جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی نويسنده | صدیقه سادات محمدی(نگار)

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی نویسندگان و شاعران توسط ام کا اچ p.r با نام نويسنده | صدیقه سادات محمدی(نگار) ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 162 بازدید, 4 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی نویسندگان و شاعران
نام موضوع نويسنده | صدیقه سادات محمدی(نگار)
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
تاریخ تولد؛
13 تیر سال 1369
سال شروع به کار؛
11 دی سال 1397
تحصیلات؛
دانشجوی انصرافی مدیریت صنعتی
زمینه فعالیت؛
نویسنده. ویراستار

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
بیوگرافی:
صدیقه سادات محمدی هستم با نام مستعار نگار. متولد تیرماه سال 1369. متأهل و صاحب یک فرزند دختر، ساکن مشهد. دانشجوی انصرافی کارشناسی مدیریت صنعتی. از دی‌ماه سال 1397 نوشتن رمان رو شروع کردم. ابتدا توی کانال روبیکا. یک سال بعد با انتشار رمان در حصار گذشته همکاریم رو با اپ دنیای رمان شروع کردم. تا به الان چهار اثر منتشر شده‌ دارم، یک رمان در دست چاپ از نشر آئی‌سا و یک داستان کوتاه چاپ شده از نشر تک‌رمان و سه رمان در حال تایپ.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
لیست رمان های نویسنده؛
•در حصار گذشته
•خواهر خوانده(مهجور عشق جلددوم خواهر خوانده)
•التیام
•توپاز آبی
•خاموشی آوا
•یک عمر تاوان
•طعم تلخ زندگی
•فرار از سنت
«توجه شود بعضی از رمان های نویسنده در حال تایپ می باشند»

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
نمونه ای از نوشته های نویسنده؛
طعم تلخ زندگی
به قلم صدیقه سادات محمدی(نگار)
این رمان روایتگر زندگی چهار دختر است؛ مهدخت، پریدخت، نسیم و عسل. هر کدام از دخترها درگیر مسائل و مشکلاتی هستند که در طول رمان با آن دست و پنجه نرم می‌کنند. مهدخت که بنا بر اتفاقاتی آبرو و عفتش را از دست داده و مورد سرزنش همگان است،پریدخت برای رسیدن به آرزوهای بلند بالایش دست به هرکاری می‌زند، نسیم که درگیر یک رابطه‌ی احساسی می‌شود و... پایان تلخ و شیرین... .

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها