جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران نقد و بررسی رمان (چیناچین)|(دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط دردانه با نام نقد و بررسی رمان (چیناچین)|(دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,207 بازدید, 32 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع نقد و بررسی رمان (چیناچین)|(دردانه عوض‌زاده) کاربر انجمن رمان‌بوک
نویسنده موضوع دردانه
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط دردانه
موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,934
35,541
مدال‌ها
3
نام اثر: چیناچین
نویسنده: دردانه عوض‌زاده
ژانر: عاشقانه

خلاصه:
هر ک.س زمانی که دست به انتخاب همسر برای زندگی می‌زند، کسی را انتخاب می‌کند که از لحاظ عقیده، منش، رفتار و گفتار بیشترین پیوستگی و شباهت را با او داشته باشد. چرا که می‌داند هر چه بیشتر با همسرش شباهت داشته باشد و او به تمایلات قلبی‌اش نزدیک‌تر باشد تفاهم بیشتری با او خواهد داشت و زندگی بهتری را با او تجربه خواهد کرد.
حالا تصور کنید کسی خودش همسرش را تربیت کند... .

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: atefeh.m

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
835
24,041
مدال‌ها
3
ســـــلام دردانه‌ی عزیــــزم. شروعش که توپ بود و قطعا هم تا آخرش اینجوری پیش میره😍 بریم ببینیم این آقای معلم چطور می‌خواد این مهری خانم رو تربیت کنه😍😍 معنی عنوانش چی هست؟

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,934
35,541
مدال‌ها
3
ســـــلام دردانه‌ی عزیــــزم. شروعش که توپ بود و قطعا هم تا آخرش اینجوری پیش میره😍 بریم ببینیم این آقای معلم چطور می‌خواد این مهری خانم رو تربیت کنه😍😍 معنی عنوانش چی هست؟
سلام
ممنون از رفیق عزیزم که با اولین پیام غافلگیرم کردی😍
ممنونم از لطفی که همیشه بهم داری🙂😘
اسمش یه نکته‌ای داره که وقتی به جای اصلیش در رمان رسیدیم بهت میگم

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: atefeh.m

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
835
24,041
مدال‌ها
3
سلام
ممنون از رفیق عزیزم که با اولین پیام غافلگیرم کردی😍
ممنونم از لطفی که همیشه بهم داری🙂😘
اسمش یه نکته‌ای داره که وقتی به جای اصلیش در رمان رسیدیم بهت میگم
عزیزمی گلم. منتظـــــرم گلم به شدت😍😍قلمت مانا نویسنده جااان

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
663
13,434
مدال‌ها
2
سلام دردانه جان. یعنی اگه جای راهی جز او نیست رمانی نمی‌نوشتی من واقعاً دپسرده می‌شدم. اصلاً عادت شده انجمن و که باز می‌کنم اولین رمان از دردانه عزیزم باشه. این رمانم با همون سبک و قلم زیبا و توصیف روزمره‌گی‌ها عالی شروع شده و واقعاً در طرز نوشتاری شما با هر ژانری باشه اون روتین اجتماع و چالش‌هاش سرگرم کننده است. شخصیت رمان گرم و دوست داشتنی و خواننده رو‌ با خودش همراه می‌کنه. بریم که تا آخر رمان قشنگت هیجان و غم و شادی رو با تمام وجود همراه شخصیت‌های رمان تجربه کنیم. قلمت مانا گل قشنگم.🌹🧿

pen lady

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
697
5,950
مدال‌ها
5
سلام عزیزم
خوب رمانت خلاصه‌ی جالبی داشت و شروعش هم با وجود کمی کلیشه جالب بود.
اسمش برام گنگ بود ولی کلیشه‌ای نداشت. مقدمه‌ت هم قشنگ بود و اما...
من واقعا انتظار داشتم آقای معلم هر دلیلی داشته باشه غیر تنبیه بدنی اصلا اون لحظه چشمام گرد شد چرا واقعا😂

