جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد شورا نقد شورا رمان بچه محل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط نهال رادان با نام نقد شورا رمان بچه محل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 155 بازدید, 7 پاسخ و 3 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا رمان بچه محل
نویسنده موضوع نهال رادان
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نجوان
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,388
مدال‌ها
7
نام رمان: بچّه محل
نویسنده: نجوان نامدار
ژانر: اجتماعی، عاشقانه، تراژدی
منتقد همراه: @خاتون
ناظر: @Mina-j
خلاصه:
از قدیم گفتن کبوتر با کبوتر، باز با باز؛ کند هم‌جنس با هم‌جنس، پرواز. مجید یه صاف‌کار ماشین، ساکن یکی از محله‌های پایین شهر، با یه زندگی پر از فراز و نشیب، سرشار از مشکلات امّا خوشبخته که یه‌هو یه دختر بالاشهریِ بدبخت می‌افته توی مسیرش... .

موضوع نویسنده

نهال رادان

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Jul
1,274
3,388
مدال‌ها
7
IMG_۲۰۲۱۱۰۰۴_۱۵۱۴۰۷_۵۹۹.jpg
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم
نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
منتقد رمان شما: @Queenie♕
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تایپک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار نقد| @نهال رادان

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,316
مدال‌ها
2
@نجوان

نقد رمان بچه محل

عنوان
عنوان با رمان مطابق نبود، اما با ژانر اجتماعی می‌آمد، عنوان جذاب و جدید هست ولی زمانی که با رمان مطابقتی وجود نداره جذابیتی‌هم وجود ندارد

ژانر
ژانر اجتماعی در رمان بیان شده بود اما ژانر تراژدی و عاشقانه‌ای خود نمایی نمی‌کرد، واضح هست در آینده رمان عاشقانه خواهد بود.

خلاصه
یک خورده گنگ و کلیشه ای بود، خواننده اشتیاقی به خواندن خیلی پیدا نمی‌کنه چون اتفاقاتی که خواهد در رمان بیان شود گفته و خواننده وادار به خواندن نمی‌کنه!

آغاز
آغاز جدید بود و کلیشه‌ای نبود، به خواننده برای مطالعه رمان اشتیاق منتقل می‌کرد، معمایی بودن آغاز کامل رعایت شده بود.

سیر
سیر رمان نه تند بود نه کند متناسب بود.
زمان کافی برای درک اتفاقات رمان وجود داشت.
شخصیت پردازی
شخصیت پردازی واضح و کامل بود خیلی خوب توصیف شده بود و شخصیت پردازی کلیشه‌ای نبود، از کلمات و آرایه ها بسیار زیبا برای شخصیت پردازی استفاده شده بود و این خیلی رمان جذاب می‌کرد

گفتار
گفتار یکی بود و کاملا به درستی رعایت شده بود. با اینکه در اول رمان گفته شده بود مجید فردی که رمان بیان می‌کنه اما راوی بیانگر رمان بود پس باید اول رمان اسم راوی نوشته میشد و همچنین قسمت نگار اون جا هم راوی بیانگر رمان بود و از دید راوی بود.

مکان
مکان به اندازه کافی توضیح داده بود. خواننده کاملا می‌توانست به درستی مکان رو در ذهن خود تجسم کند. مکان ها بسیار زیبا توصیف شده بود، خانه ها قدیمی کامل مثل خانه ها قدیمی توضیح داده بود و همین‌طور خانه های که برای افراد پولدار بود کاملا مانند خانه ها پولدار ها و بالا شهر ها گفته شده بود.

حالت
حالت ها کافی بود و به اندازه کافی در مورد تمام شخصیت ها بیان شده بود. آن‌قدر واضح و حالت ها جذاب و جالب بود که خواننده می‌دانست شخصیت رمان چگونه نشسته، چگونه راه میرود و......

احساسات
احساسات مانند حالت‌ها کامل بود و خواننده‌هم احساسات هم حالت به خوبی تجسم میکند حتی احساسات بقیه شخصیت‌ها بجز مجید و نگار بیان شده بود.

