atefeh.m
سطح
1
نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
- Dec
- 862
- 25,342
- مدالها
- 3
سلام لیلای قشنگم ممنون از لطفت. صدرصد ما اینجا گامبهگام جلو میریم و چیزهای زیاد یاد میگیریم. بله درسته اینجای داستان کلیشه دار هستش اما لازمهی رمانم بود که اینجوری پیش بره. و اما درمورد توصیف ظاهری لازم دیدم که علت حیرانی دو دختر بیان بشه وگرنه قبول دارم که باید ریز ریز اطلاعات رو به مخاطب تزریق کنیم و بازم ممنون از تو که همیشه باعث دلگرمیم هستی🌷🌷🌷🌷سلام و درود خدمت نویسندهی خوشقلم سایت
لایق تحسین زیادی هستی اما اگه بخوام تعریف و تمجید راه بندازم یه طومار میشه و حال هممون بههم میخوره😂
خوبه که بستری فراهم شده نویسنده رشد کنه و با نقد شدن سازنده به نقص و قدرتش دست پیدا کنه.
خیلی قبولت دارم و اینقدر خوبی که حیفم اومد نقد نکنم، انشاالله که نظرهای ما بتونه کمکت کنه و برای نقد شورا آمادهتر باشی.
خب زیاد حرف زدم بریم سر اصل مطلب...
رمان با اوج و تعلیق خوبی شروع شده و سوالهای زیادی در ذهن مخاطب شکل میگیره که به خوندن ادامه ترغیبش میکنه. شاید خیلیهامون چنین حاجیهایی رو دیدیم که خودشون رو نماینده خدا فرض میکنن و در آنسو پسر ناخلفی هم دارن؛ اما من مطمئنم که قراره پردازش متفاوتی رو شاهد باشیم و ماجرا جور دیگهایه.
داستان تا الان هیجان و جذابیت لازم رو داره و قلم روانت توش بیتاثیر نبوده. فضاسازیهات از قبل بهتر شدن و این موفقیت بزرگیه. شخصیتپردازیت عالیه و تفاوتها به چشم میخوره. از تکرار اسم خودداری کن و سعی کن بل توصیفات مناسبتری جایگزینش کنی.
توصیفات ظاهری رو هم یکجا نده و غیرمستقیم باشه.
دیگه فعلاً حرفی نیست تا بعد😍 قلمت مانا باشه عزیزم🌱