جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی نقد و بررسی قدیمی ترین فوتبالیست ایران

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط Munster با نام نقد و بررسی قدیمی ترین فوتبالیست ایران ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 149 بازدید, 5 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع نقد و بررسی قدیمی ترین فوتبالیست ایران
نویسنده موضوع Munster
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Munster
موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

🌿🤍ᶜᵘˡᵗᵘʳᵉ ᵃⁿᵈ ᴬʳᵗˢ ᶜᵒᵒʳᵈⁱⁿᵃᵗᵒʳ
پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار تکنولوژی
ناظر تایید
Feb
857
2,007
مدال‌ها
2
بیوک جدی‌کار (زاده ۱۵ آذر ۱۳۰۸ در تبریز – درگذشته ۲۶ آذر ۱۳۹۲) بازیکن پیشین تاج تهران و تیم ملی فوتبال ایران و اولین لژیونر فوتبال ایران و آسیا بود. تعداد بازی‌ها و گل‌ها فقط مربوط به بازی‌های لیگ داخلی است.

موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار تکنولوژی
ناظر تایید
Feb
857
2,007
مدال‌ها
2
در سال ۱۳۰۸ در تبریز متولد شدم، من با برادرم اینا بازی می کردیم، از سال ۱۳۲۰ در ورزشگاه شهباز شروع کردم. سال ۲۵ خدابیامرز آقای علی دانایی فرد که در تیم "تور" مربی اول من بود، من را برای گوش چپی انتخاب کرد و این در شرایطی بود که من گلر بودم! چون پای چپ خوبی داشتم بالاجبار حرف ایشان را گوش کردم و رفتیم در مسابقات خردسالان که در منظریه برگزار می شد شرکت کنیم. آن مسابقات را زنده یاد استاد ایزدپناه با حضور ۸-۷ تیم برگزار می کردند که اتفاقاً شاهین هم جزء تیم های شرکت کننده بود

موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار تکنولوژی
ناظر تایید
Feb
857
2,007
مدال‌ها
2
در آن بازی ها که به نوعی تورنمنتی برای زیر ۱۶ ساله ها بود، تور و شاهین به فینال رسیدند و ما توانستیم با شکست دادن تیم شاهین قهرمان آن بازی ها شویم. همان طور که گفتم سال ۱۳۲۵ بود و ما برای اولین بار قهرمان شدیم. سال ۱۳۳۰ برای اولین بار به تیم ملی دعوت شدم و تا سال ۱۳۴۲ برای تیم ملی بازی کردم ، البته بازی ملی زیادی نکردم و تأسفی هم ندارم چون در آن زمان بازی ملی زیادی برگزار نمی شد.

موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار تکنولوژی
ناظر تایید
Feb
857
2,007
مدال‌ها
2
موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار تکنولوژی
ناظر تایید
Feb
857
2,007
مدال‌ها
2
موضوع نویسنده

Munster

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر تالار بیوگرافی
مدیر تالار تکنولوژی
ناظر تایید
Feb
857
2,007
مدال‌ها
2
بیوک جدی‌کار در روز ۲۶ آذر ۱۳۹۲ در ۸۴ سالگی پس از ۹ سال مبارزه با آلزایمر در تهران درگذشت.[۸]

سپ بلاتر رئیس وقت فدراسیون جهانی فوتبال فیفا طی نامه‌ای به علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال ایران درگذشت بیوک جدی‌کار را به عنوان اولین لژیونر فوتبال ایران تسلیت گفت و اظهار امید نمود که مراتب تسلیت و اعلام همدردی ایشان را به خانواده و آشنایان بیوک جدی‌کار برساند.[۹] همچنین شيخ سلمان بن ابراهيم آل خليفه رئيس كنفدراسيون فوتبال آسيانيز در پيامی به علی کفاشیان رئیس وقت فدراسیون فوتبال ایران، درگذشت بیوک جديكار را تسليت گفت.

بالا پایین