دیالوگ و مونولوگ
اندازه و تناسب مونولوگ و دیالوگ رعایت شده بود، کامل مشخص بود مونولوگ و دیالوگ برای کدام شخصیت هست

بافت
بافت‌هم رعایت شده بود . هیچ سوالی به جواب نمانده بود. کل رمان با هم مرتبط بود، جملات رمان با هم، هم خوانی داشت.

باورپزیری
باورپزیری خوب بود، اتفاقات عجیب و غریب نیفتاده بود. تمام اتفاقات رمان به درستی بود و جوری نبود که باورپزیری وجود نداشته باشد، اتفاقات درست شبیه زندگی آدم ها در زندگی واقعی بود.

هدف
رمان کامل نوشته نشده بود و هدف رو تشخیص ندادم، شاید هدف رمان تفاوت زندگی پایین شهر‌ها و بالاشهر‌ها یا مشکلات سخت پایین شهری‌ها هست

حرف آخر
رمان بسیار زیبایی بود به شخصه عاشقش شدم، با اشتیاق فراوان مطالعه کردم و لذت بردم تا این‌جا رمان فقط اگر خلاصه یک خورده بهتر بود رمان فوق‌علاده‌ای می‌شد
رمان بی نقصی بود بیشتر چیا رعایت شده بود ✨💓

نجوان

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Sep
801
3,085
مدال‌ها
4
سلام و خسته نباشید.
این‌قدر ذوق دارم که قابل وصف نیست.
مرسی بابت نقد خوبتون. از خودم این اندازه انتظار نداشتم.
پس عنوان مشکل داره. به نظرتون اگر چیزی بهش اضافه بشه چطوره؟ یا کلاً باید تغییر بکنه؟ چون من می‌خوام در طول داستان بالاشهر و پایین‌شهر رو با هم ادغام کنم و با عنوانی که نوشتم کار سخت می‌شه.
در مورد تراژدی، خب تراژدی به نحوه‌ی پایان داستان مربوط میشه که متاسفانه الان نمی‌تونم بهش اشاره‌ای بکنم.
مورد دوم خلاصه هست. بله حق با شماست. خودم هم از خلاصه راضی نیستم. ان‌شاءالله امروز وقتم رو روی خلاصه جدید می‌ذارم و تغییرش می‌دم.

•Kiana•

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Sep
2,133
5,316
مدال‌ها
2
سلام و خسته نباشید.
این‌قدر ذوق دارم که قابل وصف نیست.
مرسی بابت نقد خوبتون. از خودم این اندازه انتظار نداشتم.
پس عنوان مشکل داره. به نظرتون اگر چیزی بهش اضافه بشه چطوره؟ یا کلاً باید تغییر بکنه؟ چون من می‌خوام در طول داستان بالاشهر و پایین‌شهر رو با هم ادغام کنم و با عنوانی که نوشتم کار سخت می‌شه.
در مورد تراژدی، خب تراژدی به نحوه‌ی پایان داستان مربوط میشه که متاسفانه الان نمی‌تونم بهش اشاره‌ای بکنم.
مورد دوم خلاصه هست. بله حق با شماست. خودم هم از خلاصه راضی نیستم. ان‌شاءالله امروز وقتم رو روی خلاصه جدید می‌ذارم و تغییرش می‌دم.
خواهش میکنم گلی
عنوان مشکلی ندارد فقط با رمان مطابقتی ندارد یکم رمان به عنوان نزدیک‌تر کنید، یا میتوانید به عنوان چیزی اضافه کنید که به رمان ربط داشته باشه

نجوان

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Sep
801
3,085
مدال‌ها
4
خواهش میکنم گلی
عنوان مشکلی ندارد فقط با رمان مطابقتی ندارد یکم رمان به عنوان نزدیک‌تر کنید، یا میتوانید به عنوان چیزی اضافه کنید که به رمان ربط داشته باشه
متوجه شدم. مرسی عزیز 🌺

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین