جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

نقد شورا نقد شورا پروانگی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد شورا توسط DELVAN. با نام نقد شورا پروانگی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 292 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد شورا
نام موضوع نقد شورا پروانگی
نویسنده موضوع DELVAN.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Tara Motlagh
وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,958
24,796
مدال‌ها
6
نام رمان: پروانگی
نویسنده: T.A.M
ژانر: اجتماعی، عاشقانه
عضو گپ نظارت: S.O.W(7)
خلاصه: من هیوا هستم. مانند نامم، پر از امید و آرزو اما محصور در پیله ای تنگ و تاریک از جنس سکوت و برای اویی که روزگاری رفیق بود و حالا همسر، نردبانی شدم برای دست یافتن به بزرگترین آرزویش. من رفیق بودم و او مرا در گنداب نارفیقی‌اش رها کرد. حالا وقتش است این پیله گندیده را از دور خود باز کنم. پروانه شدن حق من است.

موضوع نویسنده

DELVAN.

سطح
5

ارشد بازنشسته
نویسنده ادبی انجمن
ارشد بازنشسته
نویسنده انجمن
Dec
3,958
24,796
مدال‌ها
6
Negar_۲۰۲۳۰۱۰۴_۱۲۲۱۵۸.png

بسم‌الله‌الرحمن‌الرحیم

نویسنده عزیز ضمن درود و عرض وقت‌بخیری خدمت شما
سپاس‌گذاریم بابت اعتماد شما از نقد آثار خود در انجمن رمان بوک
منتقد رمان شما: @مریم فواضلی
*لطفا تا قبل از قرار‌گیری نقد توسط منتقد در این تایپک چیزی ارسال نکنید!
*همچنین پس از ارسال نقد این تاپیک به مدت دو روز باز خواهد بود تا شما نظر خود را نسبت به نقد اعلام نمایید!
*در صورتی که از نقد خود ناراضی بودید یا شکایتی از تالار نقد داشتید، می‌توانید شکایت خود را در تاپیک زیر ثبت کنید تا مورد بررسی قرار گیرد!
🔷️
تایپک جامع انتقادات، پیشنهادات و شکایات

به امید موفقیت روز افزون شما
مدیریت تالار نقد| @DELVIN.

MARYM.F

سطح
0

مترجم انجمن
کاربر ممتاز
Sep
2,642
7,354
مدال‌ها
2
<بنام خالق قلم>

عنوان رمان از یک کلمه تشکیل شده است.پروانگی عنوان آشکار کننده بگوییم مبهم نیست ولی صریح و واضح است عنوان باید جذابیت و کنجکاوگی لازم برای خواننده باشد. عنوان رمان درباره جمع پروانه است،درباره پروانه ها جمی که در حال پرواز هستند بیشتر با ژانر تخیلی و فانتزی مرتبط است و با ژانرمنتخب شده مرتبط نیست ژانر منتخب شده{ عاشقانه،اجتماعی}
و عنوان کلیشه ایی نیست اما تکراری است خیلی و بهتر است نویسنده در انتخاب عنوان بیشتر دقت کرده بود.

ژانر:اجتماعی،عاشقانه
ژانرهای منتخب شده در مقدمه عنوان و خلاصه و جلد وتکست هماهنگ نیست و ژانرهای منتخب شده کم در آغاز عاشقانه و درمیانه مشاهده شده است و بهتر است ژانر ها را ویرایش کرده و بیشتر بند رمان با ژانر فانتزی یا تخیلی مرتبط است.

