جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

خبری واکنش پاشازاده به سرمربیگری در استقلال

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته اخبار ورزشی داخلی توسط Atilla با نام واکنش پاشازاده به سرمربیگری در استقلال ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 74 بازدید, 2 پاسخ و 1 بار واکنش داشته است
نام دسته اخبار ورزشی داخلی
نام موضوع واکنش پاشازاده به سرمربیگری در استقلال
نویسنده موضوع Atilla
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط Atilla
موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

مدیر آزمایشی تالار علوم اجتماعی و اخبار
پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,537
مدال‌ها
2
مهدی پاشازاده در گفت‌وگو با میزان، ضمن بیان اینکه در این شرایط بحرانی استقلال از هر اتفاقی برای بهتر شدن وضعیت این تیم استقبال می‌کند، اظهار داشت: هیچ‌گونه صحبتی با من در رابطه با حضور در تیم استقلال به عنوان سرمربی از سوی مدیران این باشگاه نشده است.

وی در واکنش به برخی گمانه‌زنی‌ها در فضای مجازی، تصریح کرد: تا این لحظه مذاکره‌ای با من انجام نشده و اگر جایی نام من را به عنوان گزینه مطرح کرده‌اند این موضوع را تکذیب می‌کنم چون مدیران باشگاه با من صحبتی نکرده‌اند که در فضای مجازی بخواهند از من به عنوان گزینه یاد کنند.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,537
مدال‌ها
2
پیشکسوت استقلال مطرح کرد: در وضعیت بحرانی کنونی، دامن زدن به برخی مسائل باعث آسیب به استقلال می‌شود و صحیح نیست و همگی باید کمک کنیم تا بعد از خروج موسیمانه، وضعیت نیمکت این تیم مشخص شود.

پاشازاده در پاسخ به این پرسش که در صورت مذاکره مدیران استقلال با او، تمایلی برای حضور به عنوان سرمربی استقلال تا پایان فصل دارد، گفت: به هر حال این تیم استقلال است و سال‌ها در این باشگاه بازی کرده‌ام، اما وقتی هیچ صحبتی با من نشده و وضعیت مشخص نیست نمی‌توان در این مورد اظهارنظر کرد.

موضوع نویسنده

Atilla

سطح
0

پرسنل مدیریت
مدیر آزمایشی
فعال انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
1,058
3,537
مدال‌ها
2
وی در واکنش به این پرسش که فسخ قرارداد پیتسو موسیمانه با استقلال حاصل مشکلات مدیریتی بود یا اینکه سرمربی آفریقایی به دنبال بهانه‌جویی برای خارج شدن بود، گفت: از ریز جزئیات دقیق این اتفاق و مسائل قراردادی آن‌ها بی‌خبر هستم و نمی‌توانم قضاوتی از طرفین در رابطه با این موضوع داشته باشم.

پاشازاده در رابطه با وضعیت بحرانی و خطرناک استقلال در شرایط کنونی، خاطرنشان کرد: در این وضعیت همگی باید کمک کنیم و مانع از فرصت‌طلبی‌ها بشویم؛ هر اتفاقی که باعث شود استقلال در مسیر موفقیت قرار بگیرد برای من باعث خوشحالی است و فرقی نمی‌کند چه کسی سرمربی شود، الان باید از این دوره خطرناک عبور کنیم

بالا پایین