جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی هنرمند | ملیسا دونگل

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی هنرمندان توسط ALVIN با نام هنرمند | ملیسا دونگل ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 379 بازدید, 15 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی هنرمندان
نام موضوع هنرمند | ملیسا دونگل
نویسنده موضوع ALVIN
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط ALVIN
موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
در رابطه با تئاتر کارهایی انجام خواهم داد اما اکنون و امروز زمان مناسبی برای گفتنشان نیست . وقتی همه چیز قطعی شد با طرفدارانم به اشتراک خواهم گذاشت.

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
فعالیت های اجتماعی
نسبت به آزار و خشونت علیه حیوانات و زنان بسیار حساسم ، در جامعه ما مردان بی سواد و نادانی وجود دارند که به برابری زن و مرد اعتقادی ندارند

همیشه طرف مظلوم و ظلم دیده را میگیرم و دوست دارم در پروژه های حمایتی حضور یابم

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
از کودکی کارهای نسلیهان آتاگول را دنبال میکردم ، طرفدار او هستم و بسیار دوستش دارم ، اگر قرار باشد الگویی برای بازیگری داشته باشم ، بی شک این خود اوست

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
لباس های راحتی و ورزشی را دوست دارم اما با سایر سبک ها نیز مشکلی ندارم ، هرچیزی که مد شود را به شکل مناسب برای خودم در میاورم و از آن استفاده میکنم

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
به خاطر شرایط کاری فشرده ، وقت کافی برای ورزش پیدا نمیکنم اما سعی میکنم روزانه حداقل ۱۰۰۰ تا طناب بپرم تا سطح انرژی ام را افزایش دهد

به مقدار کافی آب مینوشم و از غذاهای ناسالم و هله هوله پرهیز کنم

موضوع نویسنده

ALVIN

سطح
3

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Apr
1,753
3,244
مدال‌ها
7
خانم بازیگر سریال های La case de papel و وایکینگز ها را دنبال میکند ، در ورزش های والیبال و پاتیناژ نمایشی مهارت دارد و عاشق موسیقی تکنو و موتورسیکت است

بالا پایین