جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.

آموزشی نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نمایش‌نامه توسط -pariya- با نام نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 236 بازدید, 15 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نمایش‌نامه
نام موضوع نمایشنامه های ضروری برای علاقه مندان به بازیگری
نویسنده موضوع -pariya-
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط -pariya-
موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

[ مدیر ارشد بخش علوم و فناوری ]
پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,171
مدال‌ها
11
کتاب «باغ آلبالو» اثر «آنتون چخوف»

«من آدم کتاب خوانده ای هستم. کتاب های متعدد و جالب خوانده ام. اما واقعا نمی فهمم چه می خواهم... آیا زنده بمانم یا مغز خودم را داغان کنم؟ اما به هر جهت همیشه یک ششلول با خودم دارم. ایناهاش!»

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,171
مدال‌ها
11
این کتاب که به عنوان نمایشنامه ای کمدی اثر نویسنده ی برجسته ی روس «آنتون چخوف» شناخته شده، آخرین و یکی از معروف ترین نمایشنامه های او به حساب می آید، که اولین بار در سال 1904 در مسکو روی صحنه رفت. با این وجود، به خاطر میزان اندک عناصر هجو، «کنستانتین استانیسلاوسکی» داستان این اثر را در قالب یک تراژدی کارگردانی کرد. تقریبا مسیر همه ی بازیگران در مقطعی با این شاهکار «آنتون چخوف» گره می خورد و می توانید مطمئن باشید که مطالعه ی کتاب «باغ آلبالو»، کاملا به نفع شماست!

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,171
مدال‌ها
11
کتاب «اتوبوسی به نام هوس» اثر «تنسی ویلیامز»

«بله، من بارها با اشخاص ناشناس دوست بوده ام. بعد از مرگ آلان تنها چیزی كه می تونست منو تسكین بده دوستی با اشخاص ناشناس بود... به نظر من وحشت و هراس از مردم بود كه منو از یكی به طرف یکی دیگه می كشوند. همیشه اینجا و اونجا دنبال یک نفر می گشتم كه حامی و سرپناه من باشه، حتی به جاهای ناشایست هم می رفتم. آخرشم با یک پسر هفده ساله جور شدم.»

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,171
مدال‌ها
11
این نمایشنامه ی برنده ی «جایزه ی پولیتزر» اثر نمایشنامه نویس آمریکایی «تنسی ویلیامز»، یکی از شناخته شده ترین آثار نمایشی برای بازیگران در سراسر دنیا است. این اثر در سال 1947 به رشته ی تحریر در آمد و نام «مارلون براندو» را بر سر زبان ها انداخت.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,171
مدال‌ها
11
نمایشنامه ی «اتوبوسی به نام هوس» همچنان حضوری گسترده و چشمگیر در صحنه ی تئاتر امروز دارد، و بازیگرانی که زمانی مشخص را صرف مطالعه ی این اثر و تحلیل و شناخت کاراکترهای آن می کنند، از این کار پشیمان نخواهند شد.

موضوع نویسنده

-pariya-

سطح
6

پرسنل مدیریت
مدیر ارشد
مدیر تالار رمان
میکسر انجمن
مترجم ارشد انجمن
آموزگار انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Jul
27,261
58,171
مدال‌ها
11
کتاب «اهمیت ارنست بودن» اثر «اسکار وایلد»

«همه ی زن ها مثل مادرهایشان می شوند. این تراژدیِ آن ها است. هیچ مردی این گونه نمی شود، و این تراژدیِ او است.»

این اثر که توسط نابغه ی کمدی یعنی «اسکار وایلد» خلق شده و در زیر عنوان آن، عبارت «یک کمدی مبتذل برای آدم های جدی» به چشم می خورد، اولین بار در سال 1895 و در لندن روی صحنه رفت. کتاب «اهمیت ارنست بودن» بر شیوه ها و جنبه های مختلف زندگی ویکتوریایی در لندنِ عصر خود تمرکز می کند. حس شوخ طبعی «اسکار وایلد» از آن زمان تا کنون، همچنان جذاب و گزنده باقی مانده و ویژگی های منحصر به فرد این نمایشنامه، آشنایی با آن را برای همه ی علاقه مندان به تئاتر ضروری می سازد.

بالا پایین