جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

نقد آثار کاربران [وداد مذنب] اثر «عاطفه. م... نویسنده انجمن رمان بوک»

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته نقد کتاب کاربران توسط atefeh.m با نام [وداد مذنب] اثر «عاطفه. م... نویسنده انجمن رمان بوک» ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 472 بازدید, 16 پاسخ و 2 بار واکنش داشته است
نام دسته نقد کتاب کاربران
نام موضوع [وداد مذنب] اثر «عاطفه. م... نویسنده انجمن رمان بوک»
نویسنده موضوع atefeh.m
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط atefeh.m
موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
862
25,342
مدال‌ها
3
سلام و درود خدمت نویسنده‌ی خوش‌قلم سایت
لایق تحسین زیادی هستی اما اگه بخوام تعریف و تمجید راه بندازم یه طومار میشه و حال هممون به‌هم می‌خوره😂

خوبه که بستری فراهم شده نویسنده رشد کنه و با نقد شدن سازنده به نقص و قدرتش دست پیدا کنه.

خیلی قبولت دارم و این‌قدر خوبی که حیفم اومد نقد نکنم، انشاالله که نظرهای ما بتونه کمکت کنه و برای نقد شورا آماده‌تر باشی.

خب زیاد حرف زدم بریم سر اصل مطلب...
رمان با اوج و تعلیق خوبی شروع شده و سوال‌های زیادی در ذهن مخاطب شکل می‌گیره که به خوندن ادامه ترغیبش می‌کنه. شاید خیلی‌هامون چنین حاجی‌هایی رو دیدیم که خودشون رو نماینده خدا فرض می‌کنن و در آن‌سو پسر ناخلفی هم دارن؛ اما من مطمئنم که قراره پردازش متفاوتی رو شاهد باشیم و ماجرا جور دیگه‌ایه.
داستان تا الان هیجان و جذابیت لازم رو داره و قلم روانت توش بی‌تاثیر نبوده. فضاسازی‌هات از قبل بهتر شدن و این موفقیت بزرگیه. شخصیت‌پردازیت عالیه و تفاوت‌ها به چشم می‌خوره. از تکرار اسم خودداری کن و سعی کن بل توصیفات مناسب‌تری جایگزینش کنی.

توصیفات ظاهری رو هم یک‌جا نده و غیرمستقیم باشه.

دیگه فعلاً حرفی نیست تا بعد😍 قلمت مانا باشه عزیزم🌱
سلام لیلای قشنگم ممنون از لطفت. صدرصد ما اینجا گام‌به‌گام جلو می‌ریم و چیزهای زیاد یاد می‌گیریم. بله درسته اینجای داستان کلیشه دار هستش اما لازمه‌ی رمانم بود که اینجوری پیش بره. و اما درمورد توصیف ظاهری لازم دیدم که علت حیرانی دو دختر بیان بشه وگرنه قبول دارم که باید ریز ریز اطلاعات رو به مخاطب تزریق کنیم و بازم ممنون از تو که همیشه باعث دلگرمیم هستی🌷🌷🌷🌷

