جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی نیلوفر شهیدی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط Hilda; با نام نیلوفر شهیدی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 332 بازدید, 9 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع نیلوفر شهیدی
نویسنده موضوع Hilda;
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Hilda;
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

بیوگرافی نیلوفر شهیدی​

نیلوفر شهیدی متولد 1360 در تهران، بازیگر است
فارغ التحصیل فوق لیسانس رشته مهندسی کامپیوتر می باشد، از تلویزیون شروع و در این قاب به شهرت رسید، و از پنه‌ لوپه کروز بعنوا الگوی هنری خود یاد می کند

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
عکس های نیلوفر شهیدی بازیگر + بیوگرافی

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

خانواده و مخالفت پدر​

دو برادر کوچک تر از خود دارد و می گوید رابطه بسیار صمیمی با هم دارند
پدرشان آقای اسفندیار شهیدی، مدیر فیلمبرداری سابق سینما و تلویزیون است که هیچ علاقه ای به ورود دخترش به عرصه هنری و بازیگری نداشت، خودش می گوید :
پدرم دوست نداشت من وارد سینما یا حوزه بازیگری شوم با اینکه در رشته هنر در دانشگاه قبول شدم باز هم اجازه نداد در این رشته تحصیل کن به همین دلیل مهندسی کامپیوتر خواندم

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

کلاس بازیگری​

بدون اجازه پدر تصمیم گرفتم در کلاس‌ های بازیگری ثبت‌ نام کنم که باز بابا متوجه شدند و نتوانستم این کلاس‌ ها را ادامه دهم تا اینکه سرنوشت مسیرم را تغییر داد

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

ماجرای ورود به بازیگری​

در سال 1387 که بطور اتفاقی سر یکی از کارهایی که پدرش مدیر فیلمبرداری آن بود حضور داشت که توسط صادق کرمیار کارگردان، پیشنهاد بازیگری دریافت کرد
به این ترتیب اولین بار با فیلم تلویزیونی رویا سال 88 جلوی دوربین رفت

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10
من هیچ وقت از دوربین نمی‌ ترسیدم ولی برای این فیلم که اولین کارم بود، خیلی برایم سخت بود و آن روز احساس کردم بازیگری کار بسیار سختی است

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

ازدواج​

نیلوفر شهیدی ازدواج کرده و متاهل می باشد، انتشار عکس مدل میکاپ ایشان و همسرشان در آبان 1398 تایید رسمی ازدواج وی بود
همسر نیلوفر شهیدی با عکس ازدواج

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

در سینما و تلویزیون​

اولین فیلم سینمایی او با نام سینما سوخته در سال 1389 به کارگردانی مهرشاد کارخانی اکران عمومی نشد سپس با مجموعه زمستان گرم وارد تلویزیون شد

بازی در سریال گاندو از پرحاشینه ترین کار وی در عرصه بازیگری بود

موضوع نویسنده

Hilda;

سطح
5

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Aug
2,880
16,281
مدال‌ها
10

الگو در بازیگری​

اگر من حالا اینجا هستم و در این جایگاه قرار دارم خدا خواسته است، اگر روزی به جایی برسم و برای آن جایگاه تلاش کرده باشم حتما خواست آن بالایی بوده است
الگوی من پنه‌ لوپه کروز است من عاشق بازی او هستم بازیگری که برای بازی در 7 سکانس جایزه اسکار می‌گیرد

بالا پایین