جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

بیوگرافی ورزش‌کار | کیمیا علی‌زاده

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته بیوگرافی ورزشکاران توسط itszari. با نام ورزش‌کار | کیمیا علی‌زاده ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 376 بازدید, 3 پاسخ و 0 بار واکنش داشته است
نام دسته بیوگرافی ورزشکاران
نام موضوع ورزش‌کار | کیمیا علی‌زاده
نویسنده موضوع itszari.
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط itszari.
موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7
کیمیا علیزاده متولد 19 تیر 1377 در کرج، تکواندوکار سابق تیم ملی است
تحصیلکرده رشته فیزیوتراپی دانشگاه خوارزمی می باشد که از 8 سالگی تکواندو را شروع کرد و در 18 سالگی با مدال برنز المپیک تاریخ سازی کرد و جاودانه شد
او با 183 سانتی متر قد و 57 کیلوگرم وزن حالا پناهنده کشور آلمان می باشد

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

خانواده و اصالت​

کیمیا علیزاده زنوزی (Kimia Alizadeh) در شهر کرج به دنیا آمد، از سمت پدرش اهل شهر «زنوز» از شهرهای مرند استان آذربایجان شرقی و تورک زبان می باشد
پدرش کارگاه ساخت رومیزی دارد و مادرش اهل اردبیل بوده و تنها یک برادر کوچکتر از خود به نام «کیان» دارد

تکواندو از 8 سالگی​

از سال 1385 وقتی 8 ساله بود بعد از پایان امتحانات دی ماه با تشویق مادرش تصمیم گرفت یک رشته ورزشی را برای تفریح آغاز کند به همین علت سراغ تکواندو رفت

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

به تکواندو علاقه ای نداشتم​

هیچوقت به تکواندو علاقمند نشدم و حتی وقتی در باشگاه به هوای آب خوردم می رفتم بیرون و دیگر سر کلاس بر نمی گشم تا اینکه کم کم برایم جدی شد

اولین مدال در 16 سالگی​

تکواندو را با خانم «مهرو کمرانی» آغاز کردم و تمام پیشرفتم را مدیون او هستم، خیلی زود پیشرفت کردم و به قهرمانی کشور رسیدم

موضوع نویسنده

itszari.

سطح
5

کاربر ویژه انجمن
کاربر ویژه انجمن
نویسنده انجمن
Oct
6,750
32,286
مدال‌ها
7

ممانعت از حضور در اینچئون​

کیمیا علیزاده بعنوان پدیده تکواندو چند ماه بعد از حضور در المپیک جوانان بعنوان نماینده وزن 62- کیلوگرم به بازی های آسیای 2014 در اینچئون کره فرستاده شد
با این حال کمیته مسابقات بخاطر نرسید او به سن قانونی 18 سالگی از حضورش در مسابقات جلوگیری کرد

شکست قهرمان المپیک​

کیمیا دست از تلاش نکشید و یک سال بعد در مسابقات جهانی 2015 روسیه توانست با شکست «جونز» قهرمان تکواندو زنان در المپیک لندن به مدال برنز برسد

بالا پایین