جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد و برسی نقد همراه رمان نیمه قلب من

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نکته بین توسط Kosarvalipour با نام نقد همراه رمان نیمه قلب من ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 103 بازدید, 1 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته نکته بین
نام موضوع نقد همراه رمان نیمه قلب من
نویسنده موضوع Kosarvalipour
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Kosarvalipour
موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,086
مدال‌ها
4
نام رمان: نیمه‌ی قلب من
نام نویسنده: Tootia
ژانر : طنز، عاشقانه، درام ، جنایی
عضو گپ نظارت (۹)S. O. W
خلاصه :
ورود یه شخص به زندگی آدم، می‌تونه تصادفی باشه یا از پیش تعیین شده...کسی چه می‌دونه؟
می‌تونه رویای یکی رو به حقیقت تبدیل کنه، یا این‌که باعث شه زندگی سیاه و سفید یه نفر مثل یه رنگین کمون رنگی بشه!
می‌تونه در اوج تضاد باشه، یا در اوج تفاهم...
اون شخص یا نیمه ی گمشده‌ست، یا نیمه‌ی قلبه!
که اگه دومی باشه، هیچ چیز نمی‌تونه جدا کننده باشه! حتی اگه فرسنگ ها فاصله بیوفته.
و چه کسی بهتر از دختر و پسر قصه ی ما این رو درک می‌کنه؟

موضوع نویسنده

Kosarvalipour

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Feb
4,147
9,086
مدال‌ها
4
بسمه تعالی

نقد همراه رمان نیمه قلب من

پست #۴۷

خلاصه: خلاصه رمان شما از اندازه مناسبی برخوردار بود. در این خلاصه ژانر عاشقانه و درام مشاهده می شد اما از ژانر طنز و جنایی چیزی مشاهده نمی شد. بنابراین خلاصه با ژانرهای انتخابی ارتباط خوبی نداشت؛ اما با بدنه و عنوان ارتباط داشت. همچنین باید خلاصه دور از کلیشه باشد که این مورد در خلاصه ی شما دیده نمی شد؛ به نظر می آید موضوع نیمه ی گمشده چندان هم غیر کلیشه ای و جذاب نیست اما این گونه که شما متن را به متن فلسفی و تاثیرگذار و تفکر برانگیز تبدیل کردید، موجب می شد خواننده به خواندن رمان جذب و ترغیب شود.

مقدمه: مقدمه ی رمان شما اندازه مناسب و استانداردی داشت. با بدنه مرتبط بود اما با ژانرهای انتخابی، فقط ژانر عاشقانه و درام را در خود می گنجاند. همچنین مقدمه مانند خلاصه جذاب و کنجکاو کننده نبود که بخواهد خواننده را به خواندن ادامه داستان ترغیب کند. چون جملاتی کلیشه ای و عادی را در آن به کار برده بردید و از ابهام و جذابیت و کنجکاو کنندگی خاصی برخوردار نبود.

شخصیت پردازی: شخصیت پردازی باید غیر مستقیم، در طول داستان، و به دور از کلیشه باشد.

شخصیت پردازی درونی: به شخصیت پردازی درونی در این پست چندان توجه نشده بود و نویسنده نتوانسته بود ویژگی های و صفات اخلاقی و.. شخصیت ها را به خوبی توصیف کند.

شخصیت پردازی بیرونی: شخصیا پردازی بیرونی کمابیش مناسب و کافی بود اما کمی به کلیشه نزدیک بود، می توانست بهتر از این باشد. اما همین طوری هم خوب است و فقط کمی، کمی توجه و دقت بیشتر نیاز دارد همین.

توصیف احساسات: توصیف احساسات اشخاص باید به اندازه‌ی کافی و مناسب در متن باشد تا بتواند به خواننده در درک بهتر موقعیت، حالات و احوالات روحی و احساسات اشخاص کمک کند. در این پست توصیف احساسات به خوبی انجام شده بود.

توصیف مکان: توصیف مکان باید به طور غیر مستقیم و کافی و مناسب باشد تا بتواند به خواننده در درک بهتر موقعیت و مکان اشخاص، تصویرسازی ذهنی و تصور و درک آن کمک کند. در این پست، موقعیت و مکان ضعیف توصیف شده بود و آن هم کمابیش به صورت مستقیم بود.

توصیف صداها و آواها: توصیف صداها و آواها (صداها و آواهای موجود در محیط من جمله آواز پرندگان و...) و (تن صدا من جمله بم و زیر و..) و (حالت صدا من جمله ترسیده، متعجب و..) و (جهت صدا من جمله عقب، جلو...) باید به اندازه کافی و مناسب در متن رمان باشد تا بتواند بها خواننده در درک بهتر موقعیت اشخاص کمک کند. نمی‌گویم این رکن در این پست از رمان شما رعایت نشده بود؛ شده بود، اما کم بود و باید بیشتر و بهتر می بود. پیشنهاد بنده ویرایش و اضافه کردن توصیفات صداها و آواهای معقولانه و مناسب است.

و در آخر نویسنده‌ی خوش‌قلم و گرامی؛
موفق باشید🌹🍀

بالا پایین