ای بود.
بیدار شدن و آغاز یک روز جدید، در ۸۰ درصد رمان‌ها دیده می‌شود و این موضوع، چندان خوشایند نیست‌.
آغاز رمان شما، پیچیده نبود. یعنی حجمی از اطلاعات، به خواننده حجوم نمی‌آوردند.

🔮سیر:
متاسفانه، رمان شما در این رکن، مشکلات زیادی داشت. سیر رمان شما، نه تند بود نه میانه بود نه کند بود!
بعضی جاها تند می‌شد و بعضی جاها کند!
مثلا قضیه بیدار شدنش از خواب را، حدود دو سه پارت طول داده بودید، اما از وقتی که به دوستش زنگ زد، تا وقتی که کنار هم بودند، سه خط بیشتر هم طول نکشید!
این موضوع خواننده را از رمان دلسرد می‌کند.

🔮دیالوگ‌ها و مونولوگ‌ها:
نویسنده این قسمت را به خوبی مدیریت کرده بود و رمان دچار روزمرگی نشده بود. اندازه دیاوگ‌ها نسبت به مونولوگ‌ها مناسب بود.

🔮ایده اصلی رمان:
ایده اصلی رمان شما درباره دختری بود که تنها زندگی می‌کرد و خانواده‌اش کشته شده بودند. دنبال کار می‌گردد و با رئیسش لج می‌کند.
ایده رمان شما کلیشه‌ای بود. شاید تا به‌حال ۱۰ رمان با این ایده دیده‌ام!
و همین موضوع کمی از جذابیت رمان شما کاسته بود.

🔮شخصیت پردازی:
عملکرد شما در این رکن اساسی، کمی ضعیف بنظر می‌رسید.
آیسان، گاهی خشن بود و گاهی لطافت بیش از حدش، توی ذوق می‌زد. از بقیه شخصیت‌ها هم اطلاعاتی در دسترس نیست

🔮باور پذیری:
تمام اتفاقات رمان باورپذیر بودند و اشکالی دیده نمی‌شد.

🔮زاویه دید:
زاویه دید شما، اول شخص بود. یعنی از زبان آیسان. تا به اینجای رمان پرش زاویه دید نداشتیم.

🔮چهره پردازی:
عمل شما در این رکن هم بسیار ضعیف بود. متاسفانه توصیف هیچکدام از شخصیت‌ها را نداشتیم.

🔮بافت:
بافت رمان شما، محاوره‌ای بود. که بسیار مناسب رمان شما بود‌. این بافت پرش نداشت و نویسنده کاملا این موضوع را مدیریت کرده بود.

🔮توصیفات:
🔶️احساسات: در این قسمت، عالی عمل کرده بودید و تمام احساسات کاراکتر‌ها به خواننده منتقل می‌شد.
🔶️حالات: در این قسمت، متوسط عمل کرده بودید. گاهی حدس می‌زدیم. گاهی می‌فهمیدیم و گاهی هم اصلا نمی‌دانستیم!
🔶️‌مکان: در این قسمت هم ضعیف بودید. متاسفانه، به جز اتاق مدیرها، جاهای دیگر را خودم در ذهنم ترسیم می‌کردم.
🔶️چهره:
عمل شما در این رکن هم بسیار ضعیف بود. متاسفانه توصیف چهره هیچکدام از شخصیت‌ها را نداشتیم.

🔮پر و بال دادن:
در این رکن خوب عمل کرده بودید. به اتفاقات شاخ و برگ می‌بخشیدید و پرو بال می‌دادید و نقطه قوتی برای رما شماست.

🔮فضا سازی:
من کاملا جو و اتمسفر رمان را درک می‌کردم و نویسنده در این مورد عالی عمل کرده بود.

🔮کشمکش رمان:
کشمکش رمان شما بیشتر بیرونی بود. یعنی آیسان، با اطرافیان!

🔮هدف رمان:
به دلیل کم بودن پارت‌ها هدف مشخص نیست

🔮جذابیت:‌
رمان از جذابیت خاصی برخوردار بود به طوری که به شخصه، مشتاق خواندن ادامه رمان هستم.

🔮درست نویسی و علائم نگارشی:
با مدیریت نویسنده، اشکالی در رمان دیده نشد!

به امید موفقیت‌.

مهسای عزیز❤❄

@Queenie♕

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,316
مدال‌ها
2
سلام خسته نباشید
ژانر عاشقانه کمتر از ژانر معمایی هست و این ژانر ها انشالله در آینده به کار می‌رود
بله درسته آغاز قدیمی شده و خودم هم متوجهم اما الان دیگه کاری نمیشه کرد
ایده در آینده هر چه به جلو تر پیش می‌رود جذاب تر خواهد شد
من گفتم شاید واقعا نیازی به چهره پردازی نباشه اما حتمی از این به بعد انجام می‌شود و همین‌طور فضا سازی

ممنون از شما برای مطالعه و نقد رمان واقعاً لطف کردید و کمک بزرگی کردید، میتوانم بهتر رمان بنویسم و حتمی از این به بعد اشکالات رعایت می‌کنم. موفق باشید🌸

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,419
مدال‌ها
5
ممنونم با تشکر
سوال دیگه‌ای ندارید؟
تایپک قفل شه؟

موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,388
مدال‌ها
7
خسته نباشید. تاپیک قفل شد.

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین