جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد شورا نقد شورا رمان یسری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط *SHAKIBAgh* با نام نقد شورا رمان یسری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 417 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا رمان یسری
نویسنده موضوع *SHAKIBAgh*
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط delban
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2

کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,344
مدال‌ها
5
نام رمان: یُسری
نویسنده: دلبان
عضو گپ نظارت: S.O.W ۷
ژانر:مذهبی _ عاشقانه
خلاصه: رمان یسری رمانی است که از دل نوشته شده است برای دل؛ داستان دخترکی که درون خانواده‌ایی سنتی، با توکل دل‌ می‌سپارد.
وابسته برادری است که روزگار جدایی برای آن‌ها رقم می‌زند و این جدایی آغاز اتفاقاتِ شیرین زندگی اوست که به او یاد می‌دهد پس از هر سختی آسانی هست... .
من این‌جا ثابت می‌کنم، مذهبی‌ها عاشق ترند!

موضوع نویسنده

*SHAKIBAgh*

سطح
2

کَشیپ شِرلی
کاربر ویژه انجمن
May
1,262
15,344
مدال‌ها
5
jpg-1.jpg

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
منتقد رمان شما: @مریم فواضلی
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تایپک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تایپک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️
تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار نقد| @
ஜdelavaஜ

MARYM.F

سطح
0

مترجم انجمن
کاربر ممتاز
Sep
2,642
7,354
مدال‌ها
2
[ بنام خالق قلم]
نقد رمان:یسری

عنوان رمان:رمان یسری، یسری از یک بخش تشکیل شده است،عنوان رمان غیر تکراری وکلیشه ایی نیست ،اما عنوان رمان باید جذب کننده باشد و خواننده با دیدن عنوان جذب رمان بشود و با ژانر مذهبی و عاشقانه مرتبط نیست،ولی عنوان رمان با شخصیت اصلی داستان است و باید با بدنه ارتباط داشته باشد،که نویسنده رعایت ‌کرده و عنوان در بدنه ورمان ارتباط داشت.
خلاصه رمان:
خلاصه باید بیشتر از سه یا کمتر از نه خط باشد.خلاصه استاندارد است کمتر از نه خط است؛
درباره عشق صحبت می کند،عشق از برادر گفته شده است،و از خانواده اش صحبت کرده است که داری خانواده سنتی است در خلاصه بیشتر ژانر عشق دیده شده است و ژانر مذهبی دیده نشده.
خلاصه رمان،نباید مبهم باشد یا آشکار کل رمان را لو کند،اما هر خواننده ایی با خواندن خلاصه می تواند رمان را حدث کند و اتفاقاتی قرار است بیافتد.وکلیشه ایی است بهتر است نویسنده در اسرع وقت خلاصه را ویرایش کند.
خلاصه با ژانر عشق مرتبط است،با ژانر مذهبی مرتبط نیست‌.
جلد رمان:
جلد رمان عاشقانه است،روایتی از عشق است وپشت آنها حرم است،می توان در جلد، دو ژانر عاشقانه ومذهبی دیده شده
تکست جلد رمان:
تکست جلد،با ژانر عاشقانه و مذهبی مرتبط است.
مقدمه رمان:
رمان دارای مقدمه نیست،و این جذب بودن رمان را از بین برده است و بهتر است نویسنده در اسرع وقت مقدمه برای رمان ایجاد کند.مقدمه باید نه مهبم باشد و نه آشکار که کل رمان را لو بدهد.
آغاز:
آغاز رمان زیبا بود،در آغاز یک مراسم برای تولد صاحب الزمان گرفته شده وتوصیف مکان و صداها در آغاز رمان مشاهده شده است و آغازی جذاب و خواننده را برای خواندن رمان تشویق می کند،در آغاز رمان ژانر مذهبی دیده شده است و کمی ژانر عاشقانه.
میانه رمان:
میانه حاکی از شهادت یاسین و قوی ماندن یسری است در میانه ژانر مذهبی بیشتر دیده شده است اما ژانر عاشقانه کمتر دیده شده.

