جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی هنرمند | ملیسا دونگل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط ALVIN با نام هنرمند | ملیسا دونگل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 376 بازدید, 15 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع هنرمند | ملیسا دونگل
نویسنده موضوع ALVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ALVIN
موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
IMG_۲۰۲۴۰۵۰۳_۲۰۵۶۵۳.jpg

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
تولد و خانواده؛ ملیسا دونگل (Melisa Döngel) روز ۲۷ شهریور ۱۳۷۸ در شهر استانبول به دنیا آمد و تنها یک خواهر کوچکتر از خودش دارد

پدرش ترک و مادرش اصالتا روس تبار است و به زبان روسی تسلط کامل دارد

آخرین ویرایش توسط مدیر:
موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
او دوره های مقدماتی بازیگری را در مرکز هنری یاغموردرلی گذراند و به گفته خود در این دوران از لحاظ روانی آرام تر و بیشتر برخودش مسلط شد

بعد از آن علاقه اش به بازیگری به شدت افزایش یافت ، در نتیجه در آتلیه بازیگری هیلال سارال ثبت نام کرد و مهارت هایش را افزایش داد

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
ملیسا دونگل سال ۲۰۱۴ در ۱۵ سالگی با سریال الیف (Elif) جلوی دوربین رفت سپس با سریال های Arka sokaklar و Hangimiz sevmedik دوباره بازیک کرد

او سال ۲۰۱۸ با نقش آفرینی در سریال داستان ما (Bizim hikaye) کنار هازال کایا و بوراک دنیز خوش درخشید و توانست نامش را بر سر زبان ها بیندازد

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
خانم بازیگر که با زیبایی چشمگیر و استعداد فوق العاده اش توجه بسیاری را به خود جلب کرده بود ، سال ۲۰۱۷ در موزیک ویدیو آهنگ yak آیدین کورت اوغلو حضور یافت

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
مدتی بود که ادعاهایی مبنی بر رابطه ملیسا دونگل با گویدو سنیا ، دوست پسر قبلی شیما سوباشی و اکین کوچ بازیگر در رسانه ها پخش شده بود

او درنهایت با انتشار عکسی از خود با دوست پسرش دنیز شاهین تمامی این ادعاها را رد کرد

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
من پر انرژی ، مثبت ، شاد و باوجدان هستم . پذیرش زندگی با تمام جنبه های خوب و بدش مرا به فردی خوش خنده و مثبت تبدیل کرده است

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
درحال مطالعه منابع درسی و آماده سازی خودم برای امتحان ورودی به دانشگاه هستم ، میخواهم رشته روانشناسی بخوانم و در طی سالهای آینده اطلاعاتم را در زمینه های مختلفی گسترش دهم

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
ترجیح میدهم در حال زندگی کنم و به آینده و یا گذشته فکر نکنم ، این خصوصیتم چیزهای با ارزش فراوانی به زندگی ام میبخشد

وقتی حالم خوب نیست ، احساسام را به دیگران بروز نمیدهم و سعی میکنم در درون خودم این حس منفی را به شکل مثبتی در بیاورم

به قدرت و توانایی خودم برای ایجاد این تغییرات دروانی ایمان دارم

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
از تلاش تا تماشای فیلم
در شغل ما حد کمالی وجود ندارد و همیشه جای پیشرفت و بهتر شدن است ، تا آخرین نفس تلاش خواهم کرد که دانش و توانایی خود را گسترش دهم و هرآنچه را که شغلم ملزم میدارد یاد بگیرم

خواندن کتاب و تماشا کردن فیلم از جمله کارهایی است که برای پیشرفتم انجام میدهم

بالا پایین