جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی نویسنده | زینب ایلخانی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی نویسندگان و شاعران توسط ام کا اچ p.r با نام نویسنده | زینب ایلخانی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 376 بازدید, 5 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی نویسندگان و شاعران
نام موضوع نویسنده | زینب ایلخانی
نویسنده موضوع ام کا اچ p.r
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ام کا اچ p.r
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
زینب ایلخانی
نام و نام خانوادگی : زینب ایلخانی
نام مستعار : بهار
شغل و پیشه : فیلمنامه نویس و داستان نویس
سال شروع نویسندگی : ۱۳۹۴
تاریخ تولد : 1368/04/18
تحصیلات و مدارک خاص : کارشناسی مهندسی صنایع
مهارت ، فنون ، تخصص : ایده پردازی و تدریس نویسندگی
ورزش مورد علاقه : یوگا و کوهنوردی
علاقمندی ها : فیلم دیدن، کتاب خواندن، شرکت در جلسات نقد فیلم و داستان و وقت گذراندن با دخترم

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: Nafiseh.H
موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
بیوگرافی زینب ایلخانی از زبان خودش؛
من زینب ایلخانی هستم و از وقتی خودم رو شناختم از هر چیزی که گوش و چشمم رو دنبال خودش میکشید هزارتا قصه بافتم و این قصه‌ها به محض اینکه الف رو از ب تشخیص دادم روی کاغذ اومدن. اما وقتی اولین کارم یعنی این مرد امشب میمیرد رو شروع کردم فکرش رو هم نمیکردم این کار بشه نخ نامرئی من برای وصل شدن به زندگی. من شدم خدای داستان‌ها و شخصیت‌هام و اون‌ها شدن شعله روزهای تاریک و سردم و مخاطب‌هام شدن روح این جهان کوچک… این جهان کوچک همیشه یه دشت هموار و آفتابی نیست، گاهی میشه یه رشته کوه بی‌رحم و سنگی که انگار تماما سربالایی و به مقصد نرسیدنه. بارها خسته شدم، کلمه کم آوردم یا قلمم خشکید اما آخرش باز هم من بودم و سکوت شب و زمزمه دلم که میگفت هنوز خیلی قصه‌ها منتظرن برای گفته شدن…برای شنیده شدن.

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
لیست آثار رایگان زینب ایلخانی
رمان آوای درنا

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
لیست آثار فروشی زینب ایلخانی
رمان این مرد امشب میمیرد رمان عابر بی‌سایه رمان با سقوط دست‌های ما رمان آقای هنرپیشه رمان مرگنواز رمان هزارچم١ و ٢ رمان ماه طوفان رمان بتسابه رمان شاه دخترون رمان مسافر کوچه آرام رمان شروع من رمان اما خاکستری رمان دژآشوب رمان چهل و نه کبوتر

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
لیست آثار چاپ شده و در دست چاپ زینب ایلخانی
کتاب رمان بربط در دست چاپ از نشر چشمه

موضوع نویسنده

ام کا اچ p.r

سطح
5

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
شاعر انجمن
کاربر ممتاز
Jun
2,607
15,576
مدال‌ها
6
زینب ایلخانی یکی از نویسندگان جوان کشور ما است که آثار و نوشته های او قشر جوان جامعه را به خواندن وا می‌دارد و شور و شوقی وصف ناشدنی در وجود آنها پدیدار می‌کند نه تنها قشر جوان و نوجوان بلکه هر کسی که اهل ادبیات و خواندن رمان است لازم است که حداقل یکی از نوشته های این نویسنده‌ی جوان را بخواند و لذت ببرد .
به امید موفقیت روز افزون این نویسنده!

بالا پایین