خلاصه رمان: خلاصه رمان باید اندازه مناسبی داشته باشد بین سه تا نه خط باشد و دور از کلیشه ایی و تکراری ومبهم بودن باشد‌ خلاصه استاندارد است خلاصه با ژانر تخیلی و فانتزی مرتبط است و بیشتر می تواند خواننده ماجراها را حدث بزند یعنی کمی رمان را لو داده است خلاصه ایی جذاب بود اما بهتر است ویرایش کرده

جلد و تکست جلد حاکی از دختر تنهایی است و که درحال پرواز است و باله هایی را دارد جلد با ژانر اجتماعی و عاشقانه مرتبط نیست و‌تکست رمان‌همچنین و بهتر است نویسنده در اسرع وقت جلد تکست را درست کند.

مقدمه رمان باید اندازه مناسبی داشته باشد بین سه تا نه خط باشد و با بدنه و ژانر ارتباط داشته باشد مقدمه بعد از خلاصه دومین عاملی است که موجب جذب و تشویق خواننده برای خواندن رمان تشویق می کند رمان دارای مقدمه است اما تنها با عنوان مرتبط بوده است و ژانرهای متخب شده مرتبط نیست مقدمه خوبی بوده ولی باید مقدمه با ژانرهای منتخب شده و خلاصه مرتبط باشد

آغاز باید کنجکاو کننده باشد و دور از کلیشه ایی و تکراری آغاز باید اطلاعات زیادی را به طور ناگهانی به خواننده منتقل ندهد.
آغازی جذاب و از توصیفات قبیل آواها...صداها...مکان و شخصیت استفاده شده است که موجب هماهنگی و تماس خواننده با داستان‌است

میانه رمان دور از کلیشه ایی و شخصیت ها و اطلاعات را به طور ناگهانی به خواننده منتقل ندهد در میانه اتفاقات گیج‌کننده بودند که خواننده را کمی گیج می‌کند در میانه شاهد دوتا ژانر شدیم اما سوالات زیادی برای خواننده ایجاد می‌کند به طور ناگهانی اتفاقا رخ داده است.پس نویسنده عزیز بهتر است میانه را ویرایش و متعادل کرده.توصیفات از شخصیت ها فقط در آغاز مشاهده است توصیفات از قبیل مکان صدا در میانه به وضوح دیده شده

نقطه اوج:
نقطه اوج در رمان هیوا کجا می رود؟ چگونه فراموشی گرفته؟ و سوالاتی زیادی در ذهن خواننده ایجاد می شود مخصوصا در میانه که باعث جذابی بیشتر رمان شده.

دیالوگ‌ها و مونولوگ‌ها: برای درک و فهم بهتر دیالوگ‌ها مونولوگ‌ها باید از علائم مناسب با حالت ونوع بیان‌جمله استفاده کنیم‌همچنین دیالوگ هر شخصیت باید بایکدیگر متفاوت باشد بیشتر دیالوگ در رمان‌مشاهده شده است در مونولوگ ها به صورت ادبی و دیالوگ به صورت محاوره ایی بوده است و علائم‌نگارشی رعایت شده است.

زوایه دید: از اول شخص‌بوده است تا پایان رمان‌و‌زوایه دید عوض نشده است‌ومتن بافت به صورت محاوره ایی ادبی بوده است‌و در جمله بندی علائم نگارشی رعایت شده است.

توصیف مکان به درک بهتر موقعیت وحالت شخصیت کمک می کند و کم‌تر بودن آن باعث کم تر شدن درک تصور خواننده از شخصیت می شود.
در آغاز توصیف مکان‌به صورت مستقیم رخ داده شده است بهتر بوده غیرمستقیم باشد که باعث جذاب‌تر شدن‌رمان‌می شود اما به صورت مستقیم بوده ولی طوری توصیف کرده که جذابیتش را از دست نداده است.

توصیف صدا و آواها برای فهم وتصور بهتره خواننده تاثیر دارد مثل تن صدا: زیر...بم صدا
آواهای موجود در محیط مانند خش خش برگ زیر پا.....صدای پرندگان
حالت صدا..ترس...خشم و غیره
در میانه و آغاز استفاده شده است و رعایت شده و طوری که خواننده بیشتر می تواند با رمان تماس کند.

