- Jul
- 1,522
- 3,677
- مدالها
- 7
هر آنچه در مورد سامانه الکترونیکی "ثبت من" باید بدانید
- ۲۹ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۶:۴۶
- اخبار اجتماعی
- اخبار حقوقی و قضایی

سازمان ثبت اسناد و املاک کشور سامانه الکترونیکی "ثبت من" را با هدف الکترنیکی کردن ارائه خدمات مستقیم و ۲۴ ساعته به شهروندان راهاندازی کرده است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور، با هدف استفاده از فناوری نوین اطلاعات و ارتباطات و به منظور توزیع خدمات به صورت مستقیم و 24 ساعته به مردم، عدم نیاز به مراجعه حضوری برای برخی از اقدامات و خدمات دریافتی و ارائه خدمات با سرعت و اطمینان بیشتر به متقاضیان با انجام احراز هویت هوشمند، ایجاد درگاه یکپارچه خدمات الکترونیک، در دستور کار دفتر توسعه زیرساخت معاونت فناوری سازمان ثبت اسناد و املاک کشور قرار گرفت.این سامانه به منظور دسترسی یکپارچه متقاضیان به تمامی خدمات سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از قبیل سامانههای ملک، مالکیت معنوی، اسناد رسمی، ازدواج و طلاق، ثبت شرکتها، اجرای اسناد رسمی و ... طراحی و پیاده سازی شده است.
در حال حاضر تعدادی از خدمات سامانههای فوق در سامانه قابل بهرهبرداری است که کاربران میتوانند پس از ثبتنام و ورود با نام کاربری خود و با «امکان احراز هویت دوعامله» از این خدمات استفاده کنند.
«احراز هویت هوشمند» و امکان استفاده از «احراز هویت مبتنی بر ثنا قوه قضائیه» و راهاندازی «امضاء الکترونیک» به منظور عدم ارسال فیزیکی مستندات و عدم حضور فیزیکی متقاضی از طریق «درگاه ثبت من» از جمله اقداماتی است که در دست بررسی و انجام است.
علاوه بر خدمات ثبتی که کاربر میبایست برای استفاده از آنها در سامانه ثبتنام کند، «ثبت من» شامل خدماتی است که کاربران به صورت عمومی و بدون ثبتنام میتوانند از آنها استفاده کنند که به شرح زیر است: