جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

همگانی همین الان یهویی یه دلنوشته بگو؟

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته متفرقه توسط Raheleh Abbasi Nia با نام همین الان یهویی یه دلنوشته بگو؟ ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 1,070 بازدید, 26 پاسخ و 8 بار واکنش داشته است
نام دسته متفرقه
نام موضوع همین الان یهویی یه دلنوشته بگو؟
نویسنده موضوع Raheleh Abbasi Nia
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Awen
موضوع نویسنده

Raheleh Abbasi Nia

سطح
0

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
May
199
518
مدال‌ها
2
می‌گفت "چطور اینقدر راحت می‌بخشی آدم ها را ؟ "
گفتم خودم را به جایشان تصور میکنم و به آنها حق می‌دهم که گاهی حالشان بد باشد، گاهی نخواهند حرف بزنند، گاهی بی طاقت شوند وگاهی بی‌حوصله تر از آنی که با آرامش ولبخند مقابلم بایستند وحرف های خوب بزنند .
خودم را جای آدم ها می‌گذارم؛ جای تمام آدم هایی که با تمام خویشتن‌داری و وقارشان، از حادثه های تلخ و غمگینی بر می‌گردند و دارند شرایط سخت و بی مهری های زیادی را تحمل می‌کنند،
آدم‌هایی که زیر فشار مشکلات مادی، روحی، جسمی یا عاطفیِ زیادی، ک*مر خم کرده‌اند و ناچارند با تمام سختی و درد، بایستند و همرنگ جماعت شوند ...
من حق می‌دهم گاهی بی حوصله باشند،
من حق می‌دهم گاهی کم بیاورند .
پس خودم را جایشان می‌گذارم و بهشان فرصتِ جبران می‌دهم، نه باور به اینکه آدمِ بدی هستند، نه باور به اینکه با هر لغزشی، به بد بودن عادت کنند و خوب بودن را رها ...
پس تا جایی که در توانم باشد، لبخند می‌زنم و می‌بخشم ...

Awen

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
439
956
مدال‌ها
2
دلتنگی معامله خوبی نیست .من بار ها ورشکسته‌ای غم شدم ...
خسته !
می شوم گاهی ار خودم از چشم کوسه های که مرا می بلعند ، زبان های هار ادم نمی شناسند.
😜😂😂Awen😂😂

Avaexolover

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
کاربر ممتاز
Jun
925
3,294
مدال‌ها
3
زندگی همیشه مرا غافلگیر می کند.
مثلا آن وقتی که یقین کردم سهم من نیستی بیشتر از هر وقتی به من نزدیک شدی.
وقتی گمان کردم وصالمان ممکن است رفتی.
روزی که با خودم گفتم دیگر نمی بینمش ، دیدمت!
و این روز ها هم مدام با خود می گویم فراموشش کردم ولی می دانی که از هر کسی در این روزهایم پر رنگ تری.
آنقدر پر رنگ که هر روز صبحم را با خاطره لبخندت شروع می کنم و آن را با خاطره ی روزهای رفتنت به پایان می رسانم.
همیشه می پنداشتم من هیچ گاه غرق در خیال تو نمی شوم ولی حالا می گویم هیچ چیز آن طور که ما فکر می کنیم اتفاق نمی افتد.
این روز ها در همه برگ های زندگی ام شعری از نزار قبانی نقش بسته است:
(رفتنت آنقدر ها هم که فکر می کنی فاجعه نیست
من مثل بید های مجنون
ایستاده می میرم)

ELSA

سطح
4

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Feb
633
2,621
مدال‌ها
2
مروارید‌ی در صدف داشتن کافی نیست!
باید توانست آزادانه عشق ورزید...‌ .
عشق را اسیر کردن نادانی است... .

نویسنده ادبی انجمن
نویسنده ادبی انجمن
Nov
2,476
37,997
مدال‌ها
5
ناگهان برگ از درخت افتاد و اینگونه فهمیدم که خزانی نزدیک است واگرنه که آنقدر وجود من پر شده از رنگ های بی روح پاییز که گذر بهار را هم به سختی می فهمم!
بازهم که روح من خسته است! بازهم ناله هایم بی صدا است... می خواهم خوب شوم ولی تو نمیگذاری که برگردم به حال خوبی که داشتم... گوشه ی قلبم همیشه آزرده است! کاش باور می کردی مرا... کاش!

کاربر فعال انجمن
فعال انجمن
Feb
467
7,014
مدال‌ها
2
باد موهای زیبایش را به هر طرف میبرد، برگ های پاییزی زیر پاهایش خش خش میکردند و شور و شوقی وصف ناپذیر به او منتقل میشد. زیر درختان سربه فلک کشیده‌ی پاییزی می‌ایستد و دور خود میچرخد و دستانش را همچون پرنده‌ای باز کرده و از ته دل لبخند نثار آسمان آبی رنگ می‌کند.
ببخشید ولی من اولین دلنوشتمه مسخره نکنید😂

Ariyo

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Mar
8
25
مدال‌ها
1
انسان‌ها آن‌قدر می‌دانند که هیچ نمی‌دانند... .
پس لازم نیست امتحانشان کنید، به وقتش بد‌ترین امتحان‌ها را از خود می‌گیرند.

بالا پایین