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,934
35,541
مدال‌ها
3
سلام دردانه جان. یعنی اگه جای راهی جز او نیست رمانی نمی‌نوشتی من واقعاً دپسرده می‌شدم. اصلاً عادت شده انجمن و که باز می‌کنم اولین رمان از دردانه عزیزم باشه. این رمانم با همون سبک و قلم زیبا و توصیف روزمره‌گی‌ها عالی شروع شده و واقعاً در طرز نوشتاری شما با هر ژانری باشه اون روتین اجتماع و چالش‌هاش سرگرم کننده است. شخصیت رمان گرم و دوست داشتنی و خواننده رو‌ با خودش همراه می‌کنه. بریم که تا آخر رمان قشنگت هیجان و غم و شادی رو با تمام وجود همراه شخصیت‌های رمان تجربه کنیم. قلمت مانا گل قشنگم.🌹🧿
سلام سانازجان🙂
ممنونم ازت که همیشه همراهمی و من و نوشته‌هامو از لطف خودت سرشار میکنی💐
افتخار میکنم به وجود دوستانی مثل شما😌
خودم هم اگه ننویسم افسرده میشم دیگه طوری شده نه نوشتن منو ول میکنه نه من اونو😁
امیدوارم بتونم طوری بنویسم که تا انتها راضی باشید
متشکرم عزیز😊

موضوع نویسنده

دردانه

سطح
2

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jun
1,934
35,541
مدال‌ها
3
سلام عزیزم
خوب رمانت خلاصه‌ی جالبی داشت و شروعش هم با وجود کمی کلیشه جالب بود.
اسمش برام گنگ بود ولی کلیشه‌ای نداشت. مقدمه‌ت هم قشنگ بود و اما...
من واقعا انتظار داشتم آقای معلم هر دلیلی داشته باشه غیر تنبیه بدنی اصلا اون لحظه چشمام گرد شد چرا واقعا😂
سلام عزیزم
ممنونم از وقتی که گذاستی و خوندی

درمورد دلیل آقا معلم خب اینم اینطوری دیگه😅
البته چالش اصلی رمان همین ذهن بیمار معلم هست که تفکرات اشتباهی داره

• بزن قدش
واکنش‌ها[ی پسندها]: pen lady

pen lady

سطح
2

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Aug
697
5,950
مدال‌ها
5
سلام عزیزم
ممنونم از وقتی که گذاستی و خوندی

درمورد دلیل آقا معلم خب اینم اینطوری دیگه😅
البته چالش اصلی رمان همین ذهن بیمار معلم هست که تفکرات اشتباهی داره
خیلی جدید بود من تا حالا اینطور موضوعی به چشمم نخورده

Leila Moradi

سطح
4

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
530
13,004
مدال‌ها
4
سلام به نویسنده‌ی کاربلد سایت👋🏻
عنوان: چیناچین عنوان جدید و در عین حال برای بنده بسیار جذب کننده بود، البته ربطش رو به داستان نمی‌دونم که مطمئنم در ادامه خواهیم فهمید.
خلاصه: مناسب و به اندازه بود. اشاره به اتفاقات اصلی رمان داره که تا یه جایی داستان رو لو میده.
نوع نوشتارت رو خیلی دوست دارم. قلم قوی و نگارش تمیزی داری که همیشه موقع خوندن پارت‌ها خودم رو راوی تصور می‌کنم(😂)
راستش به دیالوگ‌های رمان‌هات غبطه می‌خورم، انگار خودت رو در قالب شخصیت‌ها قرار میدی و مکالمه واقعیه.
توی توصیف مکان و شخصیت‌ها، خیلی خوب عمل کردی👌
( صد امتیاز برای شما✨✨ آقایون، خانومااااا یه کف مرتب🎉👏💃)

پیرنگ داستان هم فکر شده و جذابه. تمامی کارها یه خورده کلیشه رو در خودش داره؛ اما تا جایی که به داستان
لطمه نخوره خوبه.

قلمت مانا.

بالا پایین