«به نام خدا»
نویسنده:
@هماعسگرابادی
منتقد:
@Mr. Rasoly
عنوانرمان:
عنوان رمان حصار آغوش یار بود و با خوندن این نام خواننده احساس میکنه با رمانانه اربابی یا اجباری روبهروست اما تنها با خوندن ژانر و خلاصه متوجه اشتباهش میشه، و این ظرافت نویسنده رو نشون داد.
ژانر رمان:
ژانر طنز و عاشقانه نوشته شده بود، ژانر عاشقانه برای نشون دادن عشق خواهر به برادر، روشنا به مهرداد و عشق روشنا به امیر علی رو نشون میداد اما ژانر طنز با نوشتههای شما مطابقت نداشت.
توصیه میکنم ژانر طنز رو پاک و به جاش ژانر تراژدی که نشون از حال و هوای غمگین روشنا داره بزارید.
خلاصه رمان: جمله اول خلاصه رمان جذاب تر بود تا جملات بعدی، جملات بعدی بیشتر داخل رمانها دیده میشه ولی ایدتون، ایده خوبی بود.
مقدمه:
مقدمه نشانهای از عشق داشت که با ژانر و محتوای رمان همخوانی داشت، در کل خوب بود.
جلد: رمان جلدی نداشت و پیشنهاد میکنم در تالار مربوط درخواست بدین.
شروع:
شروع مهمترین بخش رمان هست، شروعی که با دادن اطلاعات اضافه یا زیاد مبهم کردن شروع خوب نیستند، شروع رمان شما متوسط رو به پایین بود ولی با تمرین بهتر میشه.
میانه:
میانه نقط اوج رمان هست، یعنی دقیقه آشنایی های پیدرپی روشنا با امیر علی.
پایان:
رمان پایانی ندارد!
لحن: لحن محاوره بود و برای توصیف مکان، حالات شخص، پوشش و چهره کمی نویسنده رو محدود میکنه مگر اینکه با تمرین زیاد چنین اشکالاتی رو رفع کنید
دیالوگها و مونولوگها:
در مونولوگها کم کاری دیده میشه، برای مثال قبل از به حرف اومدن شخصیتها بهتر بود ذهن خواننده رو برای حرفی که قرار بود زده بشه آماده کنید یا مثلا خواننده تصوی از خانه و پارک و دکتر و... نداشت و این کم کاری مونولوگ هاست اما دیالوگ ها نسبت به مونولوگ ها بهتر بود.
شخصیت پردازی:
شخصیت پردازی بدک نبود ولی هنوز جای کار داشت، مثلا من تصوری از چهره امیرعلی، آقاجان، آوا و.... نداشتم.
فضا سازی:
فضا سازی هم خوب نبود، به عنوان خواننده تصوری از خونه، مطب دکتر، رستوران و... نداشتم. البته با تمرین تمام اشکالات رفع میشود.
زاویهدید:
زاویه دید سوم شخص بود و برای توصیف کمی دست و پا گیر.
پیرنگ:
پیرنگ یعنی خط رمان، ابتدا با به یاد آوری گذشته و بعد آشنا شدن با نفس و امیرعلی نشون از ایده خوب شما میداد.
نقاط قوت:
دیالوگ ها بهترین و قطعا عالی ترین نکته مثبت شماست و بعد از اون ایدتون خوب بود.
نقاط ضعف:
هیچ نقطه ضعفی بدون تمرین از بین نمیرود.
موفق باشید.