کشمکش ها و تعلیق: تعلیقاات زیادی در رمان دیده شده است تعلیقات که گذشته هیوا چی بوده؟ بیشتر تعلقیات درباره شخصیت اصلی بوده است
کشمکش ها درونی بوده است و بیشتر درونی در رمان مشاهده شده است از شخصیت اصلی رمان.

ایده: ایده خوب و پردازش خوبی بود.

اما عنوان رمان با میانه و ژانرها خلاصه و مقدمه هیچ ارتباطی ندارد. بهتر بوده که در انتخاب عنوان بیشتر دقت کرده باشد
سیر رمان متعادل بود. ولی تنها جریان‌اتفاقات،زود افتاده می شود که باعث گیجی خواننده می شود.در میانه.رمان‌کلیشه ایی می شود که می توانست خواننده از کلیشه ایی شدن رمان‌جلوگیری کند.

ضعف ها: جلد و تکست،عنوان رمان،خلاصه،مقدمه.....

قوت ها: آغاز...توصیف‌ها مثل آواها صداها شخصیت و مکان..جمله بندی.دیالوگ ها مونولوگ...نقاط اوج زیاد.

[ سخن منتقد با نویسنده ☘️]
سلام و خسته نباشید نویسنده عزیز از خواندن رمانتان بسیار لذت برده ام منتظر آثار های بعدیتون هستم و قلمتون ماندنی.🕊✍️
"چیزهایی که گفته شده،ویرایش کنید"

سوالی بود در خدمتم^_^

@T.A.M

Tara Motlagh

سطح
6

مخاطب رمان برتر
مخاطب رمان برتر
نویسنده ادبی انجمن
نویسنده انجمن
Dec
7,858
48,659
مدال‌ها
7
سلام و خسته نباشید
تشکر از زمانی که برای رمانم گذاشتین🙏
در مورد نام رمان که پروانگی هست به معنی جمع پروانه ها نیست. پروانگی به معنای مانند پروانه بودن است یا کاری را که پروانه انجام می‌دهد. هیوا خودش را مثل پروانه‌ای می‌بینه که توی پیله خودش محبوس شده و تا زمان حال و اتفاقی که براش می‌افته، به خاطر کسب رضایت بزرگترش که حاج باباست، در جواب خواسته های نابه جای این فرد، چشم میگه و همون کاری رو می‌کنه که ازش خواسته شده. بعد از این که متوجه فریب همسرش میشه، راهش رو عوض می‌کنه و این همون چیزیه که باعث شد اسم رمان رو پروانگی بذارم چون هیوا به خودش اومد و سعی کرد خودش رو از اون پیله بیرون بکشه و راه زندگیش رو عوض کنه.
داستان به هیچ عنوان تخیلی و فانتزی نیست. همون طور که خودش هم بارها توی متن رمان میگه می‌خواد به جایی برسه که حق خودش می‌دونه. و این که هیوا اصلا فراموشی نداره
ژانر رمان اجتماعی‌ست و در انتهای داستان یعنی بعد از آخرین پارتی که تا قبل از درخواست نقد گذاشتم، وارد جریان تازه‌ای که بخشیش هم عاشقانه‌ست، میشه ولی ژانر رمان بیشتر اجتماعیه و تاکید من هم روی همین ژانره
به نظرم اگه با دقت‌تر رمان رو می‌خوندید متوجه این‌ها می‌شدید
در مورد تعلیقات زیادی که گفتین به هر حال داستان در مورد کسیه که داره سعی می‌کنه خودش رو از مشکلات زیادی که از ابتدای زندگیش داشته بیرون بکشه، هست. داستانی که فراز و فرود نداشته باشه، بیشتر خسته کننده‌ میشه
در مورد جلد با شما موافقم و حتما عوضش می‌کنم

وضعیت
موضوع بسته شده است و نمی‌توان پاسخ جدیدی فرستاد.
بالا پایین