جدیدترین‌ها

خوش آمدید

با ثبت نام ، شما می توانید با سایر اعضای انجمن ما در مورد بحث کنید و همچنین تبادل نظر داشته‌باشید.

اکنون ثبت‌نام کنید!
  • هر گونه تشویق و ترغیب اعضا به متشنج کردن انجمن و اطلاع ندادن، بدون تذکر = حذف نام کاربری
  • از کاربران خواستاریم زین پس، از فرستادن هر گونه فایل با حجم بیش از 10MB خودداری کرده و در صورتی که فایل‌هایی بیش از این حجم را قبلا ارسال کرده‌اند حذف کنند.
  • بانوان انجمن رمان بوک قادر به شرکت در گروه گسترده نقد رمان بوک در تلگرام هستند. در صورت عضویت و حضور فعال در نمایه معاونت @MHP اعلام کرده تا امتیازی که در نظر گرفته شده اعمال شود. https://t.me/iromanbook

فراخوان "ورکشاپ آموزش تضمینی صفر تا صد نمایشنامه نویسی"

اطلاعات موضوع

درباره موضوع به تاریخ, موضوعی در دسته فراخوان‌ها توسط MHP با نام \"ورکشاپ آموزش تضمینی صفر تا صد نمایشنامه نویسی\" ایجاد شده است. این موضوع تا کنون 257 بازدید, 0 پاسخ و 16 بار واکنش داشته است
نام دسته فراخوان‌ها
نام موضوع \"ورکشاپ آموزش تضمینی صفر تا صد نمایشنامه نویسی\"
نویسنده موضوع MHP
تاریخ شروع
پاسخ‌ها
بازدیدها
اولین پسند نوشته
آخرین ارسال توسط MHP
موضوع نویسنده

MHP

سطح
10

[ EVP ]
پرسنل مدیریت
معاونت اجرایی
نویسنده افتخاری انجمن
Aug
6,389
47,030
مدال‌ها
23
«به‌نام‌خداوندگارهنر»

Negar_1740596714288.png
ضمن درود و احترام خدمت رمان بوکی‌ها «یاور همیشگی ما»​
من دوم دی ماه 1402 در اولین جلسه از آموزش نمایشنامه نویسی شرکت کردم. به نظر ساده بود اما با عوض شدن استادها بینش من هم عوض میشد تا جایی که بعد از سومین استاد برای یک ماه کامل کلاس رو کنار گذاشتم و بیخیال شدم، سومین ماه اموزش بود با سومین استاد و من تازه تصمیم گرفتم نمایشنامه بخونم. اون موقع فهمیدم آخرین استاد، همونی که باعث شد کلاس رو کنار بذارم همونیه که باعث شد تازه به علاقم عمل کنم و من برای دو ماه کامل فقط نمایشنامه خوندم بعد دوباره با استاد مرزبان عزیز دوباره کلاس برداشتم و تا آذر ماه امسال یادگرفتم، خوندم، نوشتم تا به سطحی مطلوب برسم و بتونم کمکی در راستای به عمل در آوردن علاقه شما عزیزان کرده باشم.​
بنده مفتخر هستم تا کلاس آموزش نمایشنامه‌نویسی رو در 25 مبحث جامع از صفر تا صد رو در رمان بوک برگزار کنم.

بخش اول: آشنایی با نمایشنامه
1. نمایشنامه چیست؟
2. تفاوت نمایشنامه با داستان و فیلمنامه
3. انواع سبک‌ها و ژانرهای نمایشنامه
4. عناصر اصلی نمایشنامه (شخصیت، دیالوگ، صحنه، کنش)

بخش دوم: ساختار نمایشنامه
5. پرده‌بندی و صحنه‌بندی
6. نحوه شروع نمایشنامه (اکسپوزیشن و معرفی شخصیت‌ها)
7. گره‌افکنی و ایجاد کشمکش در داستان
8. نقطه عطف و اوج در نمایشنامه
9. پایان‌بندی نمایشنامه (باز، بسته، تراژیک، کمدی)

بخش سوم: شخصیت‌پردازی در نمایشنامه
10. ایجاد شخصیت‌های قوی و ماندگار
11. دیالوگ‌نویسی متناسب با شخصیت‌ها
12. رابطه بین شخصیت‌ها و تأثیر آن بر پیشبرد داستان
13. تضادهای درونی و بیرونی شخصیت‌ها

بخش چهارم: دیالوگ‌نویسی و دستور صحنه
14. اصول نوشتن دیالوگ‌های طبیعی و جذاب
15. نحوه انتقال اطلاعات از طریق دیالوگ
16. کاربرد سکوت و مکث در دیالوگ‌ها
17. نوشتن دستور صحنه (راهنمای حرکات و احساسات شخصیت‌ها)

