جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری واکنش «جو بایدن» به حکم دادگاه آمریکا علیه پسرش

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار بین‌الملل توسط Rasha_S با نام واکنش «جو بایدن» به حکم دادگاه آمریکا علیه پسرش ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 90 بازدید, 8 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار بین‌الملل
نام موضوع واکنش «جو بایدن» به حکم دادگاه آمریکا علیه پسرش
نویسنده موضوع Rasha_S
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Rasha_S
موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
رئیس جمهور آمریکا امروز به مجرم شناخته شدن پسرش از سوی دادگاه این کشور واکنش نشان داد.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
به نقل از الجزیره، جو بایدن رئیس جمهور آمریکا امروز سه شنبه به حکم دادگاه علیه پسرش واکنش نشان داد.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
رئیس جمهور آمریکا در این خصوص گفت: من حکم قضائی مبنی بر محکومیت پسرم را می‌پذیرم و به رویه‌های قضائی احترام می‌گذارم.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
به گزارش بی بی سی، در آغاز محاکمه، رئیس جمهور آمریکا بیانیه‌ای منتشر کرد که در آن به تعهدات دوگانه خود اشاره کرده بود.

وی دراین ارتباط گفت: من رئیس جمهور هستم، اما یک پدر هم هستم.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
بایدن افزود که از پسرش حمایت می‌کند و به مردی که امروز هست افتخار می‌کند، اما در مورد این روند اظهار نظر نمی‌ کند.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
هیأت منصفه دادگاه امروز «هانتر بایدن» پسر «جو بایدن» رئیس جمهور آمریکا را در هر ۳ اتهام جنایی فدرال در پرونده نقض مالکیت اسلحه مجرم اعلام کرد.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
بر اساس اعلام این رسانه، پسر رئیس جمهور آمریکا اکنون با ۲۵ سال زندان مواجه است.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
اتهام این مرد ۵۴ ساله، نگهداری غیرقانونی یک قبضه اسلحه کلت کبرا ۳۸ ویژه، خریداری شده در اکتبر سال ۲۰۱۸ و همچنین ارائه اطلاعات نادرست به فروشنده اسلحه و مراجع مربوط به ثبت آن رسانه‌ای شده است.

موضوع نویسنده

Rasha_S

سطح
4

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Oct
3,395
11,287
مدال‌ها
4
اسپوتنیک در این خصوص نوشت: طبق تحقیقات، هنگام پر کردن مدارک اجباری برای خرید اسلحه، وی خاطرنشان کرد که مواد مخدر مصرف نمی‌کند - اما در واقع از سال ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۹ اعتیاد به مواد مخدر را تجربه کرده بود.

بالا پایین