م.سنجاقک

سطح
0

کاربر رمان‌بوک
کاربر رمان‌بوک
Nov
37
434
مدال‌ها
2
سلام و احترام خدمت نویسنده ی خوش ذوق رمان وداد مذنب
من فعلا دو پارت اول از رمان شما رو خوندم. رمان جالبی هست و نکات مثبت زیادی داره ولی بعضی قسمت ها هم هست که می تونه بهتر بشه. در ادامه چند مورد که به ذهنم رسیده رو باهاتون درمیون می زارم (از اونجایی که نقد هر چی تند و تیز تر باشه بیشتر حال میده؛ جلوی خودم رو نمی گیرم و حسابی انتقاد می کنم)
۱. خلاصه ی داستان اطلاعات مفید و جذابی به مخاطب ارائه نمیده و من شخصا اگه جایی خارج از انجمن همچین خلاصه ای ببینم به خودم میگم: اینم یه رمان مثل هزاران رمان آنلاین دیگه. و ازش عبور می کنم.
۲. "درختان با پیچ و تاب غریب، شاخ و برگ‌های خود را به دست باد سپرده و از این‌سو به آن‌سو تاب می‌خوردند و صدایی زوزوکشان از خود ایجاد می‌کردند و فضای سرد قبرستان را مخوف‌تر کرده بودند. صدای مویه‌ی زنی..." فضاسازی یه جوریه انگار رمان ترسناکه. یعنی من منتظر بودم یه روحی جنی چیزی از پشت سر به دختره نزدیک بشه.
۳. اسم رمان چرا اینقدر عربی و سخته؟ این انتقاد رو فقط به شما ندارم. من تازه دو سه روزه اینجا عضو شدم و تا الان سه تا رمان دیدم که اسمشون یه ترکیب عربی ناآشناست. چه کاریه آخه؟ البته شما ترجمه اش رو هم قرار دادید و لازم نشد مترجم عربی به فارسی استفاده کنیم ولی حس می کنم اسم رمان در کنار دو پارت اول داره بخش بزرگی از داستان رو لو میده. (البته شاید هم این طور نباشه و داستان به چیزی که من حدس زدم نرسه)
۴. داستان ایده ی خیلی جالبی داره و اصلا برای من یکی تکراری نیست.
۵. داستان اصلی سریع شروع شده و الکی لفتش ندادی. این خیلی خوبه. آدم از همون پارت اول وارد ماجرا اصلی میشه و جذب داستان میشه. شخصیت ها هم جالبن
۶. اشاره به بسته بندی زرد آدامس راضیه تصویرسازی خوبی بود.
(و در نهایت برای این که با نکات مثبت نظرم رو تموم نکنم:)
۷. "باد با قدرت خود میان برگ‌های خشک پاییزی که پیش از ‌آن کف قبرستان سرگردان بودند پیچید و آن‌ها را یک دور به دور هم پیچاند." این جمله رو برنمی تابم واقعا.

امیدوارم در آینده بیشتر شاهد درخشش شما باشیم.
موفق باشید.

موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
862
25,342
مدال‌ها
3
سلام و احترام خدمت نویسنده ی خوش ذوق رمان وداد مذنب
من فعلا دو پارت اول از رمان شما رو خوندم. رمان جالبی هست و نکات مثبت زیادی داره ولی بعضی قسمت ها هم هست که می تونه بهتر بشه. در ادامه چند مورد که به ذهنم رسیده رو باهاتون درمیون می زارم (از اونجایی که نقد هر چی تند و تیز تر باشه بیشتر حال میده؛ جلوی خودم رو نمی گیرم و حسابی انتقاد می کنم)
۱. خلاصه ی داستان اطلاعات مفید و جذابی به مخاطب ارائه نمیده و من شخصا اگه جایی خارج از انجمن همچین خلاصه ای ببینم به خودم میگم: اینم یه رمان مثل هزاران رمان آنلاین دیگه. و ازش عبور می کنم.
۲. "درختان با پیچ و تاب غریب، شاخ و برگ‌های خود را به دست باد سپرده و از این‌سو به آن‌سو تاب می‌خوردند و صدایی زوزوکشان از خود ایجاد می‌کردند و فضای سرد قبرستان را مخوف‌تر کرده بودند. صدای مویه‌ی زنی..." فضاسازی یه جوریه انگار رمان ترسناکه. یعنی من منتظر بودم یه روحی جنی چیزی از پشت سر به دختره نزدیک بشه.
۳. اسم رمان چرا اینقدر عربی و سخته؟ این انتقاد رو فقط به شما ندارم. من تازه دو سه روزه اینجا عضو شدم و تا الان سه تا رمان دیدم که اسمشون یه ترکیب عربی ناآشناست. چه کاریه آخه؟ البته شما ترجمه اش رو هم قرار دادید و لازم نشد مترجم عربی به فارسی استفاده کنیم ولی حس می کنم اسم رمان در کنار دو پارت اول داره بخش بزرگی از داستان رو لو میده. (البته شاید هم این طور نباشه و داستان به چیزی که من حدس زدم نرسه)
۴. داستان ایده ی خیلی جالبی داره و اصلا برای من یکی تکراری نیست.
۵. داستان اصلی سریع شروع شده و الکی لفتش ندادی. این خیلی خوبه. آدم از همون پارت اول وارد ماجرا اصلی میشه و جذب داستان میشه. شخصیت ها هم جالبن
۶. اشاره به بسته بندی زرد آدامس راضیه تصویرسازی خوبی بود.
(و در نهایت برای این که با نکات مثبت نظرم رو تموم نکنم:)
۷. "باد با قدرت خود میان برگ‌های خشک پاییزی که پیش از ‌آن کف قبرستان سرگردان بودند پیچید و آن‌ها را یک دور به دور هم پیچاند." این جمله رو برنمی تابم واقعا.

