جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی همه چیز درمورد هنگ دارم

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی سازها و آموزش موسیقی توسط وآنیل با نام همه چیز درمورد هنگ دارم ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 328 بازدید, 14 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی سازها و آموزش موسیقی
نام موضوع همه چیز درمورد هنگ دارم
نویسنده موضوع وآنیل
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط وآنیل
موضوع نویسنده

وآنیل

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
958
3,364
مدال‌ها
2
کوک هنگ درام همانند اکثر سازهای کوبه ای ثابت است و در اغلب موراد در گام دیاتونیک می باشد و به همین دلیل به یک شیوه ی ثابت می توان آن را نواخت. همانطور که قبلا گفتیم و در عکس بالا مشاهده می کنید هنگ درام بین 7 تا 8 نت دارد و یکی از نت ها در وسط ساز و نت اصلی می باشد ( در بعضی موارد حتی تا 12 نت هم دارد که با توجه به کوچک شدن ناحیه ی صوتی ، صدای بم تری را تولید می کند)

موضوع نویسنده

وآنیل

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
958
3,364
مدال‌ها
2

دسته بندی هنگ درام

هنگ درام از نظر نوع و شکل به انواع مختلفی دسته بندی می شود
نسل اول : از سال 2001 تا 2005 هنگ درام های مختلفی در رنج های آوایی متفاوتی تولید شد (بیشتر از 45 مدل متفاوت) سازندگان هنگ درام از موسیقی شناسی قبیله ای و سازهای مورد استفاده شان برای ساخت برخی از مدل های جدیدتر بهره بردند مانند : Aeolian, Ake Bono, Hijaz, Melog, Pygmy, Zhi Diao

موضوع نویسنده

وآنیل

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
958
3,364
مدال‌ها
2
سایر دسته بندی های هنگ درام عبارتند از :
نسل دوم : در بهار 2006 معرفی شد و همه ی هنگ درام های این نسل دارای دو نت A می باشند.
هنگ درام انتگرال: هنگ درام این دسته بندی در بهار 2008 معرفی شد و مدل های آن با H و شماره ی بعد از آن شناخته می شود مانند H1 , H2 ,....
هنگ درام انتگرال آزاد : این مدل در سال 2010 معرفی شد

موضوع نویسنده

وآنیل

سطح
0

کاربر ممتاز
کاربر ممتاز
Jul
958
3,364
مدال‌ها
2