جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد کاربران نقد کاربران| دلنوشته نیاز اثر مبینا

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کاربران توسط mobina01 با نام نقد کاربران| دلنوشته نیاز اثر مبینا ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 334 بازدید, 4 پاسخ و 6 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کاربران
نام موضوع نقد کاربران| دلنوشته نیاز اثر مبینا
نویسنده موضوع mobina01
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط mobina01
موضوع نویسنده

mobina01

سطح
4

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Mar
10,552
27,231
مدال‌ها
9
نام دلنوشته: نیاز
دلنویس : مبینا
ژانر: اجتماعی، فلسفی
ناظر: @Hana.j
مقدمه: گاهی نیاز است! خب، به چه چیزی؟! می‌گویم برای‌تان. فقط این را بدانید نیاز چیزی‌است که بدون آن نمی‌توان زندگی کرد. مانند: آب، خوراک، اکسیژن و یک چیز ضروریِ دیگر... .

لینک اثر: • نیاز اثر مبینا•

Miss.Ghazal

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
271
2,245
مدال‌ها
2
سلام عزیزم

من پارت های اولیه دلنوشته رو که خوندم واقعا زیبا و دوست داشتنی هست قلمت و حرف‌های دلی رو که می‌زنی واقعا به حق هست و من خوشم اومد از دلنوشتت.
امیدوارم بتونی همین‌طوری با موفقیت ادامه بدی و برات موفقیت رو آرزو می‌کنم.
با قدرت و انرژژژژی ادامه بده💪🔥♥
قلمت مانا عزیزم🌺🌹🌹🌹

Miss.Ghazal

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jul
271
2,245
مدال‌ها