جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد شورا نقد شورا رمان خطوط موازی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط RASOLY با نام نقد شورا رمان خطوط موازی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 179 بازدید, 6 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا رمان خطوط موازی
نویسنده موضوع RASOLY
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط نجوان
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

RASOLY

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
391
2,890
مدال‌ها
4
نام رمان: خطوط موازی
نویسنده: نجوان نامدار
ژانر: عاشقانه، اجتماعی
ناظر: @Mina-j
منتقد همراه: @♡ریحانه♡

خلاصه:
داستان از پسری شروع می‌شه که به ظاهر چیزی از زندگی کم نداره. امّا یک خلأ اون رو به یه زندگیِ دیگه پیوند می‌زنه که شاید خواسته‌ی همه‌ی ما در طول داستان باشه؛ امّا هیچ‌هایی توی زندگی هست که نمی‌ذارن ته داستان رو حدس بزنیم.

موضوع نویسنده

RASOLY

سطح
5

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
391
2,890
مدال‌ها
4
IMG_۲۰۲۱۱۰۰۴_۱۵۱۴۰۷_۵۹۹.jpg
IMG_۲۰۲۱۱۰۰۴_۱۵۱۴۰۷_۵۹۹.jpg
بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما

سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک

منتقد رمان شما: @ترنج

*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!

*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!

*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تایپک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!

🔷️تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما

مدیریت تالار نقد| @Mr.Rasoly

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,419
مدال‌ها
5
❄ بسم المنصور ❄
💙نقد رمان خطوط موازی💙

💛اثر نجوان نامدار💛
منتقد:سیده فاطمه موسوی(ترنج)

🧊عنوان:
عنوان رمان شما، خطوط موازی بود. این نام، به خاطر داشتن کلمه موازی کمی کلیشه‌ای به‌نظر می‌رسید اما این نام به معنای دو چیز در روبه‌روی یک‌دیگر بود و این به خوبی محتوای رمان شما را در خود جای داده بود.

🧊ژانر:
ژانر های رمان شما عاشقانه و اجتماعی بودند البته ژانر عاشقانه بیشتر بر رمان شما غالب بود. ژانر اجتماعی کمتر دیده می‌شد.

🧊خلاصه:
خلاصه رمان شما اطلاعات زیادی به خواننده می‌داد و کم‌ِکم نصف بیشتر رمان را لو می‌داد! خلاصه به دور از کلیشه بود. این خلاصه اگر کمی هنرمندانه تر نوشته شود بهتر است.

🧊مقدمه:
مقدمه رمان شما بسیار زیبا و به دور از کلیشه بود. مقدمه جمع و جور و زیبا با کلماتی مناسب نوشته شده بود به طوری که خواننده از خواندن آن مقدمع حظ می‌کرد. من عیب و ایرادی در مقدمه رمان شما ندیدم

🧊آغاز:
آغاز رمان شما کلیشه‌ای بود. یعنی از خواب بیدار شدن شخصیت اصلی در اکثر رمان‌ها وجود دارد و این چندان خوشایند نیست چون نویسنده باید با خلاقیت خودش، آغازی پر از هیجان و مرتبط با داستان بنویسد.

🧊سیر:
سیر رمان شما، میانه بود. یعنی با هر اتفاق، نه آنقدر اطلاعات می‌دادید که خواننده خسته شود(سیر کند) و آنقدر زود گذر بود که خواننده چیزی نفهمد!(سیر تند)

🧊دیالوگ‌ها و مونولوگ‌ها:
اندازه دیالوگ‌ها نسبت به مونولوگ‌ها بیشتر بود این نقطه ضعفی برای رمان شماست. در نوشتن رمان، اندازه مونولوگ‌ها جزء اصول اصلیست که اگر رعایت نشود رمان، بهم می‌ریزد. برای مثال رمانی خواندم که از همه نظر عالی بود نویسنده ذهنی فعال و قلمی قوی داشت و خلاصه از همه نظر عالی بود. اما این رکن را رعایت نکرده بود و باعث شده بود که آدم از خواندن رمان زده شود! مونولوگ باید از دیالوگ بیشتر باشد که این رکن در رمان شما برعکس اتفاق افتاده بود.

🧊ایده اصلی رمان:
ایده رمان شما، مقداری کلیشه را دارا بود. یعنی درباره پسری به اسم آریا خوش‌تیپ و خوش‌هیکل(که در اکثر رمان‌ها دیده می‌شود) و خوش‌قیافه و پول‌دار و ماشین و مدل بالا و خانه لوکس و...
این‌ها ایده رمان شما را کلیشه‌ای می‌کرد.

🧊شخصیت پردازی:
در این رکن، متوسط عمل کرده بودید. یعنی نه عالی بود و نه خیلی بد. اما می‌توانستیم بفهمیم آریا پسری:
خشن، بد اخلاق، جدی و کمی هم تنبل است.
از شخصیت دیگر اطلاعات زیادی در دسترس نیست

🧊باور پذیری:
در این رکن هم، متوسط عمل کرده بودید.
بعضی رویدادها یا نه! حتی بعضی از رفتار‌ها غیر قابل هضم بود! اما بعضی‌آن ها هم در نیای واقعی هستند.