امیدوارم در آینده بیشتر شاهد درخشش شما باشیم.
موفق باشید.
سلام عزیزجان ممنون بابت خوندن رمانم. ممنون از نقد عالیتون. خلاصه باید چیزای مبهم به مخاطب برسونه. در مورد اسمش من خیلی دنبال اسمی بودم که به سیر رمانم بخوره. هر چی تو گوگل سرچ میزدم اسم انتخابی کلیشه داشت و مورد پسند منتقدین نمیشد پس دست به دامان کلمات عربی شدم. تا دلتون بخواد رمان به عنوان دوست داشتن و گناهکار هست. شما بیشتر بخونین بیشتر متوجه منظورم میشین و اسم رمانم اصلا ربطی به اتفاقات دوپارت نداره. و شروع رمان، برای من قبرستان تو هوای ابری پاییز چیزی جز محیط خفناک نداره😂😂 آخرشم تشبیه شدت باد پاییزی بود بازم ممنون گلم🌷🌷🌷

آخرین ویرایش:

Ciel

سطح
1

ناظر تایید
ناظر تایید
شاعر انجمن
کاربر رمان‌بوک
Jan
545
9,637
مدال‌ها
3
سلام عاطفه جان امیدوارم خوب باشی. 🧡✨
رمانت بسیار زیباست و در عین غمگین بودن، شادم هست و این به لطف راضیه و کوچه بازاری حرف زدنشه. گونش به‌نظر من خیلی معصومه و از همون ابتدا دلم براش سوخت🥲
روند رمان، توصیفات عالیه زیبا. 🌹
منتظر ادامه‌ی رمانم...

موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
862
25,342
مدال‌ها
3
سلام عاطفه جان امیدوارم خوب باشی. 🧡✨
رمانت بسیار زیباست و در عین غمگین بودن، شادم هست و این به لطف راضیه و کوچه بازاری حرف زدنشه. گونش به‌نظر من خیلی معصومه و از همون ابتدا دلم براش سوخت🥲
روند رمان، توصیفات عالیه زیبا. 🌹
منتظر ادامه‌ی رمانم...
سلام نازنین قشنگم ممنون گلی شما لطف داری عزیز امیدوارم بتونم در ادامه هم، شما و دوستان رو راضی نگه دارم🌷

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: Ciel

Fati-Ai

سطح
1

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
Dec
750
13,609
مدال‌ها
4
عاطفه جونم سلام
از اینکه دوباره شروع به نوشتن کردی و ما شاهد خوندن قلم زیبای تو هستیم بسیار لذت می‌برم و خوشحالم😍❤️
مثل همیشه داستان با هیجان شروع شد و داستان جالبی رقم خورد جوری که علامت سوال‌های زیادی برام به وجود اومد و مشتاقم کرد.
موفق باشی عزیزم
منتظر ادامه داستان هستم😎✨👊🏻

• گل
واکنش‌ها[ی پسندها]: atefeh.m
موضوع نویسنده

atefeh.m

سطح
1

نویسنده افتخاری انجمن
نویسنده افتخاری انجمن
کاربر ویژه انجمن
عضو تیم تعیین سطح ادبیات
Dec
862
25,342
مدال‌ها
3
عاطفه جونم سلام
از اینکه دوباره شروع به نوشتن کردی و ما شاهد خوندن قلم زیبای تو هستیم بسیار لذت می‌برم و خوشحالم😍❤️
مثل همیشه داستان با هیجان شروع شد و داستان جالبی رقم خورد جوری که علامت سوال‌های زیادی برام به وجود اومد و مشتاقم کرد.
موفق باشی عزیزم
منتظر ادامه داستان هستم😎✨👊🏻
سلام فاطمه‌ی قشنگم ممنون از لطفت امیدوارم بتونم تا آخرش راضی نگهتون دارم و ممنون از نظارت کاملت فدات🌹👊

• لاو
واکنش‌ها[ی پسندها]: Fati-Ai
بالا پایین