جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی نه شنیدن؛ نردبان موفقیت

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته روانشناسی توسط Ramina.p با نام نه شنیدن؛ نردبان موفقیت ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 175 بازدید, 6 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته روانشناسی
نام موضوع نه شنیدن؛ نردبان موفقیت
نویسنده موضوع Ramina.p
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Ramina.p
موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
کتاب «نه» شنیدن؛ نردبان موفقیت
دستیابی به «بله» هدف است و «نه» نردبان رسیدن به آن
نویسنده : آندریا والتس ، ریچارد فنتون
مترجم : علیرضا خاکساران

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
درباره کتاب «نه» شنیدن؛ نردبان موفقیت
کتابی که هم‌اکنون در دست دارید داستانی تخیلی درباره‌ی چهار روز فراموش نشدنی از زندگی اریک جیمز براتون است که همسری فوق‌العاده، برادری عالی و فروشنده‌ی معمولی دستگاه‌های کپی است. این داستان تا حدود زیادی با الهام از تجربه‌ی شخصی ریچارد نوشته شده است. ریچارد خاطرات دوران کودکی‌اش را به این شکل نقل می‌کند:

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
وقتی بچه بودم، مانند هر بچه‌ی دیگری، رؤیاهای مختلفی داشتم. در سال‌های اولیه‌ی کودکی‌ام رؤیای تبدیل شدن به بازیکن حرفه‌ای بیسبال، نویسنده و راننده‌ی رالی و غیره را در سرم می‌پروراندم. و البته مانند بیشتر پسران نوجوان، عاشق دایناسور بودم و ساعت‌ها باغچه‌ی حیاط پشتی خانه‌مان را می‌کَندم و به دنبال فسیل می‌گشتم.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3
یک روز در سن هشت سالگی مجموعه‌ی دایناسورهای پلاستیکی‌ام را برداشتم و در زیرزمین خانه‌مان، آنها را روی میز چیدم. کل همسایه‌ها را دعوت کردم تا به حرف‌هایم درباره‌ی دایناسورها گوش کنند. تا جایی که یادم می‌آید، بابت بلیت ورودی از هر نفر پنج سِنت گرفتم. همین‌طور که مردم در حال خروج از زیرزمین‌مان بودند، یکی از والدینم به طرفم آمد و گفت: «واقعاً یک سخنران حرفه‌ای هستی!». با اینکه نمی‌دانستم سخنرانی حرفه‌ای یعنی چه، ولی این حرف خیلی به دلم نشست. در اوایل هشت سالگی، رؤیایم را کشف کرده بودم.

موضوع نویسنده

Ramina.p

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Dec
3,025
5,436
مدال‌ها
3

بخشی از کتاب «نه» شنیدن؛ نردبان موفقیت​

فصل اول: یک شروع عالی​

هفته ی سوم مارس ۱۹۹۰ بود.
فرمان ماشین را چرخاندم و در کنار باجه ی خالی تلفن پارک کردم. « کاتلس ( ۴) » به هیچ وجه خودروی انتخابی من نبود ( اگر به انتخاب خودم بود، یک خودروی کوچک اسپورت دو دَر را انتخاب می کردم ) ، ولی این خودرویی بود که شرکت در اختیار کل فروشنده ها می گذاشت و هیچ استثنایی هم قائل نمی شد. سومین سالی بود که داشتم برای شرکت تجهیزات لیزینگی وسترن ( ۵) کار می کردم و از نظر خودم، کارم را تقریباً خوب انجام می دادم. ۲۸ سالم بود، متاهل بودم و پول خوبی هم در می آوردم. البته نه اینکه فکر کنید هنر فروشندگی ام زبانزد خاص و عام بود. عملکردم بین سایر همکارهای شرکت متوسط بود، ولی در مقایسه با بیشتر دوستانم،

بالا پایین