- Aug
- 6,331
- 45,444
- مدالها
- 23

با مسابقه عیدانه به استقبال 1403 میریم!
سلام... امیدوارم حالتون خوب باشه
داشتم به فعالیت سالیانه رمان بوک نگاه میکردم و با خودم گفتم حالا که روز به روز خانوادمون گستردهتر میشه و به 8K رسیدیم وقتشه این صمیمت بینمون بیشتر بشه!
چی بهتر از اینکه در کنار یه مسابقه دوستای جدید پیدا کنیم، رقابت داشته باشیم و کٌلی بگو بخند؟
مسابقه هفت رو هفته در طول هفت روز اجرا میشه و هر هفت روز مضمون مسابقه تغییر میکنه!
روز اول: چندین حرف داده میشه و شما باید کلمه معنادار بسازید. تعداد کلمه بیشتر= برنده
روز دوم: ما به شما عکس میدیم و باید از بین گزینهها انتخاب کنید و بگید کجاست؟ سرعت بیشتر= برنده
روز سوم: شما باید در دو ژانر انتخابی «طنز یا ترسناک» یک داستان خیلی کوتاه بنویسید. نوشته بهتر= برنده
روز چهارم: ما به شما یک چیستان میدیم و باید پاسخش رو بگید. سرعت بیشتر = برنده
روز پنجم: ما چند بیت از یک شعر رو برای شما میفرستیم و شما شاعر رو حدس میزنید. سرعت بیشتر= برنده
روز ششم: ما یک جلد کتاب بدون نام نویسنده یا نام کتاب به شما میدیم و شما از روی شکل جلد تشخیص میدید نویسنده یا عنوان کتاب چیه. سرعت بیشتر = برنده
روز هفتم: ما قسمتی از آهنگ رو تقدیم میکنیم و شما باید خواننده رو حدس بزنید. سرعت بیشتر= برنده
+ مسابقات سرعتی زمانشون با تمام شرکت کننده ها هماهنگ میشه تا بتونن همه شرکت کنن.
+ مسابقه در عموم اجرا میشه.
شروع: از 25 اسفند 1402
جوایز نفر اول: (برای اولین بار) 20 امتیاز 2000 لایک مدال نفر اول مسابقات
جوایز نفر دوم: 10 امتیاز 1000 لایک مدال نفر اول مسابقات
جوایز نفرسوم:۵۰۰ لایک مدال نفر دوم مسابقات
به هر نفر از برندگان یک بسته اینترنت یک ماهه اینترنت فعال میگردد
برای شرکت در مسابقه بنویس « منم هستم!»
" مدیریت بخش عمومی "
آخرین ویرایش توسط مدیر: