جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی ورزشکار | عارف آقاسی

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط itszari. با نام ورزشکار | عارف آقاسی ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 357 بازدید, 9 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع ورزشکار | عارف آقاسی
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7
عارف آقاسی متولد 13 دی 1375 در ایذه خوزستان، فوتبالیست است
فوتبال را از کودکی آغاز کرد و در 25 سالگی به استقلال پیوست و هم اکنون در پست مدافع برای تیم ملی ایران و فولاد خوزستان به میدان میرود
184 سانتی متر قد و 88 کیلوگرم وزن دارد و شماره پیراهن 45 فولاد را بر تن میکند

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

آغاز حرفه ای فوتبال​

فوتبال حرفه ای خود از دوران کودکی با تیم های محلی در ایذه آغاز کرد سپس سال 1393 در 17 سالگی به تیم فولاد نوین پیوست و تا سال 1394 در این تیم توپ زد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

پیوستن به فولاد خوزستان​

سال 1394 در 18 سالگی مورد توجه تیم فولاد خوزستان قرار گرفت و تا سال 1400 به مدت 6 سال پیراهن این تیم پر افتخار جنوبی را بر تن کرد
آقاسی طی این مدت با فولاد خوزستان 1 قهرمانی جام حذفی را کسب کرده است

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

دوران سربازی​

او سال 1395 در 19 سالگی توسط جهت گذراندن دوران سربازی به مدت 2 سال به تیم تراکتورسازی تبریز پیوست

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

پیوستن به استقلال تهران​

تابستان 1400 در 25 سالگی با نظر مثبت فرهاد مجیدی با قراردادی 2 ساله به تیم استقلال تهران منتقل شد ولی فقط پس از یک نیم فصل بازی، به علت مشکلات خانوادگی از این تیم جدا و با قراردادی 1/5 ساله به تیم فولاد خوزستان بازگشت

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

خوش‌حالی از پیوستن به استقلال​

بعد عقد قرارداد با استقلال گفت خیلی خوشحالم که عضوی از باشگاه بزرگ استقلال هستم و امیدوارم با عملکرد و تمرین و تلاشمان بتوانیم دل هوادارانمان را شاد کنیم
یکی از عوامل پیوستن من از باشگاه فولاد به استقلال رسیدن به تیم ملی و لژیونر شدن است و میخواهم آینده خوبی داشته باشم

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

بازی های ملی​

اولین بار سال 1395 در 19 سالگی به تیم ملی زیر 20 ساله های ایران دعوت شد و تابستان 1400 هم به تیم ملی بزرگسالان ایران دعوت شد
اولین بازی ملی خود را 22 خرداد 1401 در 26 سالگی مقابل الجزایر انجام داد که این بازی با نتیجه 2 بر 1 به نفع الجزایر به پایان رسید

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

سبک بازی​

آقاسی بازیکنی چند پسته و تاکتیک پذیر بوده و پوشش های مناسب، توانایی بازی سازی از عقب زمین و جایگیری های خوب از خصوصیات بارز او می باشد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

چاقوکشی با مهدی کیانی​

مهرماه 1396 پیش از دیدار تراکتور برابر پارس جنوبی جم، مهدی کیانی در رختکن یک چاقو از کیفش در می آورد و به شوخی با عارف آقاسی میپردازد
در این گیرودار آقاسی چاقو را دست می گیرد و کیانی آن را می کشد که باعث بریدگی عمیق دست آقاسی می شود که در پی آن خبری مبنی بر درگیری مهدی کیانی و آغاسی با چاقو در تمرین تراکتورسازان مطرح شد و پس از آن دست پانداژ شده آغاسی هم تاییدیه بر این موضوع شد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

ماجرای چاقو را الکی شلوغش کردن​

اصلا چنین چیزی نیست، شوخی یا جدی، اصلا چیزی نبود، وارد شدن آن ضربه به دست من حاصل یک اتفاق بود، نه کسی چاقو داشت، نه چیزی
آن چاقو هم برای تغذیه بود، آمدیم آن را از یکدیگر بگیریم که دست من آن‌ طور شد، اما انگار برخی‌ ها علاقه دارند الکی شلوغش کنند!
ابتدا گفتند من چاقو کشیدم و حاج مهدی را زدم، بعد هم گفتند حاج مهدی من را زده که هیچ‌ کدام صحت نداشت

بالا پایین