نقطه اوج:شهادت و عملیات یاسین بود،و هنگام بستری بودن محمدعلی و علائم حیاتی آن.
سیر رمان:
سیر رمان به سرعت افتاد و اتفاقات و وقایع را معرفی می کرد،سیر رمان باید متعادل باشد،نه آهسته نه تند که خواننده خسته کند.
لحن بافت:
عامیانه است،متن یکدسته است،جمله بندی بی نقص است.با متن همخوانی است.
دیالوگ ها مونولوگ ها:
دیالوگ های محاوره ایی و مونولوگ های محاوره ایی است
دیالوگ ها به صورت محاوره ایی انجام شده است،وبه بیشتر به صورت مونولوگ های محاوره ایی در رمان مشاهده شده است.
شخصیت پردازی:
شخصیت ها مستقیم،اما کم درباره شخصیت ها صحبت شده.
شخصیت پردازی تان،خیلی کم در رمان دیده شده است.و اگر دیده بشود خیلی مستقیم است،شخصیت ها را به صورت غیر مستقیم معرفی کرد ویا درباره ظاهر افراد گفته بشود مورد جذابیت بیشتر رمان می شود، از شکل و ظاهر یسری گفته نشده است،یسری که شخصیت اصلی رمان است،بهتر است خواننده با شخصیت،تماس داشته باشد،می توانید آن را ویرایش کنید.
ایرادات نگارشی:
علائم نگارشی،کم در رمان دیده و رعایت شده
توصیف مکان:
توصیف مکان ها در رمان دیده می شود و رعایت شده است و توصیف مکان ها مستقیم است.برای جذاب کردن رمانتان بهتر است غیر مستقیم مکان ها را توصیف کنید
صداها و آواها:
صداها و آواها در آغاز تا پایان رمان مشاهده شده است،ورعایت شده
توصیف احساسات:
توصیف احساسات در رمان زیاد مشاهده شده است.
زاویه دید:
زاویه دید اول شخص است،و درمیانه رمان زوایه دید عوض می شود
از اول شخص به سوم شخص
اما عوض شدن زوایه در زمان خوب،و کم عوض می شد.
کشمکش ها و تعلیق ها:
تعلیق رمان،هنگامی که ازمحمد علی بی خبر شده است،باعث کنجکاوی خواننده می شود و سوالاتی در ذهن خواننده ایجاد می شود.
کشمکش های درونی است،اما کمکش فیزکی در رمان دیده شده است،هنگام انجام عملیات های یاسین.
ایده و پیرنگ: ایده خوب و پردازش خوب.
ایده رمان:
کلیشه ایی است،وتکراری است اما پردازش خیلی خوب،مورد کنجکاوی خواننده می شود.
اما بخاطر اتفاقات زیاد جذاب بودن رمان را کم کرده است،در این مورد دقت کنید.
توصیف ظاهر افراد:
در رمان خیلی،خیلی کم توصیف شده است ظاهر افراد و بهتر است در اسرع وقت رمان را ویرایش کنید،ظاهر شخصیت اصلی افراد در رمان توصیف نشده است.
قوت ها:
آغاز خوب و جذاب،توصیف صداها و آواها در رمان زیاد دیده شده
میانه رمان عالی ، جلد و‌تکتست با ژانر عاشقانه ومذهبی مرتبط است.
نقطه اوج عالی،وباعث کنجکاوی خواننده می شود.توصیف احساسات.توصیف مکان و توصیف صداها و آواها.
ضعف:
خلاصه رمان،تنها با ژانر عاشقانه مرتبط است و ژانر مذهبی دیده نشده.
رمان دارای مقدمه نیست،سیر سرعت رمان،رعایت نشدن علائم نگارشی.
شخصیت پردازی،کم دیده شده و مستقیم.رعایت نکردن نیم فاصله ها در کلمات.ایده رمان‌کلیشه ایی.وتوصیف نکردن ظاهر افراد

سخن منتقد با نویسنده:
نویسنده عزیز برای جذب کردن رمانتان نام رمان را بررسی کنید،و برای رمانت مقدمه درست کنید،بیشتر در توصیف ظاهر و شخصیت پردازی دقت کنید،خلاصه را ویرایش بزنید.خلاصه شما رمان را لو داده و با ژانر مذهبی مرتبط نیست وتنها ژانر عاشقانه در آن دیده است.

از خواندن اثرتون خیلی لذت برده ام

موفق باشید،منتظر آثار های بعدیتون هستیم.

@delban

delban

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
101
372
مدال‌ها
2
سلام
خیلی ازتون ممنونم
چشم حتما موارد ذکر شده رو تا حد امکان درست میکنم♥️🍉

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: MARYM.F

delban

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
101
372
مدال‌ها
2
راستش راجب کم پرداختن به شخصیت ها من استدلال خودم رو دارم.
من این رمان رو بیشتر حالت اموزنده نوشتم
و چون میدونم که هم سن و سال های خودم
چطوری با اون شخصیت ها خیال پردازی میکنن و به شخصه دیدم که عاشق کاراکتر های رمان میشن
ترجیح دادم به ظاهر شخصیت ها کم بپردازم که بقیه درگیر حاشیه رمان نشن و به اصل موضول و توکل و عشق فاطمی و علوی بپردازن
راجب اسم هم از دیشب هرچی فکر میکنم اسمی به ذهنم نمیاد که جذاب تر از یسری باشه
شما نظری راجع بهش ندارید؟

delban

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
101
372
مدال‌ها
2
و اینکه من تا پارت های وسط با راهنمایی های ناظرم ویرایش زدم و مابقی چون درخواست نقد دادم تایپیک بسته شد
و چون فرصتش ندارم
میخوام تقاضای ویراستاری توسط ویراستار بکنم
برای علائم نگارشی و ...

delban

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
101
372
مدال‌ها
2
سیر رمان پر سرعته و قبول دارم...
بیشتر به رمان کوتاه شباهت داره و برای درست کردنش نمیدونم چیکار کنم که نظم رمان تغییر نکنه و سرعت سیر پایین بیاد

delban

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
101
372
مدال‌ها
2
خلاصه که نقد هاتون به جا بود
اما مطابق با شرایطم
اجرایی کردن بعضیاشون سخته😂

delban

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Oct
101
372
مدال‌ها
2
مقدمه هم حتما مینویسم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین