جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

معرفی نویسنده هیرومی کاواکامی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته معرفی کمیک توسط baran-83 با نام هیرومی کاواکامی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 56 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته معرفی کمیک
نام موضوع هیرومی کاواکامی
نویسنده موضوع baran-83
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط baran-83
موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
«
کاواکامی
» که یکی از برجسته ترین نویسندگان معاصر ژاپن به حساب می آید، نام خود را به عنوان نویسنده ای مطرح کرده که درکی کامل از روابط میان انسان های عادی دارد. این روابط ممکن است عاشقانه، دوستانه، کاری و یا خانوادگی باشند اما عشق و دوستی در همه ی آن ها به شکلی هنرمندانه توسط «
کاواکامی
» مورد کاوش قرار می گیرد.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
موفق ترین اثر این نویسنده، کتاب «
حال و وای عجیب در توکیو
» است که داستان زنی کارمند و ماجرای ملاقات او با استاد سابقش را روایت می کند. «کاواکامی» رابطه ی جذاب این دو شخصیت را به کار می گیرد تا چشم اندازی از زندگی در کشورش را به تصویر بکشد؛ چشم اندازی از دنیاهای متفاوتِ ژاپن پیش از جنگ و پس از جنگ، و همینطور پیامدهای مواجهه ی این دو دنیا با یکدیگر.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
دم پیشخان نشستم و «ماهی تون همراه با لوبیای سویای تخمیر شده، ریشه ی نیلوفر آبی سرخ شده و موسیر شور» سفارش دادم. در همین حین، پیرمردی که کنار من نشسته بود تقریبا به صورت همزمان، «موسیر شور، ریشه ی نیلوفر آبی سرخ شده و ماهی تون همراه با لوبیای سویای تخمیر شده» درخواست کرد.

موضوع نویسنده

baran-83

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار کمیک
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Dec
1,526
1,060
مدال‌ها
2
وقتی به سمتش نگاهی انداختم، دیدم که او هم داشت مستقیما به من نگاه می کرد. با خودم گفتم، چرا چهره اش را می شناسم…؟ سنسه به حرف آمد. ‌«ببخشید، شما اِتسکیکو اُماچی هستید؟» من که تعجب کرده بودم، در پاسخ به نشانه ی بله، سر تکان دادم. سنسه گفت: «گهگاه شما را اینجا دیده ام.»
از کتاب «حال و هوای عجیب در توکیو»

بالا پایین