بخش پنجم: قالب و فرمت استاندارد نمایشنامه‌نویسی
18. نحوه نوشتن نمایشنامه در قالب استاندارد
19. نحوه ارائه نمایشنامه به گروه‌های تئاتری
20. نرم‌افزارهای کاربردی برای نمایشنامه‌نویسی

بخش ششم: از ایده تا اجرا
21. پیدا کردن ایده‌های خلاقانه برای نمایشنامه
22. تبدیل ایده به طرح اولیه
23. نوشتن خلاصه داستان و سیناپس نمایشنامه
24. اصلاح، ویرایش و بازنویسی نمایشنامه
25. ارائه و فروش نمایشنامه

فهرست مطالب به تنهایی بیانگر مفصل بودن این دوره آموزشی خواهد بود پس در راستای کیفیت آموزش صحبتی نیست اما لازم به ذکر هست که علاوه بر موارد بالا:
1. شما به جز هزینه ثبت نام، در طول آموزش نیازمند پرداخت هیچ هزینه‌ای نیستید:
کتاب های نمایشنامه آماده شده و هر جلسه نسبت به آموزش در اختیارتون رایگان قرار می‌گیره.
2. تمامی آموزشات در انتها pdf میشه و میتونید استفاده کنید. (حجم مطالب بالاست، بسیاری از نکات باید بیش از یک بار مطالعه بشن تا دقیق یادبگیرید و صحیح اجرا کنید پس نیازمند آرشیو هستید، هم حین دوره هم پس از دوره انشاالله)
3. هر جلسه همراه با تمرین های اختیار خواهد بود. بنده وظیفه خودم می‌بینم تمارینی تدارک ببینم که فهم مطالب رو تسهیل ببخشه. در صورتی که انجام تکلیف صورت گرفت بررسی میشه و تمامی نکات قوت و ضعف نیز تقدیمتون میشه.
4. در پایان دوره یک پروژه پایانی خواهید داشت که برای ارائه، تاریخی مشخص نشده ولی به محض تایید توسط من این پروژه رو به عنوان نمونه کار به 12 کارفرما در حیطه نمایشنامه نویسی ارسال میکنیم تا شانستون رو برای گرفتن پروژه کاری امتحان کنیم.
5. نمایشنامه‌های برتر در پایان دوره برای تیم تئاتر میفرستیم و باز در صورت تایید شدن توسط کادرشون ممکنه کارتون بر روی صحنه اجرا بشه .
6. شما جز اولین تیم نمایشنامه‌نویس انجمن رمان بوک میشید و میتونید کارتون رو برای اعطای تگ و نقد اثار کاربران استارت بزنید.
7. در صورت موفقیت در این دوره، برای شرکت در دوره فیلم‌نامه نویسی تخفیفی ویژه براتون در نظر می‌گیریم.

این دوره در 15 جلسه اجرا میشه و بعد از پایان دوره هزینه‌های پرداخت شده توسط شما در جهت تکمیل آموزشات فیلمنامه نویسی مورد استفاده قرار میگیره.
تعرفه جناب مرزبان عزیز "استاد بنده" برای آموزش مجازی با توجه به مطالبی که خدمتتون ارائه خواهد شد 700000 تا 1,500,000 تومان بود، با توجه اینکه این آموزش کاملا دلیه من دو تخفیف یکی برای رمان بوک و یکی عیدی من به شماT در نظر گرفتم که با 70% تخفیف 210,000 تومان در نظر گرفتم.
شما از حالا تا یکم فروردین قادر به ثبت نام هستید.
تاریخ شروع دوره: 23 فروردین 1404
تاریخ پایان دوره: 24 اردیبهشت 1404

هر هفته سه جلسه خواهیم داشت و زمان اپلود مطالب در طول روز معین شده مشخص نیست همچنین مطالعه مباحث نیز میتونه با درک مشکلات همگیمون با تاخیر صورت بگیره و مشکلی از این بابت نیست. از تاریخ شروع تا پایان در هر ساعتی قادر به رفع اشکال هستیم.
*تمامی آموزشات در انجمن آپلود میشه*
پس از اعلام امادگی یک خصوصی با بنده بزنید، ترجیحا اسم و فامیل خودتون در پیام اول ارسال کنید، سپس شماره کارت خدمتتون ارسال میشه و پس از ارسال فیش مبلغ ناقابل کد ثبت نام رو خدمتتون میفرستیم که تا زمان شروع دوره باید نگه داشته بشه و بعد برای بنده بفرستید.

عزیزانی که به هر علتی با وجود علاقه داشتن قادر به پرداخت هزینه نیستند هم میتونن خصوصی بزنن حلش میکنیم انشاالله.

«معاونت رمان بوک»

بالا پایین