جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی نویسنده آرمان آرین

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی نویسندگان و شاعران توسط ASHVAN با نام نویسنده آرمان آرین ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 356 بازدید, 23 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی نویسندگان و شاعران
نام موضوع نویسنده آرمان آرین
نویسنده موضوع ASHVAN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ASHVAN
موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
آرمان آرین (زادهٔ ده آبان ۱۳۶۰ در تهران) نویسنده، پژوهشگر و رمان‌نویس ایرانی است.

Screenshot_20211129-144118_Chrome.jpg

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
زندگی ادبی

او که با آفرینش اثر سه‌گانهٔ «پارسیان و من» به دنیای ادبیات شناسانده شد، جوان‌ترین برنده کتاب سال ایران است. همچنین علاوه بر جوایز ملی بسیار، با دریافت لوح تقدیر از سی و یکمین کنگره بین‌المللی کتاب برای نسل جوان (IBBY) دانمارک در سال ۲۰۰۸، در فهرست افتخار این کنگره قرار گرفت.

پارسیان و من نخستین رمان سه‌گانه خیال پردازی ایرانی است که بر اساس اسطوره‌ها، حماسه‌ها و تاریخ ایران نگاشته شده‌است، و نه تنها ستایش منتقدین و متخصصین حوزه ادبیات را برانگیخته بلکه مخاطبان بسیاری را نیز با خود همراه کرده‌است بطوریکه به گزارش روزنامه شرق، عنوان پرفروش‌ترین رمان نوزدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران را به دست آورد.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
رمان سه‌گانه پارسیان و من بازآفرین خلاقی از شاهنامه فردوسی است که با الهام از ساختار سه بخشی آن، برش‌هایی از سه دوره اسطوره، حماسه و تاریخ ایران را روایت می‌کند. جلد نخست این کتاب با نام پارسیان و من: کاخ اژدها بیان‌کنندهٔ داستان ضحاک ماردوش (آژی‌دهاک) است. جلد دوم با نام پارسیان و من: راز کوه پرنده بیان‌کنندهٔ پهلوانی‌های رستم و شرح هفت خوان او در قالب رمانی جذاب و کتاب سوم هم با نام پارسیان و من: رستاخیز فرا می‌رسد بیان‌کنندهٔ داستان کوروش بزرگ است.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
سایر آثار آرین نیز، همچون سه‌گانه پارسیان و من ریشه در فرهنگ و اساطیر کهن ایرانی دارند چرا که آرین بازگشتن به فرهنگ ایرانی و بازسازی آن را نیاز امروز جامعه ایرانی برای تعامل با جهان پرهیاهو می‌داند.

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
هر چند که آرین بیشتر با عنوان نویسنده داستان‌های فانتزی حوزه کودک و نوجوان شناخته می‌شود، اما نه تنها مخاطبان آثار او محدود به این حوزه سنی نبوده و آثارش عموماً مخاطبانی از گروه‌های سنی مختلف را با خود همراه می‌کنند، بلکه آثارش ژانر و سبک پیچیده و متنوعی را نیز دربرمی‌گیرند. آرمان آرین در نوشته‌هایش موفق شده‌است تا با در هم آمیختن مطالعات حوزه سینما و همچنین دانش گسترده در اسطوره‌ها، تاریخ، و ادیان ایرانی، آثاری بغایت تصویری، دراماتیک و خیال‌انگیز خلق کند. او معتقد است «اگر قصد فعال‌سازی تخیل در کودکان و نوجوانان را داریم، ابتدا باید در خودمان، آن را فعال کنیم؛ من فکر می‌کنم نویسنده یا هنرمندی که تخیل، خیال‌انگیزی و تصورش، ابتر و ناقص است، هرگز نمی‌تواند اثری به وجود آورد که موجب تخیل و خیال‌انگیزی در افراد دیگری شود.»

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8

جایزه‌ها

• برنده جایزه بیست و سومین دوره کتاب سال ایران ۱۳۸۴ - پارسیان و من
  • برنده لوح تقدیر از جشنواره مهرگان ادب (پکا) ۱۳۸۴ - پارسیان و من
  • برنده جایزه پنجمین دوره کتاب سال شهید غنی‌پور ۱۳۸۴ - پارسیان و من
  • برنده جایزه شورای کتاب کودک ۱۳۸۵ به عنوان «داستان تألیفی برگزیدهٔ سال» - پارسیان و من

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
  • برنده لوح تقدیر از جشنواره مهرگان ادب ۱۳۸۵ - پارسیان و من
  • دریافت لوح تقدیر از IBBY دانمارک (بنیاد هانس کریستین اندرسن) ۲۰۰۸ - پارسیان و من
  • دریافت جایزهٔ شاهنامه پژوه برتر و جوان از بنیاد فردوسی سال ۱۳۸۸
  • دریافت جایزهٔ شاهنامه پژوه جوان از شهرداری تهران

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
  • نامزد کتاب سال غنی پور ۱۳۸۹ برای کتاب سپیتمان
  • برنده دیپلم افتخار بهترین بازی نامه رایانه‌ای حماسی سال ۱۳۹۱ برای بازی نامه رایانه‌ای «گُرگین» از بنیاد ملی بازیهای رایانه‌ای ایران
  • برنده جایزه اول بهترین فیلم از جشنواره E.M.U قبرس برای ساخت فیلم مستند کوتاه «همشهری کرم» ۲۰۱۳
  • برنده جایزه نگاه ویژه از جشنواره صلح سبز قبرس برای «همشهری کرم» ۲۰۱۳

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
  • برنده جایزه نگاه ویژه از جشنواره صلح سبز قبرس برای «همشهری کرم» ۲۰۱۳
  • برنده جایزه و لوح تقدیر برای سه‌گانه «اشوزدنگهه» از نخستین جشنواره مهدی آذر یزدی ۱۳۹۴
  • برندهٔ جایزه شورای کتاب کودک ۱۳۹۴ به عنوان «داستان تألیفی برگزیدهٔ سال» برای سه‌گانه «اشوزدنگهه»
  • سه گانهٔ «اشوزدنگهه» و «پتش خوآرگر یک: حماسه سرآغاز»؛ برگزیده و پنج ستارهٔ هفدهمین فهرست لاک‌پشت پرنده - تابستان ۹۵

موضوع نویسنده

ASHVAN

سطح
6

ارشد بازنشسته
ارشد بازنشسته
کاربر ویژه انجمن
Aug
8,033
27,719
مدال‌ها
8
  • پتش خوآرگر» نامزد کتاب برتر سال ۱۳۹۶ و برندهٔ لوح تقدیر از نهمین جشنواره «کتاب برتر کودکان و نوجوانان» - سال 1396
  • «پتش خوآرگر» نامزد نشان طلایی و نقره ای جشنواره لاک پشت پرنده سال 1396
  • پتش خوآرگر ۳: بر بنیادهای هستی کتاب برگزیدهٔ ایران در بازآفرینی آثار کهن در فهرست کلاغ سفید ۲۰۱۸ کتابخانه مونیخ
  • «مجموعه پتش خوآرگر» تنها اثر تألیفی برنده نشان نقره ای لاک پشت پرنده سال ۱۳۹۷ (در سالی که نشان طلایی، برنده ای نداشت)

بالا پایین