🧊زاویه دید:
رمان شما از زبان سوم شخص بیان می‌شد که چون رمان شما ژانر اجتماعی دارد، برایش مناسب بود. البته از نظر شخصی خودم، ترکیبش با بافت ادبی چندان جالب نیست.

🧊چهره پردازی:
در این رکن ضعیف عمل کرده بودید. اصلا چهره‌ای به درستی توصیف نشده بود!

🧊بافت:
بافت دمان شما محاوره‌ای بود و با ترکیب بافت مواه نشده بودیم و تمام رکن‌ها رعایت شده بود.

🧊توصیفات:
🍁احساسات: در این مورد بسیار ضعیف عمل کرده بودید. نمی‌توانستیم بفهمیم شخصبت خوشحال یا ناراحت؟ عصبانی یا آرام؟ روی این مورد بیشتر کار کنید.
🍁حالات: در این مورد متوسط عمل کرده بودید. گاهی می‌فهمیدم گاهی حدس می‌زدم و گاهی هم اصلا مشخص نبود!
🍁مکان: در این رکن عالی عمل کرده بودید! برفکس توصیفات قبلی، اینجا را عالی توصیف کرده بودید و نقطه قوتی بود.
🍁ظواهر: بسیار ضعیف(توضیحات بیشتر در قسمت چهره پردازی)

🧊پر و بال دادن:
در این رکن خوب عمل کرده بودید. به اتفاقات شاخ و برگ می‌بخشیدید و پرو بال می‌دادید و نقطه قوتی برای رما شماست!

🧊 فضا سازی رمان:
در این قسمت عالی عمل کرده بودید. من خیلی از فضاسازی هنرمندانه نویسنده خوشم آمد. انگار که من در خانه آن‌ها نشسته‌ام! جو و اتمسفر فضا را خیلی خوب به نمایش کشیدید

🧊اطلاعات رمان:
نویسنده، در حدی که خود اطلاعات داشت رمان نوشته بود و این تحسین برانگیز بود. تمام چیزها درست بود و صدالبته، رمان هم راجع‌به رشته‌ای یا چیزی نبود و نویسنده با همان اطلاعاتی که خود داشت رمان نوشته بود.

🧊باورپذیری رمان:
در این رکن هم، به خاطر رعایت کردن رکن اطلاعات، عالی بود و رمان، موضوع غیرقابل باوری نداشت.

🧊کشمکش رمان:
در این موضوع متوسط عمل کرده بودید اما باز هم کارتان خوب بود. اندازه کشمکش های بیرونی، به‌خاطر زاویه دید سوم شخص، بیشتر بود و این زیاد خوشایند نبود.

🧊هدف رمان:
به‌خاطر کم بودن پارت‌ها، هدف نویسنده از نوشتن رمان مشخص نیست

🧊جذابیت رمان:
رمان شما جذابیت لازم برای جذب خواننده را دارا نبود. سعی کنید رمان را هیجانی‌تر ونید و کمی هم اوج بگیرید چون رمان شما از ابتدا در یک خط ثابت حرکت می‌کند
اوج و سقوط لازمه رمان است و اگر نباشد جذابیت رمان از بین می‌رود.

🧊درست نویسی و علائم نگارشی:
هیچ‌گونه مشکل نگارشی در دمان شما دیده نمی‌شد.

امیدوارم همیشه موفق باشی نجوان عزیزم💚🍀
به نکته‌هایی که گفتم دقت کن

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,419
مدال‌ها
5
سوالی چیزی ندارید؟

نجوان

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Sep
801
3,085
مدال‌ها
4
با سلام و خسته نباشید.
نقد کامل و جامعی بود، سپاس. امّا این‌قدر منتظر نشستم و از رمان فاصله گرفتم که دیگه شوق ادامه‌اش رو ندارم. ان‌شاءالله بتونم ایرادات رو رفع و رمان رو به پایان برسونم.
باز هم تشکّر.

ترنج

سطح
4

°•| نَستوه |•°
کاربر ویژه انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Apr
2,187
19,419
مدال‌ها
5
با سلام و خسته نباشید.
نقد کامل و جامعی بود، سپاس. امّا این‌قدر منتظر نشستم و از رمان فاصله گرفتم که دیگه شوق ادامه‌اش رو ندارم. ان‌شاءالله بتونم ایرادات رو رفع و رمان رو به پایان برسونم.
باز هم تشکّر.
ببخشید.
من کمی سرم شلوغ بو نتونیتم زود تحویل بدم.
قلم بسیار زیبایی دارید اما هر قلمی یه ایراداتی داره حتی لون‌هایی که تگ برترین رمان میگیرن!

نجوان

سطح
1

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
کاربر رمان‌بوک
Sep
801
3,085
مدال‌ها
4
ببخشید.
من کمی سرم شلوغ بو نتونیتم زود تحویل بدم.
قلم بسیار زیبایی دارید اما هر قلمی یه ایراداتی داره حتی لون‌هایی که تگ برترین رمان میگیرن!
خب من نقد رو دوست داشتم، نگفتم ناراحت شدم. فقط حس می‌کنم دیگه ازم بر نمیاد بیشتر روش کار کنم و یه جورایی وقتی می‌خوام درستش کنم می‌گم خانه از پایبست ویران است. ترجیح می‌دم بذارمش کنار.
بازم بابت نقد خوبتون تشکر می‌کنم.

• تایید
واکنش‌ها[ی پسندها]: ترنج
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین